Keresés

Részletes keresés

prszm Creative Commons License 2013.04.01 0 0 214

Az Isten elválasztja népétől a bűnt, és nem arra ösztönzi népét, hogy bűnt cselekedjen. Az aki a bűn cselekvésére ösztönöz és ennek elfogadását követeli, illetve a bűnben való egységre hív fel az bűnben él, és bűnben leledzik.

 

1 Ján. 3,8-10

A ki a bűnt cselekszi az ördögből van; mert az ördög kezdettől fogva bűnben leledzik. Azért jelent meg az Istennek Fia, hogy az ördög munkáit lerontsa. Senki sem cselekszik bűnt, a ki az Istentől született, mert benne marad annak magva; és nem cselekedhetik bűnt, mivelhogy Istentől született. Erről ismerhetők meg az Isten gyermekei és az ördög gyermekei: a ki igazságot nem cselekszik, az egy sem az Istentől való, és az sem, a ki nem szereti az ő atyjafiát.

 

Jak. 5,19-20

Atyámfiai, hogyha valaki ti köztetek eltévelyedik az igazságtól, és megtéríti őt valaki, tudja meg, hogy a ki bűnöst térít meg az ő tévelygő útjáról, lelket ment meg a haláltól és sok bűnt elfedez.


Az Isten megítélte a bűnt, és aki nem fogadja el Isten ítéletét, és nem tér meg a bűnből az elkárhozik.

 

Jer. 7,18-20

A fiak fát szedegetnek, az atyák gyujtják a tüzet, az asszonyok pedig dagasztanak, hogy az ég királynőjének béleseket készítsenek, és az idegen isteneknek italáldozatokkal áldoznak, hogy engem felingereljenek. vagy engem ingerelnek-é ők, azt mondja az Úr, és nem magokat-é, hogy gyalázat borítsa arczukat? Azért ezt mondja az Úr Isten: Ímé az én haragom és búsulásom kiömlik e helyre, az emberekre és a barmokra, a mezőnek fáira és a földnek gyümölcseire, és égni fog, és el nem aluszik.

 

Jel. 18,1-8

És ezek után láték más angyalt leszállani a mennyből, a kinek nagy hatalma vala; és a föld fénylett annak dicsőségétől. És kiálta teljes erejéből, nagy szóval mondván: Leomlott, leomlott a nagy Babilon, és lett ördögöknek lakhelyévé, minden tisztátalan léleknek tömlöczévé, és minden tisztátalan és gyűlölséges madárnak tömlöczévé. mrt az ő paráznasága haragjának borából ivott valamennyi nép, és a földnek királyai ő vele paráználkodtak, és a földnek kalmárai az ő dobzódásának erejéből meggazdagodtak, és hallék más szózatot a mennyből, a mely ezt mondja vala: Fussatok ki belőle én népem, hogy ne legyetek részesek az ő bűneiben, és ne kapjatok az ő csapásaiból: Mert az ő bűnei az égig hatottak, és megemlékezett az Isten az ő gonoszságairól. fizessetek úgy néki, a mint ő fizetett néktek, és kétszerrel kettőztessétek meg néki az ő cselekedetei szerint; a mely pohárból itatott, ugyanabból két annyit töltsetek néki.  mennyire dicsőítette magát és dobzódott, annyi kínnal és gyászszal fizessetek néki; mert ezt mondja az ő szívében: Úgy ülök, mint királynéasszony, és nem vagyok özvegy, és semmi gyászt nem látok. Ennekokáért egy nap jőnek ő reá az ő csapásai: a halál, a gyász és az éhség; és tűzzel égettetik meg; mert erős az Úr, az Isten, a ki megbünteti őt.

 

Mária nem Istent szült, hanem embert, mert Isten fia teljesen kiüresítette magát és emberi formát vett fel!

 

Fil. 2,5-8

Annakokáért az az indulat legyen bennetek, mely volt a Krisztus Jézusban is, aki, mikor Istennek formájában vala, nem tekintette zsákmánynak azt, hogy ő az Istennel egyenlő, Hanem önmagát megüresíté, szolgai formát vévén föl, emberekhez hasonlóvá lévén; És mikor olyan állapotban találtatott mint ember, megalázta magát, engedelmes lévén halálig, még pedig a keresztfának haláláig.

