Keresés

Részletes keresés

Pretter Creative Commons License 2012.01.04 0 0 727

Még egy adalék a hidrogén-peroxid szerepéről a rákos daganat fejlődéséhez:

 

'Lisanti szerint a daganatok számára megfelelő mikrokörnyezet a kötőszövet, a megtermékenyítő közeg pedig a hidrogén-peroxid."

 

Az idézetet ebből a cikkből vettem:

http://www.energiacentrum.com/news/az_eletnek_energiat_a_raktol_elvonva.html

 

 

Pretter Creative Commons License 2012.01.04 0 0 726

Már majdnem rendeltem fogfehérítő matricát, amikor rábukkantam egy cikkre.

A fogfehérítőkben alkalmazott hidrogén-peroxid egy amerikai kutatásra hivatkozó alábbi cikk szerint rákkeltő:

http://www.egeszsegkalauz.hu/szenvedelybetegsegek/dohanyzas/hidrogen-peroxid-okozza-a-tudorakot-100774.html

 

Maradok a fogmosásnál.

szaguldo kacaj Creative Commons License 2011.12.20 0 0 725

Na igen. Ami a kutyánál a rongy, az nálunk a fogkefe és nyers, kemény zöldségek, gyümölcsök rágcsálása.

Előzmény: jó hír (724)
jó hír Creative Commons License 2011.12.15 0 0 724

csak töprengésnek...

 

 

-találtam egy kóbor kutyát pár évvel ezelőtt Ferihegy környékén...éhezett, szomjas volt... nagy bundája miatt fázni talán nem fázott.....

-egy kiló lecsókolbásszal becsalogattam a kocsiba, kapott vizet is...

-otthon jobban megnézve az árut, feltűnő volt a szinte fekete fogsora...olyan sötétbarna-feketés....van egy műhelyem, rajta kis  lengőajtó a kutyusnak...rongy, víz, lehet elfoglani a vackot...

 

eltelt vagy hat hónap..a kutya minden étkezés után rongyot rágott úgy  háromnegyed órán keresztül...  a mai napig is...a lényeg: hófehérek a fogai! és hibátlanok! minden nap megcsinálja...ez egy program...és nem tanította senki(gondolom)

 

nem akarok semmivel párhuzamot vonni, csak elmeséltem...

 

 

 

 

kiskate79 Creative Commons License 2011.12.15 0 0 723

Sziasztok,

 

egy érdekes cikk a fogfehérítésről és a kamufogfehérítésekről:

 

Csak a fogfehérítő anyag 20.000 forint (persze egynémely port megkaphatunk a gyógyszertárban, amit összekutyulva és fecskendőbe helyezve, ha felkennek a páciens fogára, akkor akár az még fehéredhet is... most nem említve ennek mellékhatásait), a használt készülék legalább 15.000 forint/páciens, és még jön a székidő (rezsi),szájhigénikus költsége és persze az adók (anélkül nem lehet egészségpénztáron keresztül fizetni).

 

Akárhogy osztunk-szorzunk, ha jó géppel és minőségi anyaggal végezzük a fogfehérítést, nem adhatjuk 60.000 forint alatt, hiszen akkor még a fogászat fizet rá, ennek pedig az a következménye, hogy rövid úton csődbe megy (ez persze a rendelő fenntartásának költségeitől függően változhat).

 

....

 

A többi információ a Facebookon.

 

Üdv,

Z.

xxxaver Creative Commons License 2011.12.10 0 0 722

Sziasztok!

Egy kérdésem lenne a témával kapcsolatban, először is azokhoz szólna aki már átesett a különbötő típusú fogfehérítéseken.

Melyik módszer hatásosabb? A LED vagy a plazmalámpás kezelési módszer?

Köszönöm

jó hír Creative Commons License 2011.12.09 0 0 721

gyerekkortól alapos, gyakori fogmosás, kellő időben fogorvos= gyönyörű fogsor...

 

 

Tóth_Sándor Creative Commons License 2011.11.11 0 0 720

Sokmindent láttam már, és én is azt mondom, "ezt látnod kell fogfehérítés":

 

Elég találó, de ugye senki nem gondolja, hogy 10e Ft-ért ez lehetséges.

