Keresés

Részletes keresés

Heartbreaker Creative Commons License 2003.11.13 0 0 975
Kíváncsian várjuk, de azért a JA3 volna a messiás.
Előzmény: Ave (974)
Ave Creative Commons License 2003.11.12 0 0 974
Hello!

Csak annyit akarok...: Jagged Alliance 2:Wildfire!

2004 tavasz

Heartbreaker Creative Commons License 2003.09.11 0 0 973
Jut eszembe: beszélnek a népek valami urban chaos-ról. Az vajon mi? Kiegészítő pálya?
Heartbreaker Creative Commons License 2003.08.27 0 0 972
Megnéztem, de nem akartak lejönni a kiegészítő pályák. Mindegy, majd megkérdem az egyik havert aki vágja témát, hogy szakértse meg.
Előzmény: Doktor Toka (971)
Doktor Toka Creative Commons License 2003.08.27 0 0 971
Sajna nem mert nemrég átírtam egy haveromnak és nála 2000 alatt tökéletesen működik. Sz'al nem tudom kitalálni mi lehet a gond. A Mod-nál mindig le van írva h hogyan lehet installálni. Nézz el arra a site-ra és meglátod.
Előzmény: Heartbreaker (970)
Heartbreaker Creative Commons License 2003.08.26 0 0 970
És ezeket hogy lehet akcióképes állapotba hozni? Mert ez engem baromira érdekel. Ha nagyon nem megy neked a game sehogy, vegyük fel a contactot IRL és átírom neked az enyémet, az tuti jó. Csak kapjam már vissza...

Te, nem lehet, hogy a te verziód hibás, és azért akad meg?

Előzmény: Doktor Toka (969)
Doktor Toka Creative Commons License 2003.08.25 0 0 969
Fanatikusok által készített nem officiális kiegészítők: új pályák, karakterek, fegyverek, történet, stb.
SEGÍTSÉG! Még mindig nem megy rendesen, a Miguel Cutscene után nem lehet továbbmenni/menteni az A10 szektorból!
Előzmény: Heartbreaker (968)
Heartbreaker Creative Commons License 2003.08.25 0 0 968
Mi az a Mod? Valami kiegészítő pálya? Bocs, de annyira nem vágom az ilyen témát.
Előzmény: Luca Brasi (967)
Luca Brasi Creative Commons License 2003.08.24 0 0 967
Ave!

Deidranna Lives! néven igéretes mod jelent meg, bővebbet a www.jamodsquad.com/english/index.htm címen találtok.

Luca

Heartbreaker Creative Commons License 2003.08.24 0 0 966
Ja, erről ennyit. Ha kijön végre, talán itt is lesz élet.

Nekem, ha jól emlékszem, az 1.3-mas verzió van meg és semmi baja az XP-vel. Na jó, ha lelövik a helikoptert, kilép a windowsba, de ez nálam nem szokott előfordulni:-)..

Kösz a linket, már nézem is!

H.

Előzmény: Doktor Toka (965)
Doktor Toka Creative Commons License 2003.08.24 0 0 965
OK, bízzunk benne. Erről ennyit:
"Jagged Alliance 3 on the way? January 7 9:07PM PST

In December, Canadian publisher Strategy First shut down their Ottawa studio that was reportedly working on another Jagged Alliance game (the employees were all offered work at the publisher's Montreal headquarters).

But despite this, the publisher still claims it has plans to continue the Jagged Alliance games. Strategy First acquired the license from Interplay last year, and they currently employ many of the ex-Sirtech people that created the last Jagged Alliance game. It has not been decided if the next game will be developed internally or licensed out to another developer.

We'll post more details when they come. I personally am a huge Jagged Alliance 2 fan, so I'm really hoping a third game gets to see the light of day.

http://www.pcgr.com/dailynews/comments/1042002475,51638,.asp"

Mindenesetre lokalizáltam a hibát. A Miguel-es cutscene előtt minden korrektül működik, de miután megbízott a küldetéssel, azután mentésnél vagy a terület (A10) bármilyen irányú elhagyásánál lefagy. Most azon gondolkozom, hogy hajlandó-e velem beszélni a Drassen-i pap, ha nem beszéltem Miguellel előtte. Ira-t meg Dimitri-t nem kapom meg, de hát istenem, nem olyan nagy veszteség.

