Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2007.09.03 0 0 325

Sziasztok!

Mi is kérünk pontokat! :))

http://kotidogfashion.hu/index.php?option=com_datsogallery&Itemid=110&func=special&sorting=lastadd

A mai sétánk!

Sziasztok

Geó & janik

inobaba Creative Commons License 2007.09.02 0 0 324
Gina: Igen a beiskolázás tényleg rengeteg pénzt elemészt, pedig csak 1 gyerekem van. Nekem a fiam Ausztriába jár suliba, és aminek nagyon örülök a tankönny csak jelképes összeg alig 7-9 euró de a drágább könyveit (lexikon, térkép stb.) nem tarthatja, meg mert a következő osztály majd újra használhatja.

Az Ausztriához hozzászólva annyi, hogy a vendégeim lába mellett ül a kutyus végig, míg dolgozom. Pedig nagyon szigorú higiéniás feltételeket szabnak nekünk a kutyus,  viszont nincs a szalonból kitiltva: ))  szinte minden étterembe bevihetem és még külön tálkát is gyakran kap amibe ihat.

Zsebi: Gratulálok ügyik vagytok!!! Kész vagyok attól a képtől, ahol indultok először olyan tündérien, néz rád! Említetted a gyerek kutya témát. Sosem felejtem el, amikor először mentünk a Metróba itthon a fiamat nem engedték be szörnyen felháborítónak tartottam akkor. Kérdeztem hová tegyem??!! Hát nem mentünk vásárolni. Kérdeztem, hogy ha vállalom érte a felelősséget, kit zavart volna? Ezek után a kutyáról már hiába is beszélünk: ((pedig ott is van gazdi, aki figyel rá!!!

Angelyorki: neked elfelejtettem még megköszönni egy régebbi hsz.-et

Janik: A fehér ruhás nő….jót röhögtem. Persze én elájultam volna!

Yorkshiere: Jól emlékszem Csillagra. Annyira látni, hogy jó sora lett majd közben még tehetnél fel pár képet róla.

Kicsit irigylem a másik fórumon a Zsebi ötleteit, itt is jó lenne, ha megpakolnánk az oldalakat fényképekkel.  Nem? Én imádom nézegetni a kutyukat

Na jóccakát mindenkinek: Inobaba*Macika

Xray__ Creative Commons License 2007.09.02 0 0 323

Az a gond hogy a tema itthon meg a remek "modszervaltas" kesese miatt meg tul uj ... Kar feszegetni. Becsben allandoan azon csodalkozom hogy mindehol kutya, bolttban, utcan, kozhelyen... Nalunk meg csak az hogy honnet tiltjak. Ma azon csodalkoztam hogy a XI.ker, Feneketlen to korul nincsenek kitoltva, de! meg kutyakakizacskok is vannak kinn! Es lam, nem koszos a hely, sot jol nez ki... Lehet mint sokmindennel, engedni kell hogy jobb legyen.

JO mondjuk a baj "koztunk" van, mert a remek kutyapiszok otthagyos tarsaink miatt szivunk mi is a kis vakarcsokkal :(

Majd azert eccer ez megvaltozik!

Multko minket a Zsambeki templom rom kore nem akartak beengedni, jo mondom nem is megyek be, meg fotos jegyet is venni kellett volna, kozben kinntrol meg lehet nezni! Na lenyeg amig en kinn fotoztam, setaltunk, kutya meg belsisszol, aztan benn maszkalt. Amugy a kedves, nemkicsit mufurc bacsi remelem latta, es a szivroham kergette, hogy nem tudta betartatni a meg moccervaltas elotti kistablajara irotatt betartassa :)

Zsebi-baby Creative Commons License 2007.09.02 0 0 322

Jó a téma! Na, most minket Zsebivel eddig még egy nagy műszaki áruházba sem engedtek be Győrben. Sem földön, sem kézben, sem tatyóban. Igaz, azt senki nem tudta megindokolni, hogy mit ártana ez a szerencsétlen jószág ottan.... Arról nem is beszélve, hogy az Árkádból is kizavartak és a Plázából is. Óváron hála, hogy ismernek annyira, hogy bejáratos vagyok vele a boltokba, egyedül talán a nagytescó volt az, ahonnan kizavartak, pedig eszem ágában sem volt bemenni vele az élelmiszerosztályra, csak a külső boltok egyikében lett volna elintéznivalóm. Voltam már vele patikában és temetőben is, bár utóbbiban megkérdeztem a temetőőrt, mert minden temetőben ki van téve egyébként a tábla, hogy nem lehet kutyát bevinni. Bár, arra azért kíváncsi lennék, hogy egy bömbölő csecsemő nem zargatja-e temető nyugalmát, vagy egy kavicsot dobáló kisgyermek nem csinál-e rendetlenséget??? Erre ugyan néhányan azt szokták mondani, hogy ne hasonlítsam össze a gyerekeket a kutyával, de azért azt hiszem néha igen is lehetne. Mert ezzel az erővel a fertőző gyerekét áruházba vivő anyukát is haza lehetne küldeni (mondjuk bárányhimlősen, mert én még nem voltam az, így akár el is kaphatnám...), meg ugyanúgy lehetne szólni a szülőknek, amikor a gyerek fejjel levele locsolja végig a pláza kövét a ragacsos üdítőjével... Ja, és egyik szülőnek sem jut eszébe, sok kutyatartóval ellentétben, hogy feltörölje, amit a gyereke odaspriccelt...:( Na, úgyhogy a téma bőven megérne egy misét, azt hiszem!