 

viktorsz Creative Commons License 2011.09.27 0 0 719

megkerestem ezt a Fehér Liliant, be is jelentkeztünk, mert egészen kedvező az ár, majd beszámolunk az eredményekről. (csak mert közben engem is rábeszélt a menyasszonyom, micsoda papucs vagyok :)))

Törölt nick Creative Commons License 2011.09.25 0 0 718

A Zoom jó, nekem nem lett érzékeny tőle, fájdalom van, naná!- de ez mindegyikre jellemző a barátnőm egy másikat csináltatott és attól is fájt volna - Remewhite-  és meg sem látszott az eredmény. Ezért adnak injekciót ő is kapott, más orvosnál, más foghehérítést végeztek de ez az egy közös volt.

Érzékenység nem volt, nem összetévesztendő a fájdalommal, de az minden lámpás fehérítésnél van....aki mást mond nagyzol.

Remewhite is kb ennyibe kerül.

 

Én csak a megszokott sensodyne-vel mosom, meg blanx-al.

 

Nekem az Elmex nem jött be, annyira nem , hogy szarul voltam tőle, a barátnőm is anyám is, tele van gyógyszerekkel, használják a nyolcvanéves kirohadt fogú öregek!

 

A fogaim érzésre ugyanolyanok mint azelőtt, szerintem egy legenda ami a tönkretett, túlérzékeny fogakról kering a Zoom-al kapcsolatban.

Más cégnek lobbiznak ennyi, és próbálják elhalászni egymás elől - különböző indokkal, rémisztgetésekkel- azt a kevés ügyfelet aki még van Magyarországon.

 

Az egyetelen hátulütője, hogy nagyon drága, 100-120 ezer körül + a fogkőlevétel még egy 20-as.

 

 

 

 

kerékfanni Creative Commons License 2011.09.23 0 0 717

megy priviben.

Előzmény: viktorsz (715)
csébea Creative Commons License 2011.09.22 0 0 716

Sziasztok,

Én is kaptam fogfehérítő matricát tesztre. Hasonlóakat tudok én is elmondani, mint az előttem szóló, annyi különbséggel, hogy nekem a használat alatt kicsit érzékenyebbek voltak a fogaim, de a használat után ez az érzékenység elmúlt. Egyébként szépen kifehérítette, összességében elégedett vagyok vele.

Bea

viktorsz Creative Commons License 2011.09.21 0 0 715

Komolyan Fehér Lilian? Ez tetszik. Megírnád a hely nevét? Utánanéznék az áraiknak.

Előzmény: kerékfanni (714)
kerékfanni Creative Commons License 2011.09.21 0 0 714

mielőtt belevágtam volna, én is végigolvasgattam itt a sok tapasztalatot, és noha komoly kétségeim voltak, úgy voltam vele, talán mégis megér 25000 egy utolsó próba. én is egy ilyen kuponos helyen voltam, és szerintem nem is az a lényeg, hogy hova megy az ember, hanem, hogy milyen eljárással csinálják. nekem ez a plazmalámpás fehérítés volt, és én állatira elégedett vagyok. már mikor megérkeztem egy nagyon rendes nő fogadott, aki egyébként később a fehérítést is csinálta, állati szimpatikus volt, (egyébként Fehér Liliannak hívják, amit már a vicc kedvéért is meg kell említeni) és nem is voltam betojva, hogy mennyire fog fájni.

szóval röviden és tömören: a plazmalámpás nem átverés, és egész normális árakon elérhető a mindenféle kuponos oldalakon.

viktorsz Creative Commons License 2011.09.20 0 0 713

nekem is írd meg, lécci. a menyasszonyomat szeretném meglepni, mert az esküvő miatt teljesen rá van pörögve a fogfehérítésre.

Előzmény: baloghencsi (693)
Tóth_Sándor Creative Commons License 2011.09.18 0 0 712

Kedves Anselmo32!

