Igen, ilyen (állitólag) történetekkel, nagyon szépen le lehet járatni embereket.
Speciel nem egy edző volt már, aki nem ismerte mind a 11 játékosát, és ezt le is nyilatkozta (mondjuk idény elején, előtt). Most mondhatnék neveket, de nem vagyok benne 100% biztos, ezért nem is tenném.
Garami szenilisségéről már sok furcsa történetet hallottam. Nem tudom melyik igaz vagy nem. Állitolag volt olyan, hogy nem tudta a tv-ben felsorolni a kezdő tizenegyet,akit pályára küldött. Abban a szezonban, amikor kiesett az NB1-ből az MTK, mondogatta, hogy szögleteknél menjen fel Lambulics fejelni, közben Lambulics kb. 3 éve nem játszott akkor már az MTK-ban. Meg volt olyan, hogy Pécsett játszott az MTK, a játékosok elutaztak Pécsre, Garami meg utánuk ment, Szegedre. Meg, amikor a Fradi edzője volt, játszott a Fradiban egy szerb csatár, az Alekszandar Jovics, aki sokszor csereként beállva döntött el meccseket. Egyszer még meccs elején elküldta Garami Jovicot melegiteni, Jovic meg már leizzadt a bemelegitésnél, már elfáradt a bemelegitésben. A pályaedző meg szólt neki, hogy Józsi bácsi Jovicot mikor cseréli be, már nagyon rég el tetszett küldeni melegiteni. Garami meg akkor kapcsolt, hogy tényleg!!! Mondom, nem tudom mi ezekből az igazság, lehet csak szóbeszéd.
Irta nemrég itt a topicban valaki, hogy nehogy visszaesettek az NB2-be. Szerintem tuti nem fogtok. Vegyük a csapatok játékosállományait hozzátok viszonyitva. Akitől gyengébb a keretetek: Debrecen, Videoton, Győr Akivel nagyából egy szinten van: Honvéd, Diósgyőr, Pécs Akiktől erősebb a keretetek: Fradi, Újpest, Siófok, Eger, Kaposvár, Kecskemét, Paks, Pápa, Haladás. Ez az én véleményem, ami nem szentirás, én igy látom.
Sajnos nem ért már a "modern" focihoz, nagyon nem tud mit kezdeni az olyan helyzetekkel amikor támadni kell, nem pedig passzolgatni aztán lesz valami...
Józsi bácsi szenilisen azt se tudja, hogy milyen meccs van, ki ellen és hol játszunk, és kik a játékosai. Nála a csapat még mindig Illés-Halmai-Orosz....stb. 20 évvel ezelőtt lehet, hogy a top 5 magyar edző között volt, de jelenleg nem hogy alkalmatlan, hanem egy vicc - a játékosai körében is
Tisztelem Józsi bácsit akkor is ,ha már egy kicsit lelassult. Ez a meccs az MTK-é volt. Megvolt a vezetés. Azzal, hogy a második félidő elején felpörgették a játékot néhányan elkészültek az erejükkel. A 60. perctől már frissiteni kellett volna. Különösen a sokat kihagyó Vadnai már a seggén vette a levegőt, ami egy sárgával rendelkező védekező középpályásnál kritikus. Ezt mindenki látta még a szpiker is, csak az Öreg nem. Ha 60. perctől behozza Nikházyt és Tischlert 3:0-ra nyerlük a meccset
Továbbra is a Vén Hülye & Domonyai kettőse irányít, továbbra sincs kapusunk, a harmadosztályú képességű Könyves továbbra is kezdő, kezdőbe való játékosok továbbra is kimaradnak, és "erősítés" címén továbbra is gyengülünk - és pénz továbbra sincs.
Ez így egyenes útnak tűnik az nb2-höz, talán a bundabotrány miatt kevesebb eladott meccs lesz, max. ennyi lesz a különbség.
Az meg tényleg vicc, hogy amióta elkezdődött az MTK "bundás korszaka", a nemzetközi porondra nem is lenne szabad kiengedni a csapatot, mert kb. nem létezik az a gyenge ellenfél, ami ellen tovább tudnánk menni (még akkor is, ha ez a párharc nem volt bunda szerintem, bár erről is hallottam nem is kevés ellentétes véleményt).
köszönjük szépen ezt a remek szezonfelvezető meccset, amiből kiderült, hogy a védelmünk nulla, megismétlődnek ugyanazok a faszságok, mint tavalyelőtt, a padon Garami nem lett fiatalabb, és megint vannak ilyen rejtélyes kezdőcsapatból való kimaradások.
jó kis szezonnak nézünk elébe, csak nehogy visszaessünk oda, ahonnan jöttünk.
tényleg, miért nem játszott Tischler? ahogy látom, az utolsó pillanatban került ki, mert előzetesen benne volt a kezdőben. Sérülésről nem tudok. Valaki?
Olvass vissza. Évek óta szeretném Garamit nagyon messze látni az MTK kispadjától (és most nagyon enyhén fogalmaztam), szerintem RÉG alkalmatlan vezetőedzőnek, aki a saját játékosai nevét sem tudja, és még sorolhatnám....és a mai meccs is rajta ment el nagy részben (persze ettől még Vadnainak több önkontroll kellett volna).
Szerintem nem érdem, hogy visszahozta az MTK-t az NB1-be (mondjuk a kupa ezüst előtt kalapot le), hanem a minimum.
És igen, szerintem is szisztematikusan teszi a vezetőség tönkre a csapatot.
A mai meccsen több játékos elég gyatra produkciót nyújtott.
Hegedűs (felszabadítások, kirúgások, bizonytalankodás, és a 2. gólban benne volt), Hidvégi (régen nagy kedvenc volt, de most a ZTE-s formáját hozta, értékelhető megmozdulása sem volt) és Rácz (pályán volt???? tényleg????) teljesen értékelhetetlen volt.
Józsikát levették a pályáról teljesen, a 11-est szépen eljátszotta és belőtte, de pontos labdája előtte és utána sem sok volt.
Könyves többször nagyon szépen került helyzetbe. Csakhogy azt be is kell lőni, és továbbra is mondom, van egy igencsak kevéssé gólérzékeny csatárunk a személyében....Vadnai jól játszott 1 félidőt, de összeszedett egy idióta sárgát (csakúgy mint Zsidai).
A második félidőben teljesen elkészült az erejével, amit a riportertől kezdve kb. mindenki látott, csak vélhetően az éppen Halmai Gabi becserélésén gondolkodó Garami nem félálmában. Rég le kellett volna hozni, ez mondjuk nem mentség az agyatlan (és teljesen jogos) kiállítására, de ha egy normális edzőnk lenne a szenilis vénember helyett, ezt a pirosat megúsztuk volna.
Aki nagyon kellemes csalódás volt, az Csiki. Kalapot le előtte, ha így játszik az nb1-ben, alapember lesz, és nagy kedvenc.
A két középső védőnk szintén becsülettel tette a dolgát (csak az a nyamvadt első gól....).
1 hónapja még a Garamit éljeneztétek, és a vezetőséget nyaltátok! Ébredjetek már fel!!! A legjobban azt bírom, hogy azért sírtok, mert koszosak a székek. Na, ezt én úgy oldottam meg, hogy 8 éve elkerülöm a pálya környékét is … Megérdemlítek ezt a csapatot!