Egyébként féléves a gép, persze ez nem feltétlenül jelent akármit is....
Amikor újraindul és kiírja, hogy a rendszer súlyos hiba után állt helyre, akkor ugye lehetne hibajelentést küldeni stb., és ír a hibával kapcs.valami karakterláncot. Nem lehet ebből szűkíteni a kört???
Sztem legnagyobb valószínüséggel hardver lesz. Tápegység, RAM, procihűtő, alaplap: a fő gyanúsítottak listája csökkenő sorrendben. Az utolsó előtti főleg akkor, ha a banner-ek, flash-ek nincsenek letiltva, mert azok folyamatosan bizgetik a procit.
Dobd fel a Hardver topikban is sztem, és hivatkozz rám nyugodtan, hogy le tudjanak engem hülyézni a többiek, ha mégsem az... ;9P Sok okos és tapasztalt csokka van ott... :9)
Bocsi, a most következő OFF-ért, de szerintem vannak itt olyan guruk ( pl. Zolcsi ), akik tudnak a problémámban segíteni. A szám.gépem kb.egy hete szabálytalan időközönként magától kikapcsol majd újraindul. Újraindulás után kiírja, hogy a rendszer súlyos hiba után állt helyre és megy tovább. Aztán mondjuk 10-12 óra múlva megint ugyanez. Mindig netezés közben csinálja ( és komolyan mindig az Index fórumozás közben ). Ki lehet deríteni, hogy miért van ez? Elvileg spy és vírus mentes a gép, és XP. Előre is köszi a segítséget!
Köszi szépen sikerült. Az EAC programot használtam.
Még egy kérdésem lenne. Van-e olyan lehetöség az xp-ben (vagy valamilyen program) amivel hangot lehetne rögzíteni? Pl egy verset szeretnék felvenni egy cd-re úgy hogy egy akármilyen cd lejátszóban meg lehessen hallgatni.
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni: a Nero 6.6.0.16 kódolójával próbálok mp3 file-okból wav-t "formálni", de sok filenál hibás a konverzió: a wav-ban kihagyások, ugrások vannak. A Nero-val van a gond, vagy velem? Kellene valami extra beállítást eszközölnöm? Vagy szerezzek be valami más kódoló progit? Ha ez utóbbi, akkor milyen progit ajánlotok? Előre is köszönöm a segítséget!
Van egy audio cd-m és azon egy szám amit szeretnék rámásolni a merevlemezemre és nem tudom, hogy lehet ezt megtenni. Ha csak kijelölöm, hogy másolás és beillesztés, akárhová beillesztem, az nem jó, mert ha kiveszem a lemezt a cd olvasóból akkor nem szól. Van erre valamilyen lehetöség?
Mondjuk azt továbbra sem értem, hogy miért bírtam megírni belőle 4-et ( most is visszapróbáltam és működnek ). Az íróval nem kevés lemezt megírtam már, nem lennék meglepődve, ha feladná a küzdelmet, viszont én mégsem gondolom, hogy ez a gond. A külön DVD-olvasóm sem "látja" az üres lemezt sem.
Ez viszont inkább író-döglésre hajaz, mint lemezproblémára... :-/ Mindegy, akkor próbáld olyanokkal, mint amikkel eddig ment (ameddig bírja az író...).
Mostmár fel sem ismeri, hogy lenne disk a meghajtóban. Viszont a Nero igen és szépen meg is írta a CD-t, viszont visszaolvasni nem tudom, még a DVD-meghajtóm sem ismeri fel.
Ha előveszek egy üreset, akkor is olyan mintha semmi nem lenne a meghajtóban.
Az R806.bin file-t letöltöttem, de mit kell vele csinálni?
Az adatok:
MID: 97m24s01f
kapacitás: 79:59.72
703MB
1 CD-t sikerült az új Nero-val megírnom, másik 3at ismét nem ( ugyanaz a hiba ). Mostmár biztos vagyok benne, hogy rövid időn belül ki fogom szépen hajigálni ezeket a mocskos Maxell lemezeket....
Ha kukacot is írsz az fórumokba - amely a Te létező elektronikus levélcímed része - , akkor nagyon könnyen kéretlen elektronikus levelek tömkelegével találkozhatsz nemsokára, mert lelkiismeretlen bácsik erre használják fel a fórumokat, hogy gyanútlan embereknek reklámokat és elektonikus vírusokat/férgeket küldjenek az internet-en keresztül...
1. 5.x.x.x-hez már support sincs, töltsd le a 6-ost ( http://www.nero.com/nero6/eng/nero-up.php ). Help megy mélben.
2. Ezen oldal ( http://forum.rpc1.org/dl_firmware.php?category=6&manufactor=28 ) alján megtalálod az íródat; az R806-ot és a Flash utility-t kell letöltened HA NEM R806 AZ ÍRÓD FIRMWARE-E. Ha igen, akkor fimware-buzerálással semmi dolgod.
3. Hagyd a Feurio-t; ha feltelepítetted a Nero-t, akkor kell olyan parancsikonodnak lennie, hogy Nero CD/DVD Speed. Ezt elindítva, és a dropdown-ban az íródat kiválasztva valami hasonlót kell látnod : (2:0) SAMSUNG CD-RW SW-252F R80x Ha x<6, akkor frissítened kell.
4. Most már engem is qrvára érdekel ennek a Maxell-nek az ATIP-je: szintén CD/DVD Speed-ben->tegyél be az íróba egy lemezt->Disc info fül->ami a MID/ATIP mellé van írva, azt írd be ide lécci...