 

Elmex fogkrémet ne keverd össze az Elmex géllel. Menj a Zoomra, szép lesz a fogad, ajánlom hogy előtte használj Elmex gélt. Erről konzultálj a fogorvosoddal, hátha ő nem híve ennek a megoldásnak. Remélhetőleg nem lesz fájdalmas, csak valószínűleg lesz érzékenységed (kezelheted GC Toothmousse-al utána). Találkoztam már meglett férfival, aki félúton kiszállt a Zoomból, de az fogfehérítést kifizetteték vele. De utálom ha valaki ijesztget, így hajrá, csak ügyesen, de az Elmex gélt nagyon javaslom. Írj majd, ha végeztél mindig jól jönnek az őszinte szavak. 

 

Szia

Előzmény: Törölt nick (711)
Törölt nick Creative Commons License 2011.09.14 0 0 711

Kissé idegesítő, hogy itt néhányan a saját "sz@@@rának" a reklámozására használja a fórumot, meglehetősen agresszívan és nem a tapasztalatait írja le.

 

Ez annyira taszító, hogy soha nem venném igénybe a szolgáltatást már csak azért sem.

 

20 ezer forintért fogfehérítés ennek kár bedőlni hiszen a gépek fenntartási költsége alvó állapotban is több mint ez az összeg.

 

!!! Elmex fogkrémmel Óvatosan, mert nagyon komoly gyomor és bélrendszeri fájdalmakat csinál ha valaki allergiás rá.

 

Minden szar fogkrémre megpróbálnak rábeszélni de ne hagyjátok, a megszokott fogkrém bevállt ne vegyek sensodyne rapidot csupa gyógyszer, nekem kiszáradt tőle a szám.

 

A fogfehérítés nagyon fáj- ezért kell előtte injekciót kérni, Adri néni- hol voltál fogfehérítésen Tádszikisztánban?!

 

Én megyek jövőre is de csak Zoom-ra és csak a Sárvári Zolihoz :-) Ha már ez itt a REKLÁM helye....:-((((((((

Petra92 Creative Commons License 2011.09.13 0 0 710

Tisztelt fórumozók

 

Én vagyok az egyik aki jelentkezett a fogfehérítő matrica tesztre, és mivel tegnap befejeztem a 10 napos kúrát, most leírnám a tapasztalataimat.

A matricák egy légmentesen zárt tasakban voltak,azokat kellett feltépnem és kivenni egy műanyag lapocskát amin rajta volt a kétféle alsó és felső fogakra való matrica. Ezt nem is részletezném mert a forgalmazó honlapján van róla egy videó ahol minden jól látszik. A felrakása a fogakra egyszerű bár én az alsóval egy kicsit küzdöttem de aztán már azt is simán fel tudtam rakni. Érdekes íze van , kicsit mentolos de nem olyan mint a fogkrém. Nekem a végére az alsó néha kicsit elmozdult de a felső az stabilan rajta volt a fogakon. Összességében nagyon egyszerű a használata.

A hatása: Röviden: határozottan fehérebb fogak. Hosszabban: Az első pár napban nem vettem észre változást aztán lassan beindult a dolog és kb 1 hét múlva már határozottan fehérebbek lettek a fogaim a plusz 3 nap pedig még egy kicsit javított rajta. FÉnyképeket is csináltam bár szerintem nem annyira adják vissza a valós változást, bár látszik rajtuk, hogy jóval fehérebbek a fogak utána. A képeket átküldtem a Whiteline-nak gondolom majd kikerül a honlapra.

 

Én örülök, hogy részt vehettem a tesztben. 

Ja igen a végén, hogy mennyire voltam elégedett egy 5-ös skálán: 4 pont. 

 

Petra

Csabesz:) Creative Commons License 2011.09.01 -1 0 709

Köszönjük a jelentkezőknek, úgy tűnik megvan az 5 tesztalany, kérem többen már ne jelentkezzenek. A tesztelőknek ma postázzuk a terméket, és kb 10 nap múlva várjuk a kommentjeiket ide a fórumra.

 

 

    Galambos Csaba

http://www.smilestrips.hu

Tóth_Sándor Creative Commons License 2011.09.01 0 0 708

Sziasztok!

 

Csak ámulok és bámulok! Sokszor hallottam már magam is rémtörténeteket fájdalomról, és 1 hét után elmúló fogfehérítésről. Az elmúló fogfehérítésről már csináltam egy "hogyan végezzünk fogfehérítést 10 perc alatt a semmivel" című videót.