 

Mária nem Isten, és nem is Isten anyja, mert Istennek nincs anyja, mert ha lenne anyja, akkor már nem Isten. Mária az ember megváltónak az anyja! Isten Fia pedig nem akkor született, amikor Mária megszülte, hanem Ő az Atya egyszülöttje. Aki Máriát imádja azaz ördög hazugságában van, és ördög akarata szerint imád, és imádkozik. Szellemi paráznaságot követ el mindaz, aki Istenen kívül mást imád, vagy máshoz imádkozik, vagy más közbenjárói van.

 

Aki állítja Szűzanya Istenanyaságát, azaz teremtést, és megváltást, és az Istent is tagadja, mivel ember nem lehet Isten anyja! Az, aki nem tér meg a Mária imádatából, és Mária közbenjárásából, annak Istentisztelete hiábavaló, mert Mária imádatával Istent gyalázza!

Mária nem Isten, sem nem Istenanya, sem nem közbenjáró Isten, és emberek között!

 

2 Móz. 20,3-6

Ne legyenek néked idegen isteneid én előttem. Ne csinálj magadnak faragott képet, és semmi hasonlót azokhoz, a melyek fenn az égben, vagy a melyek alant a földön, vagy a melyek a vizekben a föld alatt vannak. Ne imádd és ne tiszteld azokat; mert én, az Úr a te Istened, féltőn-szerető Isten vagyok, a ki megbüntetem az atyák vétkét a fiakban, harmad és negyediziglen, a kik engem gyűlölnek. De irgalmasságot cselekszem ezeriziglen azokkal, a kik engem szeretnek, és az én parancsolataimat megtartják.

 

1 Tim. 2,5

Mert egy az Isten, egy a közbenjáró is Isten és emberek között, az ember Krisztus Jézus,

Nincs más közbenjáró az Atyánál, Isten és emberek között, csak Jézus Krisztus!

Ha a vallásnak az alap tanításai már rosszak annak az erre épülő ceremóniái is rosszak, a célja pedig nem az üdvösség, hanem az elkárhozás lesz! Aki ragaszkodik Mária imádatához az el fog kárhozni, ha meg nem tér Istenhez! Aki Márián keresztül keresi utat Istenhez, és Jézushoz az letért a keskenyútról a széles útra, amely a kárhozatba visz az ilyennek a bűnbánata, áldozata semmit nem ér.

 

Az, aki nem az igazságot, és nem a megtérést tanítja, hanem a hazugságot, és bűn cselekvését az nem szereti az embereket, és nem ég szeretet láng a szívében. Aki hamis, hazug egységbe akarja vonni az embereket az különösen nagy bűnt cselekszik.

A Krisztus követői nem egy magát Máriának kiadó hamis szellem követői.

Az Atya olyan imádókat keres, akik őt imádják, nem hazug gonosz szellemeket, és halott lelkeket. Az Atya olyan imádókat keres, akik szellemben, és igazságban imádják őt, és nem másokat a hazugságban, és a bűnben. Csak azok lesznek egységben, akik szellemben és igazságban imádják az Atyát, aki nem egy pápa. Akik az egységet a Máriában keresik azok nem ismerték meg az igazságot, sem az Igazság Lelkét.

A Szent Lélek meggyőz bűn, igazság, és ítélet szempontjából.

 

Ján. 16,7-9

De én az igazat mondom néktek: Jobb néktek, hogy én elmenjek: mert ha el nem megyek, nem jő el hozzátok a Vígasztaló: ha pedig elmegyek, elküldöm azt ti hozzátok. És az, mikor eljő, megfeddi a világot bűn, igazság és ítélet tekintetében: Bűn tekintetében, hogy nem hisznek én bennem;

Azok akik Máriához imádkoznak, nem hisznek Jézus minden értelmet felül haladó kegyelmében, és egyszeri tökéletes áldozatában, ezért cselekedetükkel meggyalázzák Jézus tökéletes áldozatát, és a közbenjárását az emberekért, ez felettébb nagy bűn!

 

A szeretett nem bűnre csábít, hanem megtérésre hív, nem bálványok, és hamis közbenjárók imádatára, meg ebben való hamis egységre, hanem Igazságban és szellemben való járásra a keskenyúton, amely maga Jézus Krisztus.

