Húha! Mostanság nem voltatok, és egyedül irogattam, aztán meggyüttetek örül a fejem de közben nagyon lemaradtam. nem vágom mi van. Úgy látszik elszoktam ezektől a bourne-rejtélyektől :)
Nem gond! :) Így is szeretlek titeket! Pápá! Asszem ma kikészülök majd. Belefér! Hoztam magammal 2 termosz kv-t :) Remélem weres kolléga úr nem gombol majd le
kedves drága imádott emba!!
ma feltettem egy kérdést, amit már nagyon rég szeretnék. és azt a választ kaptam, hogy talán eccer eljön az ideje.
emba!! imádlak!!! köszönöm:))))))))))))))))))
emberek!!
fontos bejelentést kell tennem! egy kedves barátom, cinderell által megtudtam, hogy a 17 románul saptesprezece. úgyhogy örüljetek, mulassatok, örvendezzetek!!!!
Csoda hogy néha hallani itt magyar szót is innen jobbrol, igaz weres? Kiba érdekes,hogy miért is így beszélnek az olaszok, szinte orditoznak egymással! Az odáig korrekt lenne, hogy valaki hülye és okoskodik, kötekszik, te meg elküldöd a fenébe, és ehhez felemeled a hangsúlyod, ott ez az alapbeszéd? Hogy káromkodnak? "pronto bondzsornó!" :)) A többit még fonetikusan sem bírom leírni, mert szinte képtelen vagyok követni. Fullos! Legszivesebben szétröhögném az agyam ezeken!
Na! Már az alapmosoly a pofámon is kezd érdekes lenni, inkább kimegyek bagózni! Tuti ahogy felállok csippan ez a szar!
Megtörtént.
Közben rájöttem hogy ezek tényleg utálják egymást! :))) itt szidja magyarul a telkóba :) gg
Jobban indul a meló mint gondoltam :) Ugye vasárnap weres kollégával voltam ott, aztán hétfőn beszéltem a főnökkel, ma meg 4kor felkelt, hogy 3ra nem tudott bejönni az illető mert elnézte a hetet. Aztán holnap reggelre sem tud jönni a váltás, amit beválltaltam szivesen. Csütörtökre alap 17óra, aztán szombat 7. ql! Lesz zsozso! Berugás tervezhető február elejére gyerekek! :)) 1-2 tequila elég lesz?
Ehh. Most itt vagyok weres kolléga mellett. Kb. az első napom, azaz órám lesz itt mint munkahely :)
Viszont amíg még itt amortizálja magát, olvasgattam a régi CSirkémhez írt leveleim közt.
Találtam néhány érdekes sort, ami közel másfél hónap alatt semmit nem változott...
"Szal 3 út van előttem, melyből 1 kibaszás mindenkivel, 1 csak nekem jó, 1 pedig csak nekem szar :(((("
A helyes megfejtést beküldők között értékes nyereményeket sorsolunk ki!
:)
Hahahahahaha. Pont. Hol máshol lennék? Lebzselek. Jah. Látnád azt az arcot amit magamravettem, meg a testtartásomat, szerintem nem pontosan ezt a szot használtad volna.
Homok került a fogaskerekek közé, de nem tudom hogy hol, melyik áttételnél. Kurvára idegesit az is hogy nem tudom merre van a kombináltfogo, meg a franciakulcs. Kicsit megrekedtem. Elakadtam valahol, és fingom nincs hogy mi történik most velem. Mondjátok hogy a fáradtságtol van ez! Kész vagyok pff.
Enba nagyon szar kedvem van. Most legszivesebben szétzuznék valamit, de csak ugy spontán. A kedélyállapotom egy döglött fokáéval vetekszik. Fej-fej mellett. Valamiért feszült vagyok, de fingom sincs hogy miért. Kábé ugy érzem magam, mintha a viz alatt lennék, és kezdene fogyni az oxigén. A felszinre természetesen nem tudok feljutni, ergo szép lassan homályosodik a kép, de azért probálkozom szakadatlanul. Nagyon fajin. :(
Van egy olyan érzésem hogy szép lassan kimerül a kibaszott elem az agyamban. Lehet hogy cserélni kéne már. De nem tudom hol lehet ilyen elemet kapni. Pihenni akarok enbaz. Sokat, jol. Elfáradtam ehh.
