igen a kajás emailt megkaptam, az a kérdés, hogy mi az a legkésöbbi időpont amíg szólnunk kéne, hogy megyünk-e vagy sem?
A kutya egy magyar vizsla kislányt. Kissé szertelen a szentem, de ha elvisszük akkor Tix fegyelmezi, mert az semmiképpen nem szeretném ha a grill rácson végezné. :)))))))
aranyos a kutyus.... Örülök, hogy újabb tagunk van. És IGEN, IGEN jó lenne tali már valamikor, nekem a Balaton környéke is tetszene, de tulajdonképpen bárhol jó... most már, hogy cserélve lettek a porlasztócsúcsok én is bátrabban mennék vele. Szóval ránk biztosan számíthattok, ha esetleg sikerülne jó lenne olyan helyet találnia hová a mi kutyusunk is jöhetne.:)))) Már többször mondtam Tixnek, hogy hívjuk meg benneteket csapatostul hozzánk, de sajnos nem férnénk el:(((
Folytatva a szép hagyományokat :), idén is találkozót próbálunk szervezni a ClioIII topic látogatói között. Persze a Modus topic látogatóit is várjuk. Főleg, hogy tavaly Modusból volt több :P
Helyszínre még várunk ötleteket, nincs pontosítva, de a Balaton környékére gondoltunk. Időpont is még szavazás alatt áll, pünkösd hétvégéje, vagy az utána következő 2 hétvége lehetséges.
Üdvözöllek benneteket! 2009 03 09-én én is vettem egy modust, igaz használt de jó állapotú. Jászberényi volt az előző tulajdonosa előtte pedig Hatvanban "lakott". Már mi is mentünk vele 1 000 km körül így most 67 000 km van benne. Eddig rosszat még nem tudok mondani róla. 1.5 disel rendszáma KIK-078. A jövőben figyelemmel fogom követni a fórumot és örülök , hogy rá találtam!
Köszi a fotot, remelem ez egy regebbi kep es nem szedted szet emiatt a kocsidat :)
Megprobalom erthetöen körülirni a dolgot. Kar, hogy a legutobbi szetszerelesnel nem fotoztam le a cuccot.
Amiröl szo van az nem az ezüst szinü labak, hanem a kis fekete közepen. Az ezüst szinü kis konzolok tartjak es vezetik meg a fekete müanyagot, aminek az elsö felen ül az izzo. Ennek a kis fekete müanyagnak van a lampatest felöli oldalan ket apro horogszerü kis füle, amelyek közül az egyik hianyzik, emiatt tud az izzo elmozdulni az optimalis poziciobol.
A kutyus nagyon jo pofa, remelem szeretö gazdara talal majd.
áááá majdnem minden nap itt vagyok,csak nincs mit írnom.már lassacskán koltozok mert az építkezés végén járunk
Utána az új dupla garázs mát tobb technikai dolog megukkantására ad lehetoséget:-))))Most majd a Laguna fejtámlamonitoros gyári DVD rendszer beszerelése lesz a kovetkezo feladatom,de arra sincs idom. Remélem 2 hónap ,és már ilyen autós dolgokkal is foglalkozhatom!