Nincs a Rózsában egy seprű+lapát? Ezért fel kell mászni az emeletre?
Manyus kiterjedt seprű- és lapátkészlettel rendelkezik (minden emeleten min. 2 db), de mindig azt veszi igénybe, amelyik valamilyen érdekes történés helyszínén található. Vagy oda megy takarítószerért, ahol elmondhatja, hogy kit iktatott be halállistájának tagjai közé. Most épp a pazarló Apust.
Vagy Vilibá nem hallgat a jó szóra. Amikor a Milliomosban játszott, nem hitt Misi és csapatának (a telefonos segítségnek). Így 800000 helyett csak 100000 lett a nyeremény.
"... elégeti a tévédobozt és a hamuval felszórja a járdát, hogy a járókelő személyek el ne essenek."
Persze csak akkor, ha jeges a járda. Mert különben oda tudja adni egy biokertésznek (Kertész a kertésznek...), hogy hasznosítsa a gyomok elleni küzdelemben.
Miki a mobilján hívta, így nem fogja a vezetékesen hívni az irodát. Viszont Claudia tudja, hogy Miki fizette le a lakatost, így rá tudna igérni az adott összegre, mert neki minden pénzt megérne az igazgatói szék.
És gyújtogatni is szabad. Sőt, elégeti a tévédobozt és a hamuval felszórja a járdát, hogy a járókelő személyek el ne essenek. Újrahasznosított hulladék:)
Lacára nem emlékszem, ő akarta a szőkét, nem a szőke akarta hazavinni őt? Teljesen kiesett a fejemből. noha a lány hanghordozása itt van a fülemben:)
A csajszi rámenős volt, Laci még hajlott is volna az akcióra, de előtte még beszélgetett a csajjal (jobban mondva monológot adott elő saját nyomoráról), s emiatt a csaj ráunt, majd távozott.
Szerintem azért ez már duva volt hogy Timikére hivatkozott. Nem tudom, de nekem Nóra helyében akkor is kibta volna a biztositékomat, ha Miki annyira beteg. Ilyet nem mondunk, főleg nem gyerekre..
Lacára nem emlékszem, ő akarta a szőkét, nem a szőke akarta hazavinni őt? Teljesen kiesett a fejemből. noha a lány hanghordozása itt van a fülemben:)