Nincs a Rózsában egy seprű+lapát? Ezért fel kell mászni az emeletre?
Manyus kiterjedt seprű- és lapátkészlettel rendelkezik (minden emeleten min. 2 db), de mindig azt veszi igénybe, amelyik valamilyen érdekes történés helyszínén található. Vagy oda megy takarítószerért, ahol elmondhatja, hogy kit iktatott be halállistájának tagjai közé. Most épp a pazarló Apust.
Vagy Vilibá nem hallgat a jó szóra. Amikor a Milliomosban játszott, nem hitt Misi és csapatának (a telefonos segítségnek). Így 800000 helyett csak 100000 lett a nyeremény.
"... elégeti a tévédobozt és a hamuval felszórja a járdát, hogy a járókelő személyek el ne essenek."
Persze csak akkor, ha jeges a járda. Mert különben oda tudja adni egy biokertésznek (Kertész a kertésznek...), hogy hasznosítsa a gyomok elleni küzdelemben.
Miki a mobilján hívta, így nem fogja a vezetékesen hívni az irodát. Viszont Claudia tudja, hogy Miki fizette le a lakatost, így rá tudna igérni az adott összegre, mert neki minden pénzt megérne az igazgatói szék.
És gyújtogatni is szabad. Sőt, elégeti a tévédobozt és a hamuval felszórja a járdát, hogy a járókelő személyek el ne essenek. Újrahasznosított hulladék:)
Lacára nem emlékszem, ő akarta a szőkét, nem a szőke akarta hazavinni őt? Teljesen kiesett a fejemből. noha a lány hanghordozása itt van a fülemben:)
A csajszi rámenős volt, Laci még hajlott is volna az akcióra, de előtte még beszélgetett a csajjal (jobban mondva monológot adott elő saját nyomoráról), s emiatt a csaj ráunt, majd távozott.
Szerintem azért ez már duva volt hogy Timikére hivatkozott. Nem tudom, de nekem Nóra helyében akkor is kibta volna a biztositékomat, ha Miki annyira beteg. Ilyet nem mondunk, főleg nem gyerekre..
Lacára nem emlékszem, ő akarta a szőkét, nem a szőke akarta hazavinni őt? Teljesen kiesett a fejemből. noha a lány hanghordozása itt van a fülemben:)
Hej, de környezettudatosak ezek a Kertészék! "Kiviszem a szelektívbe..." Legalább egy ember jó példával jár elöl! Mert hogy hazudni szabad, azt megtudtuk Mikitől. Hogy házasságot törni szabad, azt már szinte mindenkitől megtudtuk. Hogy lopni szabad, azt megtudtuk Vandától, Mikitől, Claudiától, stb. Végre valaki, aki nem szennyezi a környezetét tévédobozzal!
Más: Alex jóvoltából visszatér a témák sorába sokunk kedvence, a Ló. Szvsz Claudia ismét gyászba borul.
Még egy kis más: András az igazgatói székbe kerül (ideiglenesen), ez azt eredményezheti, hogy esetleg felhívja a lakatos, hogy "Na, főnök úr, mikor tejel a tagadásért?"
Hasonló szenzációkra számítottam. Informáltságomhoz való hozzájárulásodat köszönöm, alkalomadtán viszonzom hasonló tájékoztatóval. Szép napot továbbra is!
Laca végképp megkattant, mert nem jött össze neki a presszós csaj, ezért hazaérve bunkótapló volt, böfögött a TV előtt, meg hasonlók. ettől végre Orsi is besokallt. GZának is elborult az agya és nekiesett Botondnak, mivel Clau nem ad neki papírt a kölcsönhöz. sztem mondjuk mocsokság tőle, mert mégcsak pénzbe se kerül neki. Miklós ismételten hazudott egy orbitálisat, hogy eltitkolja saját betegségét, azt mondta Lacának, hogy Timike szívbeteg. hogy ez mire volt jó mármegint, mikor percek alatt fog kiderülni az ellenkezője, amikor az egészségtől kicsattanva futkározik az udvaron. ja és előtte még jól megvesztegette a lakatost, hogy ne emlékezzen rá. Zsófi összehaverkodott a Nikivel, aminek nyilván újfent egyenes következménye lesz egymás magánéletében való turkálás. Vilibá és Erik(?) valami nagy lóvét nyertek, de Gzának megintcsak coki, mert kivételesen nem szállt be a buliba.
Kaphat és szerintem már kapott is. Nagyon ismerős volt nekem a szőke csaj, IRL Göblyös Sára. Nem biztos, de úgy rémlik, hogy Ricsi próbálta meg egyszer összeszedni természetesen a Rózsában.