Egyébként kutyakiállításon voltunk tegnap és ma. Képes beszámoló a yorki fórumon :) Léccike, ott nézzétek meg, ha van rá érdeklődés, ne kelljen 2x ugyanazt megírni :))))

Pusza, Bea és Zsebi

Törölt nick Creative Commons License 2007.09.02 0 0 321

Sziasztok!

Mióta megkezdtem a munkát egyszerűen nem tudom beosztani az időmet! :((

Sajnos az ingyenes iskola "Gina01" nagyon sokba kerül! :((

"Zsebi" Egyedül nem megy ! Ez jutott eszembe a hozzzászólásodra, dehogy miért megne kérdezd! :))

Húha mit követtünk el "Cukkerborsó!? Nézem és olvasom! "Válasz megy" :))

Igen nagyon cukkolsz Valkó! :)) Gondold el mikor állva kell utaznom a büdös vagonokban mikor megyünk kirándulni, és még 1 osztályba se mehetünk be. Most volt Pötye erdélybe és 1 osztályon is utaznak már a kutyák.

Rege2" Európa! :)))) Mi azért kellettünk hogy a sza.t eladják nekünk, mert mi mindig kelet maradunk! De hát no politika! Eggyet nem értek, vagyis értek de.....a minisztereknek nincs kutyájuk!??

Jönnek a délutáni képek mert délelött dolgoztam :)) délután ha hagyott volna aludni Geó akkor aludtam volna! de nem hagyott!

Inkább Geó játszott Tupekkel! :))

Sziasztok

Georgió & janik

valkó Creative Commons License 2007.09.02 0 0 320

CUKKERBORSÓ!Ha már így rávagy kattanva a témára te is,hát kéne próbálkoznunk valahol!Ha van ötleted  szívesen veszem.Bár attól félek,hogy falakba ütközünk,de egy próbát megér.

Előzmény: Törölt nick (316)
Lilith76 Creative Commons License 2007.09.02 0 0 319

mi Óváron oda is bejáratosak vagyunk, igaz nem kérdezünk senkit, csak bemegyünk...

hát, sztem embere is válogatja, aki épp ott "felügyel". volt olyan velünk is, h egyik MediaMarkt-ba nem, másikba örömmel beengedtek, sőt csodájára jártak a biztonsági őrök...

attól független a jó értelemben vett Európa sztem is messze van :).

Előzmény: Rege2 (318)
Rege2 Creative Commons License 2007.09.02 0 0 318
Győrött még a köztemetőbe sem engettek be Mollyval,még úgy sem,hogy a nem teszem le a földre,EURÓPA de messze van!!!!!!
Előzmény: Lilith76 (317)
Lilith76 Creative Commons License 2007.09.02 0 0 317

hát, nekem is naon tetszik, ahogy tőlünk nyugatabbra viszonyulnak az ebekhez!

de ne adjátok fel, mi már egy csomó helyen itt is voltunk együtt, úgy, hogy válltáskában, vagy akár kézben volt Gézu. az OBI-n nagyon csodálkozom, h nem engedték be!

múltkor pl. az Alexandra könyváruházban nézelődtünk. mondjuk én próbálom nagyon természetesre venni, eleve úgy megyek be, hogy ugye nem probléma a harci kutyám? :). múltkor még a Jégbüfébe is bemehettünk :). meg Europark-Saturn, Westend, csomó étterem...úgyhogy hajrá!

L.

Előzmény: Törölt nick (316)
Gina01 Creative Commons License 2007.09.02 0 0 315
tegnap megvettem a maradék dolgokat az iskolához. Normális dolog az, hogy egy sz.r hátizsák (de szerintem szó szerint az) csak azért, mert rajta van, hogy eastpek 10 ezerbe kerül????? semmi extra, egyszerű, még csak olyan sincs a hátában, amitől puha lenne, vagy sok zseb, vagy mit tudom én mi... csak egy fekete zsák:-( na de ez kell... eddig olyan 70-80 közt vagyunk a sulikezdésben  a 2 gyereknek. S szerintem első szülőin még kapunk listát mi kell még, s ugye a szakkörök...
Gina01 Creative Commons License 2007.09.02 0 0 314
ilyet ausztriában tapasztaltam. Úgy tetszett:-))
Előzmény: valkó (309)
Gina01 Creative Commons License 2007.09.02 0 0 313

Csilinek nagyin kedves pofija van:-)))

Előzmény: yorkshire (304)
Zsebi-baby Creative Commons License 2007.09.01 0 0 312
Húh, pedig jönnék mindig olvasgatni:((( De két helyre sajna nem megy mindig az írás :(((( Jók a képek Janik!!!
Előzmény: Törölt nick (311)
Törölt nick Creative Commons License 2007.09.01 0 0 311

Sziasztok!

