:((( Ennyi távozó? Na ez már túlzás! Nem fog visszazuhanni a nézettség???
Remélem visszajönnek még. Emma gondolom Alexhez megy. De Noéminek minek eltávoznia?
Miki meghal tüdőrákban. Erik és Tilda elmegy. Gézát és Kingát kilakoltatják. András kinyírja Alexet, börtönbe kerül. Claudia lesz az új főnök, kizárásos alapon. Nóra nem bír Miki lakásában maradni, visszamegy az apjához. Orsi otthagyja Lacit, és elköltözik. Laci és Imi bánatában leissza magát a sárga földig, így szenvedélybetegek lesznek, majd Csabi kikezeli őket valahol az Alföldön. Már csak Zsolt és Magdi néni és Vili bácsi marad a házban. Mivel Zsolt nem bírja ki, hogy ne kövessen el valamit, így lesittelik őt is. Vanda és Claudia nem a házban lakik. Zsófi visszamegy Claudiához. Linda nem akar az anyjához visszamenni, így Magdi néniék nevelik a jövőben. Botond visszamegy Bécsbe. Véget ér a Barátok Közt...
Hát mikor András elsütötte a "Miki kiköpi a tüdejét" szófordulatot, Nóra meg bepárásította a tekintetét, azonnal elájultam, most ébredtem fel. Ezek teljesen hülyék.
bevallom őszintén, engem egyáltalán nem érdekel, de az tuti, hogy Laca most megvilágosodik, rájön, hogy az ő problémái semmik ehhez képest, megjavul, majd visszatér családjához. ámen.
2 éve még nekem is volt kombi, de nem ilyen, hanem ennél sokkal régebbi. Még végig fém volt a lökhárítója és szép sárga volt... és veterán korú. Eladtam egy másik veteránosnak.
Hm... annak idején még amikor kezdődött a sorozat volt egy hasonlóan kezdődő főcím, körforgalommal, mozgólépcsővel... és a többi. Egy kicsivel másabb változata (nem volt benne a Rózsa bisztró, meg hogy Barátok közt) valamelyik zene csatornán is adták.
az a sörhűtő. biztos mindennap vásárolnak - természetesen a legdrágább sarki boltban - és mindennap fel is zabálnak mindent. végülis csóróéknál ezt direkte így szokták...
Egyszer mutatták közelebbről azt a hűtőt.. alsó két poc + ajtó sörrel volt tele. Nem tudom, hogy Kertészéknél ez a normál, de akkor meg főleg nem értem azt a mini hűtőt :)
ez nem halmozás. a hűtő azért van, hogy olyasmit tároljunk benne, ami ott eláll. és sokminden van, ami 1-2 hétig is, vagy még tovább. vagyis ezek miatt tényleg felesleges naponta boltba járni. azonkívül nem főzök minden nap, valahol meg csak kell tárolni a kajásfazekat, -lábast. Manyus sem hiszem, hogy kislábaskával főzöget 3 emberre, meg ott vannak ugye a sörök, amiket szintén nem kell naponta venni. úgyhogy teljesen irreális az a kis hűtő.
Ezeknek a nagyon régi kishűtőknek biztos van valami trükkjük, hogy belülről nagyobbak, mint kívülről :-)))) Az egyik barátnőméknek a Balatonon van egy ilyen, otthon már rég kiszuperált kishűtője. Mindíg morgott, hogy nem fér el benne semmi. Egyszer keresett benne valamit. Pakolt kifele, pakolt kifele, még mindíg pakolt kifele, aztán amikor a kipakolt halom kb akkora volt, mint maga a hűtő, és a hűtő még mindíg félig tele volt, akkor egymásra néztük, és elkezdtünk röhögni, de éktelenül. Ma sem értem, hogy fért bele annyi cucc.
Sajnos nekem a közelbe nincs kisbolt, ami legközelebb van az 20-30%-al drágább mint a diszkont, vagy a hiper. Legközelebbi ilyen meg 20 perc kocsival. Hetente, kéthetente vásárolunk kajákat, szóval halmozzuk, de mindig csak elegendőt, pocsékba nem szokott menni. Kenyeret meg saját magam sütöm gépbe :)
mi hatan vagyunk (2 szulo, 4 gyerek) es a hutont hutoresze ugyanakkora, mint az a kishuto es boven elferunk. nem kell kajat halmozni, csak esszel tarolni.