Ezenfelül a legszebb az egészben, hogy iszonyatosan unatkozom. Hülye vagyok ma nagyon. Vigyázzon mindenki aki az utamba kerül, nem kegyelmezek. Dögöljön meg az egész világ!
"Something has got to give
These things I just don't want you to see"
Jah Kegg! Még mindig nem néztem meg a feardotcomot, ugyhogy a honlapot sem fogom. :) Ugyhogy ne is probálkozz itt az alantos trükkjeiddel. Bár kétségkivül meggyözö volt a felhozatal... :)
Érted ülök itt, olyan tompa vagyok mint az állat, és annyi eszem van csak hogy goát hallgassak. Nem azt mondom hogy nem jo, de csapkodja az agyamat a koponyámban, egyik oldalrol a másikra, méghozzá eröteljes jelleggel. Kemény. Egyebet nem tudok elmondani. Most nagyon le vagyok lassulva. Egyetlen gondolatom az, hogy minél hamarabb ágybatehessem magam.
Érdekes volt a tegnapi nap enba! Nem gondoltam volna hogy a fáradtság ennyire jo hatással van a szervezetem alkoholszintjének ilyen gyors ütemü megnövelésére. Két sör+két uniqum, és máris a földhöz dobtam az agyamat. Nem is volt tiszta a kép... Volt egy érdekes jelenet azért tegnap. :)Kapitány szinészi képességéröl tett tanubizonyságot, méghozzá nagyon profi és meggyözö modon. Eljátszotta ugyanis a klasszikussá vált jelenetet a, Nekem lámpást adott a kezembe az Ur Pesten cimü örökbecsü filmböl. Temetö, a pekingi kacsa füttyög... Mindenki vágja hogy miröl van szo. Kapitány barátom eljátszotta egy kb. 17 éves punkgyerekkel aki éppen tarhálni akart. "Ne haragudjatok nincs egy cigitek?" Asszem ennyi elég volt neki ahhoz hogy fogja, megforditsa a gyereket a karjánál fogva, és nemes egyszerüséggel picsánrugja. Pusztultunk a röhögéstöl. Söt, még most is ezen röhögök. :) Arra nem emlékszem hogy mit mondott közben de maga a szituácio kárpotol minden verbális mellékletért.
Enba!!! Örülök hogy tegnap eljöttél, nagyon jo volt veled. Föleg hogy nem is számitottam rá. Szeretem a spontán dolgokat. Szeretlek!
(...)
Van egy olyan érzésem most hogy az ékszij el is szakadt. Lehet hogy ki sem lehet már cserélni. Nem tudom mi lesz igy. Aludni akarok. Pff. Elfáradtam. Asszem megyek és az összes forumot teleirom az orbitális fasságaimmal.
Bubus! Kár hogy tegnap nem tudtunk beszélni többet, nem igazán voltam képben, remélem ezt elnézed nekem... :)
10kor kirugdosom qlát, asszondta megy a tóthtal úszni, aztán fexem be a helyére.
19-kor felkelek, és hívlak vörös! Aztán megbeszéljük a mai és a holnapi napot.
Ha esetleg túl sokáig aludnék, akkor ne habozz! Hívj az itthonin, és mondd hogy keltsenek fel, mert megbeszéltük.
Javaslat> Ne nagyon járkáljatok majd vissza-vissza egérrel a feardotcom.com flasholdalára (amit csak azért is leszámoltatok 00:00:00-ra! :)). Csak ALT-TAB! Mert ahogy az egér egy rész előhoz, attól menten beszarok magam alá!
Hmm. Számlál a mutató sietve.
Meglestem documentjaimat, hogy szolgáljak egy újabb adaggal sorukba, és azt láttam, hogy a Bari részleg 4x akkora, mint Kolette-hez írt irományaim.