Nem értek ám itt most többeket...
OFF
Az újságíró nem tud írni, nem tud olvasni, ebben semmi újdonság nincs, ezen nem tudom ki, és miért akad fent. (Nálunk is volt általánosban fogyatékos gyerek, nem is tudott lépést tartani, spec. iskolába ment, aztán újságíró lett. Örülök neki, helyére került.)
Most, hogy home office van, még annyira sem tudnak írni, mert ugat a kutya, sír a gyerek, és vélhetően a szerkesztői korrektúra sem nagyon működik. Ez NEM mentség, csak magyarázat.
ON
arról szólt az alap kérdés, hogy "nem jött be" a tiszai lakóhajózás.
Erről miért nem írt senki egy betű vélemény se?
Saját véleményem, hogy az egész baromság, az is, aki kitalálta, és az is, aki pénz adott rá, így nem tudom, melyik a rosszabb, ha "bejön", vagy ha "nem jön be". Amit nyilván ad1 nyár elején nem tudjuk mi lesz, ad2 közbeszólt a vírus.
Ha a pénzt nem is nézzük, a dolog már ott elvérzik, hogy erre nem kell hajóvezetői engedély (csak valami "betanítás"?) miközben egy hasonló méretűre nagyon is kell.
Ha meg nézzük a pénz (már ha szabad...), akkor jó lenne ha a hajózást más módon tennék elérhetővé a népek számára. Ötleteim ezerszám lennének.
Aki nem ért egyet, az mondja azt.
Vagy vegye igénybe a szolgáltatást, és tettekkel cáfoljon.