 

Aggódom azok miatt, akik még csak gondolkodnak a fogfehérítésen, és sajnálom azokat, akikhez nem jutottak el egyszerű pratikáim, amivel például a fogfehérítés során kialakuló érzékenység drasztikusan csökkenthető.

 

Még mindig az ár befolyásol titeteket, mert nem tudjátok melyik készülék a jó és melyik nem, pedig van egy képlet amivel Te magad meg tudod találni a neked megfelelő készüléket!

 

Nem tudjátok mennyire lesz hatékony a fogfehérítés, pedig tudható!

 

Mennyire lesz kidobott pénz, mennyi idő alatt fog visszaállni, pedig tudható!

 

Ezen szeretnék változtatni, az évek alatt felhalmozott tudást szeretném veletek megosztani, érthető emberi nyelven. Hamarosan beteszek ide a fórumra egy linket, hogy mindenki képbe kerüljön, és a fogfehérítés ne csalódás és fájdalom legyen!

 

Amíg a link megérkezik, addig itt a videó, hogyan lehet 10 perc alatt hófehér fogakat varázsolni a semmivel. Már 5000 felett a nézettsége, köszönöm Gábornak a tesómnak a segítséget.

 

Előzmény: Adri néni (706)
Csabesz:) Creative Commons License 2011.08.26 -1 0 707

Kedves fórumozók

 

A cégünk forgalmazza a Whiteline fogfehérítő matricákat, amely egy könnyen használható otthoni fogfehérítő. Szeretnénk egy tesztet csinálni itt a fórumon. A teszt abból állna, hogy 5 önként jelentkezőnek INGYENESEN postázunk 1 doboz 10 napra elegendő fogfehérítő matricát. Cserébe mindössze annyit kérünk, hogy ha végeztek a kúrával akkor itt a fórumon írják le a tapasztalataikat, és 1-5 ig értékeljék, mennyire voltak elégedettek.

 

 A tesztre jelentkezés feltételei:

 

1. Küldj egy emailt az info@smilestrips.hu címre melyben írd meg a keresztneved, korod és csatolj egy fotót a fogaidról.

2. Vállalnod kell, hogy a teszt végén leírod a tapasztalataidat itt a fórumon.

3. Hozzá kell járulnod, hogy a fogaidról készült fotót felrakhassuk a honlapunkra.

4. A jelentkezőnek minimum 18 évesnek kell lennie.

 

Ha betelt a létszám azt itt a fórumon jelezni fogom.

 

Részleteket a termékről itt találhatsz: www.smilestrips.hu

 

Galambos Csaba

Adri néni Creative Commons License 2011.08.26 0 0 706

Élménybeszámoló folyatása:

Tehát ugye kedd volt a nulladik nap.

Estére már folyamatossá duzzadt a fájdalom és a Cataflam sem akart segíteni.

Elhatároztam, hogy ha heti egyet írnak az Elmex-gélre, ha nem, én biztos bekenem még este egyszer, mert minél hamarabb eldugítja ezeket az általam képzeld, dentinhez vezető csatornákat a fluorid, annál jobb lesz nekem. Ha beledöglök is :)

Ehhez viszont erőt kellett gyűjtenem, plusz valahogy aludni is kell.

Mit tegyünk?

Olyan megoldás kell, ami nem színezi el a fogakat és a hőmérséklete okán sem jelent fájdalmat nekem.

 

A megoldás: kb. 1 deci vodka, tisztán, enyhén megmikrózva :DDDD

 

Most komolyan, nekem tökjól bevált :)

Lehet, hogy most hűledezik minden doki, hogy gyógyszerre inni, Jesszus, dehát már nem bírtam.

És aaaaaaannnnyira jól elzsibbasztotta egyből az arcomat, elálmosított, be tudtam kenni Elmex-szel és nem nyilalt bele tőle a fájdalom, nem nagyon öblítettem ki, csak éppenhogy és így szépen lefeküdtem aludni.

Másnapra már szinte egyáltalán nem fájt, bár a hűtőből még délelőtt nem mertem táplálkozni.

Viszont este már (nagyon óvatosan, és vigyázva, hogy ne érjen az első fogaimhoz) ettem FAGYIT!!!