 

Ámen …….

Előzmény: Szeretetláng (206)
sittimfa Creative Commons License 2013.04.01 0 0 213

Ez nem így van.

Ha valami nem áll meg Isten Szaván = Biblia, akkor az nem Tőle van!

 

Ha nem Tőle van, akkor nem is vezet Őhozzá!

 

Isten Szava a mérőzsinór, minden ahhoz képest egyenes, vagy ferde.

 

Hiába imádkozol, ha szavaid nem egyeznek meg Isten Szavával, akkor fel sem jut Hozzá!

Előzmény: Törölt nick (212)
Törölt nick Creative Commons License 2013.04.01 0 0 212

Higgyen és gondoljon mindenki ahogy képes rá,

Imádkozzunk inkább ! Ámen !

sittimfa Creative Commons License 2013.04.01 0 0 211

"Ha elutasítom a szenteket, és elutasítom a Szűzanyát, akkor a lényegben elutasítom azt, amire a földi életem jogosít, hogy a szabadságban, a földi küzdelemben elérjem a teljes égi szabadságomat

Ha elutasítom a Szűzanyát, pontosan azt utasítom el, hogy magam szabad legyek az égben"

 

Ezt hogyan olvastad ki a 82. Zsoltárból?

 

[Ászáf zsoltára.]

Isten elfoglalta a helyét az ő gyülekezetében, ítéletet tart az istenek között.
Meddig ítéltek még hamisan, és pártoljátok a gonoszokat? [Szela]
Védelmezzétek a szegények és árvák jogát, szolgáltassatok igazságot a nyomorultnak és elnyomottnak!
Mentsétek meg a szegényt és szűkölködőt, szabadítsátok ki a gonoszok kezéből!
Nem tudnak, nem értenek semmit, sötétségben járnak.

A földnek minden alapja inog.
Én mondtam: istenek vagytok ti, és a Felséges fiai vagytok ti mindnyájan.
Mindazonáltal úgy haltok meg, mint a közember, és úgy hullotok el, mint bármelyik főember.
Kelj föl, Istenem, ítéld meg a földet, mert minden nép a te örökséged.

Előzmény: Szeretetláng (209)
sittimfa Creative Commons License 2013.04.01 0 0 210

Kedves Szeretetláng

 

 

"A Szűzanya Fiúhoz vezet, ha valaki a Szűzanyát Jézus helyébe veszi, az eltér az igazságtól

Ha Szűzanyában kérek a Fiútól, akkor azt tanulom, amire meghívott az örök életbe"

 

Erre ( és a többi hasonló írásodra) mutass kérlek Igéket a Bibliából!

 

köszönöm

Előzmény: Szeretetláng (206)
Szeretetláng Creative Commons License 2013.04.01 0 0 209

Zsolt 82

 

Ítéletből jövök, és test ítélete alatt szabadságban tartok a célomba a részesedés által az istenségbe

Eredet és cél, és a kettő között ott a küzdelem, hogy egy legyek az Atyában

A földi életem, ha megálltam, az égben harmincszoros, hatvanszoros, százszoros termést hoz nekem

A százszoros az Istengyermekség, az istenségbe jutás, azaz teljes szabadságba jutás

Ha elutasítom a szenteket, és elutasítom a Szűzanyát, akkor a lényegben elutasítom azt, amire a földi életem jogosít, hogy a szabadságban, a földi küzdelemben elérjem a teljes égi szabadságomat

Ha elutasítom a Szűzanyát, pontosan azt utasítom el, hogy magam szabad legyek az égben

Boldogságra juthatom, mert követem Jézust, aki Krisztus

De ha ellene mondok a szentek közvetítésének, azaz szabadságuknak, akkor pontosam a célomnak mondok ellent, és Isten pedig pontosan azt teljesíti nekem, amit kérek Tőle

Tehetem, hogy elutasítom a szentek szabadságát, tehetem, de attól fogva az lesz, amit az jelent, azaz nem kaphatok százszoros termést, mert azt elutasítottam

Égbe juthatok, de az égben szabadságra, és istenségre nem

 

Előzmény: sittimfa (207)
Never Man Creative Commons License 2013.03.31 0 0 208

Ha a kérésem túl nagy és túl merész volt, akkor inkább add, hogy legyen április.