Igen megállt az élet! Ez magyarország és amit te tettél fel Németország! :))

Sziasztok

Georgió & Janik

valkó Creative Commons License 2007.09.01 0 0 310
Megállt az élet?
valkó Creative Commons License 2007.08.31 0 0 309
Színesítek egy kicsit.Praktikerben.ULMSzinténBlautal centerEz Németország,ahol vannak jogai egy gazdinak.
Törölt nick Creative Commons License 2007.08.31 0 0 308
Xray__ Creative Commons License 2007.08.31 0 0 307

Ilyen tapot nem fogok venni akkor! :D

Ilyen
Zsebi-baby Creative Commons License 2007.08.31 0 0 306
Nagyon jóók a képek, és örülök, hogy Csillag is ilyen jól elvan!!!!
Előzmény: yorkshire (305)
yorkshire Creative Commons License 2007.08.31 0 0 305
Na ha már így belejöttem . Hoztam még a szinesítés kedvéért a többiekről is:D
yorkshire Creative Commons License 2007.08.31 0 0 304

Szaasztok!

Egy gyors bekukkra jöttem . A képeket nézegettem csak mert rohanós vagyok megint.

Emlékeztek Csillagra ? Ő akit kopira kellett nyírni és olyan kis félős csillagszemü volt:)

Itt van" 2 sztár fotó":D Az egyiken  utazás közben, a másikon babázás közben ...és a harmadik pedig csak úgy(Csili lent) és ott meg Hendó benézett ...Ottan fent:D

Ja már tud játszani Csill, és öltözni, meg van haja stb...

Pusza mindenkinek.

Xray__ Creative Commons License 2007.08.31 0 0 303

3. kepe latszik, a macskak nem okos allatok. Ugye a meleg motorra szoktak fekudni, de a Skoda farmotoros! :D

Bezzeg ezt a yorkik tuti tudnak! ;)

Előzmény: Törölt nick (300)
Xray__ Creative Commons License 2007.08.31 0 0 302

Javult az idojaras, hamar mindeki kiment :)

Előzmény: Zsebi-baby (301)
Zsebi-baby Creative Commons License 2007.08.31 0 0 301
Jók a képek!!! Mi ez a nagy csönd????Mindenki dolgozóban?
Előzmény: Törölt nick (300)
Törölt nick Creative Commons License 2007.08.31 0 0 300

Nos megvolt a séta minden baj nélkül ma!

Sziasztok

Janik & Geó

Törölt nick Creative Commons License 2007.08.31 0 0 299

Sziasztok, jóreggelt!

Úgy látom ma megint nagyon jó napom lesz. Csak 2* keltett  fel Geó! Mind a 2* simán lekapott, csókolózott! :)) És utána mikor teljesen felébredtem. Fogta magát és visszament a kanapéra. Apropó, tévedek mert volt egy kaki is, azért is felkeltett hogy vigyem ki! Jó büdi volt amúgy is felébredtem volna rá! :)) Most meg alszik ezerrel a helyemen.

Kellemes napot mára is!

Geó & Janik

Lilith76 Creative Commons License 2007.08.30 0 0 298

tutkó, h a front van hatással a kutyára-emberre, G tegnap este őrült meg, de totál...

persze megint kangörcs, meg akart dugni ezerrel, már bocs, és persze akkor, amikor vendégem van :).

a fehérnacis nőci jófej volt lgb!

L.

Előzmény: Törölt nick (294)
Xray__ Creative Commons License 2007.08.30 0 0 297

Lehet ma ilyen gargyi nap volt. Ugye ma nekunk beszoltak hogy ne a garazsba setaltassunk, szoval az emberekkel is gond van, meg Nina is itt orjongott megint mikor hazajottunk, es meg mindig itt futkarozik, rombol...

Lehet ez a rossz ido-front.

Majdmegnyugszanak ;)  (talan :) )

Zsebi-baby Creative Commons License 2007.08.30 0 0 296
Hát mi lelte Geót, meggajdult???? Én azt hiszem cifrábbat is mondtam volna, ha az én fehér nacimat találja meg :)))) Rendes volt a néni, szerencsétek volt.
Zsebi-baby Creative Commons License 2007.08.30 0 0 295
Köszönöm!!!!!
Előzmény: valkó (292)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!