 

Persze, ebben cukor van, és úgy képzelem el továbbra is, hogy most nyitva áll az út a dentin felé mindenféle gonosz színező-és rontó dolognak, úgyhogy csak pár kanál volt és utána bőszen öblögettem és meg is mostam.

 

Ja, igen: Sensodyne Rapid.

Az első bedörzsölés, még az első este, üvöltő fájdalommal járt, de gondolom, ez a benne lévő menthol miatt volt, ami szintén hűsít.

 

Viszont reggel, mikor megmostam vele, már nem fájt egyáltalán.

Nagyon óvatosan kell mosni, de azért le lehet csutakolni a fogakat vele, és napi két használatot javall a tájékoztató szerint, de én háromszor mosom, mert az a tapasztalat, hogy utána jobb.

 

Most már péntek van és már iszok hideg tejet a hűtőből, iszok szénsavasat, nem fáj.

Azért mondjuk egy jégkrémbe nem harapnék bele, de kiskanállal, óvatosan, sztem simán menne.

 

Úgyhogy már csak a lelki gyötrelemmel kell megküzdenem, mert elhatároztam, hogy a fehér diétát tartom tíz napig, hogy ha már benne van a pénzem, akkor maradjon meg annyi a fehérségből, amennyi csak tud.

Így aztán a frissen sült pogácsának a finom, megpirult, ropogós alsó kérgét meghagyom (pedig az olyan finom), sebaj, így legalább ellenőrizhetem magam, hogy mennyit is ettem belőle valójában... :)))

 

Amiket eddíg nem kívántam és nem is szívesen ettem meg, azért most megesz a fene.

Paprikás csirke, halászlé, csoki, csoki, eperfagyi, meg csoki :))))

Kóla, gumicukor... :)

 

De ezeket most nem szabad, legalábbis én magamnak megtiltotttam.

 

Felhívtam a rendelőt és megkérdeztem, hogy szabad-e szénsavasat inni, azt mondták, hogy elvileg ha nem fáj már, akkor lehet, úgyhogy most már iszok azt is, lehet ízesített szénsavasakat is, csak színeset nem.

Salátát is kívánok. Mindenféle pirossal, mint paradicsom, kaliforniai paprika... :) Tiszta önkínzás.

De a sali amúgy a rendelő szerint mehet, csak a színezett és savas dolgokat hagyjuk most még.

Gyümik, és pirosak. Mindkét halmaz tilos, a keresztmetszetük meg főleg.

:)

 

Hát, mivel én igazából rosszat nem írtam róluk, sztem nem baj, ha leírom, hogy hol voltam...

De nem, nem merem..

Aki oda akar menni, úgyis lecsekkolja a címet, én a Krisztina krt-on voltam...

:)

Bár sztem így is meg lehet találni :)

 

Egyébként meg sztem aranyosak voltak, jó fejek, segítőkészek.

Ha jelzek, hogy fáj, előbb is leveszik, meg mindig nézegettek, hogy jó helyen van-e a nyálelszívó, meg úgy egyáltalán, minden ok-e...

Így összességében én elégedett vagyok.

 

Na és persze a nulladik napot követő harmadik után még nyilván nem beszélhetünk tényleges eredményről, de eddíg nem igazán vesztett a rendelőből kijövetkor tapasztalt színből.

Én most örülök, aztán majd meglátjuk (kopp-kopp) :)

Azért ma a biztonság kedvéért még egyszer bekentem Elmex-szel, bár elvileg a fluorid az egy méreg, úgyhogy óvatosan kell adagolni, dehát nem nyelem le és akkor nagy baj nem lehet.

Utána majd fenntartólag heti egyszer bekenem, míg tart a tubus.

 

 

Előzmény: fa_kata (705)
fa_kata Creative Commons License 2011.08.25 0 0 705

Jajjj szegény :( és hol csináltattad? nagyon kíváncsi vagyok, hogy mikorra múlik el!

én jövő héten mennék.

remélem hamar szabadulsz a fájdalomtól!

Előzmény: Adri néni (704)
Adri néni Creative Commons License 2011.08.23 0 0 704

Sziasztok!