Előzmény: Heartbreaker (964)
Heartbreaker Creative Commons License 2003.08.24 0 0 964
Ne paráztass, két éve várom a JA3-mat, nehogy má' ne legyen! Valami olyan hír kering, hogy az egykori Sir-tech jogutódja folytatja a fejlsesztést, és 2004 első felében várható. Remélem, nem kamu...
Előzmény: Doktor Toka (963)
Doktor Toka Creative Commons License 2003.08.24 0 0 963
Hát, köszi srácok, akkor valami más baj van, de nem tudom, hogy mi lehet az. Már újra is kezdtem és az sem segített, pedig az 1.07-es verzió van fent. Az A10-es mezőről 1xűen nem hajlandó továbbmenni, esetleg megsérülhetett a cd v. nemtom. Mind1, majd játszom a 3-mal, ha lesz. (
Ami, mivel a Sirtech feloszlott/megszűnt nem biztos, hogy valószínű...)
Heartbreaker Creative Commons License 2003.08.24 0 0 962
Ha nincs más megoldás, szerezz egy régi, kicsi vinyót, és tégy fel rá egy Win 98-at és a JA2-t, majd arról bootoltasd a gépet. Ez persze csak a végső megoldás, nekem nem volt problémám XP alatt a game-mel.
Előzmény: Doktor Toka (958)
Ráphul Creative Commons License 2003.08.23 0 0 961
XP alatt nyomom 1.07-el. Valami más gáz van ott. Nagyon ritkán nálam is kiugrik desktopra.
Előzmény: Doktor Toka (958)
Hoogo Creative Commons License 2003.08.23 0 0 960
XP-én játszom a pc guru-hoz kapott egy lemezes változattal.
A verziószám: 1.03 és nem fagy, bár egyszer szó nélkül becsukta magát.

Drassen-Alma-Cambria-Grumm útvonalon most foglaltam el a 15. napon az észak-nyugati sam-et.

Jimbo Creative Commons License 2003.08.23 0 0 959
Most jelent meg a Silent Storm nevű game demója, olyan mint a JA, csak II. világháborúban játszódik.
Csekkoljátok le.
Doktor Toka Creative Commons License 2003.08.23 0 0 958
Hello Srácok!
Na most segítsetek, mert már nagyon Jagged Alliance 2 Bazzzzz...
Sz'al XP alatt próbálom újra nyomni a gamét a régi szép idők emlékére, de van egy nagy gáz. Most jutottam el odáig az elején, hogy le kell menni a gerillák földalatti odújába és recruitolni Ira-t és megtisztítani az utat Drassenba. Na most az még hagyján, hogy csak 10.-re volt hajlandó lemenni oda, mert mindig lefagyott az átvezető képernyő megjelenése előtt, de az nagyobb gáz, hogy HA MENTENI PRÓBÁLOK VAGY TOVÁBBMENNI INNEN, AKKOR MINDIG LEFAGY! Próbálkoztam én is patchekkel, de ugye az 1.06-ot nem volt hajlandó feltenni, az 1.07-et meg feltettem, de az sem oldotta meg ezt a problémát. Sz'al nagyon gáz a szitu, mit lehet tenni? Újra kell kezdeni és akkor jó lesz? (Nem jutottam még el túl messzire.) Vagy valami más probléma van itt? Valakinek van tapasztalata az XP-vel? Pleeze help!
Előre is kösz, Doktor Toka.
Heartbreaker Creative Commons License 2003.08.19 0 0 957
Experten kétszer nyomattam végig, de mint ahogy már írták páran rohadt idegesítő, hogy nem jobbak az ellenek, pusztán többen vannak. Nehezebb, de nem jobb.

H.

