Volt egy ismerősöm, akik 4-en voltak (két szülő, két gyerek). Nekik is ilyen kis hűtöjük van/volt. Soha nem értettem, hogy a picsába lehet az elég nekik, amikor én a nagy hűtőbe se férek és csak hárman vagyunk....
azt nem tudom, Manyus mit akar venni a nehéz időkben a részéből. biztos a temetésére gyűjt. mert az a hűtő pl., amihez le kell guggolni, olyan kicsi, tuti nem elég 1 embernek sem, nem 3-nak, + még aki ott van elszállásolva ideiglenesen. vagy a konyhaszekrényben is 5 tányér meg 3 csésze fér el. esetleg azt a hánynivalóan retkes TV-nézős ülőgarnitúrát is lecserélhetnék, de egy huzatra csak telne...
Andrásról nem gondoltam volna, hogy ekkora szemét. Az még hagyján, hogy a lánya miatt ki akarja rugatni Alexet, és belekeveri egy zűrbe. Na de, hogy ezt elmondja Claudiának, Mikinek és Lacinak is? Ezekután már ő sem erényesebb nálam, mint Miki vagy Claudia.
Nincs már szinte senki a házban, akinek ne lenne sár a múltjában. Géza is igencsak tapló volt. :(
Nincs a Rózsában egy seprű+lapát? Ezért fel kell mászni az emeletre?
Manyus kiterjedt seprű- és lapátkészlettel rendelkezik (minden emeleten min. 2 db), de mindig azt veszi igénybe, amelyik valamilyen érdekes történés helyszínén található. Vagy oda megy takarítószerért, ahol elmondhatja, hogy kit iktatott be halállistájának tagjai közé. Most épp a pazarló Apust.
Vagy Vilibá nem hallgat a jó szóra. Amikor a Milliomosban játszott, nem hitt Misi és csapatának (a telefonos segítségnek). Így 800000 helyett csak 100000 lett a nyeremény.
"... elégeti a tévédobozt és a hamuval felszórja a járdát, hogy a járókelő személyek el ne essenek."
Persze csak akkor, ha jeges a járda. Mert különben oda tudja adni egy biokertésznek (Kertész a kertésznek...), hogy hasznosítsa a gyomok elleni küzdelemben.