 

Nekem ma f2-től volt a fogfehérítésem.

Nagyon régóta szerettem volna már fehérebb fogakat, nem hófehéret, mert tudom, hogy csak a saját adottságokhoz képest lehet világosítani valamennyit, de egy kicsivel fehérebbeket...

És ez is egy ilyen akció volt, 99 000 Ft helyett 19 900 Ft, led lámpával.

Korábban is beleolvastam már ebbe a topic-ba, bár csak azt követően, hogy az árát már befizettem, időben ez úgy esett, hogy szombaton olvasgattam ide, kedd délutánra volt az időpont és így vasárnap reggel kentem be Elmex-géllel a fogamat.

Igaz, ez így csak egy preventív "kezelés", de a semminél talán több.

 

És talán csak ennek tudható be, hogy a 2X18 percet végig bírtam és közben nem fájt a fogam.

A második etap vége felé éreztem egy-egy pillantnyi, villanás-szerű fájdalmat, de talán csak összesen 3-szor, tényleg minimálisan.

 

Viszont uuuuuuuutána!

Au. Öblítsem ki a cucc maradékát, ami még a fogamon maradt.

Előredőltem, és akkor.

Mint egy áramütés.

Őrületesen fájt, aztán bekenték a fogamat Elmex-szel, pár pillanatig attól is fájt.

Azóta pedig, hááááááát... Nem akarom elrémiszteni a nagyon elszántakat, de már attól is belenyilallt a fogamba a fájdalom, hogy a tűző napról beléptem a metró-aluljáróba (ami azért nem olyan nagyon hűvös így sem, csak épp árnyékos). Pedig csukva volt a szám.

Beszéd minimálisra véve. Ennek lehet, hogy egyesek örülnek most idehaza... :)

3 napos fájdalomra vagyok lelkileg úgy-ahogy felkészülve, mert ennyit mondtak a rendelőben, de olvastam már tíz napos, két hetes, vagy még hosszabb érzékenységről is, úgyhogy csak a saját fejemet szidhatom, ha tovább tart, tudom...

Cataflamot vettem be, de így is szívószállal iszom a langyos vizet, úgy, hogy egész hátra érjen a vége, és még így is sokszor belenyilall...

Talán holnapra már egy icipicit jobb lesz, remélem...

A rendelőben is az Elmex-gélt ajánlották (csak ezzel kapcsolatban az nem világos nekem, hogy most akkor milyen gyakorisággal is lehet ezt alkalmazni? Mert a tájékoztató heti egy kencét ír, a rendelőben viszont napi használatot mondtak...), és Colgate Sensitive Pro-Relief fogkrémet is javasolt az orvos, amiből egy termékmintát adott is, hogy 3 napig ezzel mossak fogat.

Én már jó előre beszereztem Sensodyne Rapid-ot, de még nem mertem rátenni a fogamra, mert egyelőre kinyitni se nagyon merem a számat...

 

Jaaaa, azért persze az eredmény az szép.

Dehát ennyi fájdalom mellett legyen is az.

C-ről indult, és most eléggé világos tényleg, bár tisztában vagyok azzal is, hogy nem marad ilyen.

Remélem, lesz annyi szerencsém, hogy nem fog egészen az eredeti színéig visszasötétedni...

 

Holnap irány a háziorvos és kérek fájdalomcsillapítót.

Találtam a neten egy ilyet: http://www.hazipatika.com/gyogyszerek/termek/Tabletta_antidolorica_FoNo_VII_Parma/15964

Ez azt írja, hogy vm morfinszármazék van benne, talán ez erősebb, mint a Cataflam, de nem értek annyira hozzá...

 

 

 

amibabe Creative Commons License 2011.08.17 0 0 703

Üdv.

Most szántam el magam a rendelői fogfehérítésre.

Tudna valaki ajánlani egy rendelőt, amiről jók a tapasztalatok, használt és nem színeződött vissza?