Előzmény: Ráphul (956)
Ráphul Creative Commons License 2003.08.18 0 0 956
Experten?
Előzmény: Heartbreaker (955)
Heartbreaker Creative Commons License 2003.08.18 0 0 955
Csípkedhetnék magukat, még az életben nem vártam játékot annyira, mint a Ja3-mat.

Más: végigolvastam a topicot, de érdekes módon senki más nem alkalmazta az én stratégiámat. Roppant egyszerű: nem bérelek fel senkit a AIM-től. Generálok egy night ops-os custom merc-et 85-ös wisdommal /rohadt gyorsan tanul/ és 85-ös markmanshipp-el. Mire medunához érek, már 10-es szintű, 100-as markmannel. Mindenkit felfogadok, aki az utamba kerül, fegyverhordozónak, de csak tom mercszel írtom az ellent Rambo üzemmódban. A Merc-es palikkal meg nénikkel a miliciát képzem. Már tízszer nyomattam végig a gamet, ez mindig bevált.

H.

Előzmény: Gonosz Csiga (953)
byron00 Creative Commons License 2003.08.17 0 0 954
CSao!

Honnan lehet ezt letölteni mert nem találom sehol és azért nem megyek fel pestre hogy megvegyem :)

Gonosz Csiga Creative Commons License 2003.08.15 0 0 953
Elnéztem erre a cdmag-ra ami persze már nem létezik, de vhonnan onnan kiindulva az alábbi információt tárják a nagyérdemű elé a JA3-ról:

Jagged Alliance 3 (PC):

Genre: Strategy
Release: 02/2004
Price: $42.95

Ez komoly infóáradat:-/

Csiga

Gonosz Csiga Creative Commons License 2003.08.15 0 0 952
Hi!

Meg mintha azt is mondta volna az a fejlesztőbácsi, hogy kicsit módosítanak a játékon, mert most szinte mindenki egy skillre utazik: marksmanship. Szal vmi olyat akarnak ahol nem csak ezt érdemes fejleszteni...persze lehet, hogy csak álmodtam.
De ezt még vmikor az UB előtt mondták asszem...talán a valamikori www.cdmag.com -on.

JA és amit remélek, hogy megmaradnak az axonometrikus nézetnél.

Csiga

Előzmény: Ráphul (950)
kemot01 Creative Commons License 2003.08.12 0 0 951
már letöltötték nekem, de még nincs kipróbálva...
Előzmény: Ráphul (950)
Ráphul Creative Commons License 2003.08.11 0 0 950
Azért nem, mert még pre alfa, vagy az sem. Egyszer azt mondta valamelyik fejlesztő, hogy lesz. Ennyit lehet tudni.
kemot01: megtaláltad a patchet?
Nyomtam kicsit experten a cuccot, hát nehéz. A kék milicia sem bir a támadásokkal, ha nem vagyok épp ott (ok, ha nincsenek elit ellenfelek győznek, de csúnya veszteséggel). Egy csapat nem elég már az üdvösséghez. Asszem megint előlről fogom kezdeni:).
A throwing/knife csávóm nagyon jól bevált, kipróbálok egy expert throwing-osat is. Vagy Throwing/night ops.
Előzmény: Heartbreaker (949)
Heartbreaker Creative Commons License 2003.08.11 0 0 949
Próbáltam, de a JA3 fakkban egy izmos nagy semmi van.
Előzmény: Ráphul (948)
Ráphul Creative Commons License 2003.08.05 0 0 948
Hi!
Próbálkozz innen.
http://www.strategyplanet.com/jaggedalliance/
Érdekes, hogy a file a fileplaneten van, mégse rakták be a játék alá.
kemot01 Creative Commons License 2003.08.05 0 0 947
haliho...

a megadott helyen 1.07 patch nem van. 1.06-os, de azzal ugye szívtunk, meg van egy sima ja2patch nevű patch... na, majd ha sikerül emberemnek letölteni, akkor kipróbálom.

Előzmény: Ráphul (944)
kemot01 Creative Commons License 2003.08.05 0 0 946
remélem, él a link....
Előzmény: Ráphul (944)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!