Nem tudom mit gondoljak ezekről a 95000 helyett most 24999 forintos "soha vissza nem térő ajánlatokról". Én jelenleg 50.000 ft-ot tudok rászánni erre. Tudna valaki ajánlani valami árban hasonló és jó rendelőt? Ja igen, és fontos, hogy Budapesten legyen.

amibabe@vipmail.hu

Köszönöm szépen

fa_kata Creative Commons License 2011.08.16 0 0 702

Sziasztok,

nemrég vették le a fogszabályzómat és most azzal jutalmazom meg magam, hogy ki is fehéríttetem a fogaimat:)

a kérdés csak az lenne, hogy mivel érdemes? a rendelőit túl drasztikusnak mondták, illetve, hogy félévente-évente újra kell csináltatni. az éjszakai tényleg tovább tart? tudom életmód kérdése is, de nekem egyébként sem sárgák a fogaim, de szeretnék szép fehéreket (nem dohányzom, nem kávé-teázom)

a másik szempont az lenne, hogy ne legyen túl drága :)

köszi, előre is

Törölt nick Creative Commons License 2011.08.01 0 0 700

ja, és a kegyetlen, azért időjelben, mert kibírható inkább kellemetlen, de Cataflammal elvan az ember, csak be kell venni időben, mert vagy félóra amíg hat.

Az érzékenység, az azt jelenti, hogy amíg a "pulpa kamra " ki nem hűl addig fáj, de én már ittam hideget, meleg, ettem grill csirkét és arra nem fáj, rágásra nem fáj, csak a fogat ért "sokk" miatt fáj, de nem kell félni hogy fagyit vagy bármi mást nem lehet majd enni utána.

 

A világ szerintem előre megy és nem hátra, 2011-ben már nincs ideje a 200 forintos poroknak és  a szódabikarbónának, egyszer megcsinálják és látványos és visszakapod az önbizalmad.

Én nem rettentem el , csak azt bánom hogy eddig nem mentem el! És két három év múlva ha veszít a fehérségéből újra belevágok ez természetes!

 

A Zoom nagyon látványos eredményt produkál, egy hátránya szerintem sokak számára az ára.

Törölt nick Creative Commons License 2011.08.01 0 0 699

Ma voltam, Zoom Ap fogfehérítésen.

A tapasztalataim a következők:

Injekció nélkül egy percet sem lehet kibírni. Én kaptam egy adag ultracaint 4-5 felé elosztva és nagyon áldásos a hatása.

A 2. 15-perces körben már éreztem az alsó metszőfogaimnál villámcsapásszerű fájdalmakat, de kibírható volt- hála az ultracainnak.

 

Otthon viszont "kegyetlenül" fájt - kegyetelenebbül fájt volna szuri nélkül! -  de egy Cataflammal megoldható, pár órát aludtam és amire fölébredtem a fájdalomnak nyoma sem volt, az eredmény pedig megdöbbentően gyönyörű.

 

Eredmény: Nekem A1-es lett a fogszín minden fognál, A4-ből, ami nagyon-nagyon látványos.

 

Én a riogatásokkal ellentétben nem hiszem hogy visszasötétedne a kiinduló színre.

 

Nekem egyik fogfehérítő sem használt, gyakran 5-6 ezret hagytam ott fogfehérítőre és szinte mindet kidobtam, mert allergiás volt rá a bőröm, vagy csak rossz íze vagy, csípte az ínyt, de hogy egy hangyaf++++nyival sem lett világosabb az tapasztalat!

A Zoom Ap-tól viszont olyan lett mint a Tom Cruise foga és nekem így tetszik nem akarok más féle fogakkal élni.

 

A művelet 95 ezer volt, ha valaki megteheti én csak ajánlani tudom, de érzéstelenítést mindenképpen kell kérni.

Én Zuglói Fogászati Klinikán csináltattam :-)

 

Tóth_Sándor Creative Commons License 2011.07.12 0 0 698

Lányok, ne haragudjatok, de ezt nem lehet nem elmondani. Eszméletlen csatározás folyik az ingyenes fogfehérítésért itt: http://on.fb.me/pqVrP4 Ha nem jelentkezel, segíts egy LIKE-kal annak, aki szimpatikus.

Tóth_Sándor Creative Commons License 2011.07.06 0 0 697

Sziasztok!

INGYENES fogfehérítés itt: http://on.fb.me/pqVrP4

 

További szép napot!

 

Tóth Sándor

Előzmény: Tóth_Sándor (695)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!