Előzmény: Never Man (192)
sittimfa Creative Commons License 2013.03.31 0 0 207

Kérlek mutasd meg a Bibliában, hol van ezekről szó.

Előzmény: Szeretetláng (206)
Szeretetláng Creative Commons License 2013.03.31 0 0 206

Aki megoszt, az szétszór, a megosztottság bűn, a megosztás pedig a lényegben gyilkosság

Aki ítéletet alkot, az ítéletet von a saját fejére

Aki tagadja a Szűzanya Istenanyaságát, az a lényegben tagadja a teremtést, és tagadja a célt, az Istengyermekséget

Innét már csak egy kis lépés elutasítani a bűnbánatot, és elutasítani az Eucharisztiát

Eredet, cél és út, a Szűzanya a közbenjáró Jézusnál

Ha tagadom az Istenanyaságot, tagadom, hogy a célom az Istenség a részesedés által

Az Isten a gyermekeiben alkot, tervez, és működik

Mikor a gyermekei megszédülnek a saját hatalmuktól, Isten a Szavát adja nekik, hogy visszatérjenek a cselekvő hitbe

Isten nem részrehajló, az hisz Istenben aki szeret, szeretetben cselekszik

Aki megoszt, az ellene megy a szeretetnek

Isten háza egy, Isten egy, a Teste is egy

A Fiúban kiáramlik a Lélek, hogy elvezessen az igazságra

A Szűzanya Fiúhoz vezet, ha valaki a Szűzanyát Jézus helyébe veszi, az eltér az igazságtól

Ha Szűzanyában kérek a Fiútól, akkor azt tanulom, amire meghívott az örök életbe

Ha a Lélekben teszek, akkor a Fiúban alkotok, meghallgat és engem szolgál

Akkor hallgat meg, ha szolgálok a tanítása szerint

Az pedig azt mondja, legyetek egyek, ahogyan egy vagyok az Atyában

A Szűzanya nem ék a Szentháromságban, hanem segítő a Szentháromsághoz

Minden egyházszakadás bűn, az önösség bűne

Bűnömmé akkor lesz, ha magam is megosztok

Ha ismerek a Fiúban, akkor szeretek, szavam pedig szeretetemben gyógyír, és nem fájdalom

Minden fájdalom amit okozok a testvéremben, az Jézusnak fáj

És minden, ami jólesik a testvéremnek tőlem, az Jézusnak is jólesik

Azt tehetem, hogy egy-egy kérdést nem fogadok el addig, amíg meg nem győződök a tisztaságáról

Isten nem azt monda, higgy vakon, hanem győződj meg az igazságról, és ragaszkodj a tisztasághoz

Ha pedig az igazságot akarom, akkor el kell jutnom a Lélekhez, aki majd elárulja nekem színről az igazat

A lélekhez pedig lemondásban és áldozatban, az imádság talaján juthatok

És ahhoz hogy beszéljek, ahhoz először meg kell ismernem a csendet, majd abban felnövök a beszédre 

 

Előzmény: prszm (204)
prszm Creative Commons License 2013.03.30 0 0 205

Atyám kérlek szabadítsd meg választottaidat és kend meg szemeiket szemgyógító írral, hogy lássanak a Názárethi Jézus Krisztus nevében. Ámen.

prszm Creative Commons License 2013.03.30 0 0 204

Mi ez a balgasság?!

Olyan imát mondasz, amit sem az apostolok, sem Jézus többi tanítványai nem tettek!

A bűn problémáját nem Mária oldotta meg, hanem Jézus!

Jézus pedig nem tanította, hogy máshoz imádkozzunk Istenünkön kivül!

Bűnt tesszel, ha nem hisszel Isten kegyelmében Jézus Krisztusban, és ezt a kegyelmet nem nála keresed, hanem bárki másnál!

Előzmény: nilnocere (199)
sittimfa Creative Commons License 2013.03.30 0 0 203

Az áldott, dávidita nő imája:

 

Mária pedig ezt mondta:

Magasztalja az én szívem az Urat, és örvendezik az én lelkem megtartó Istenemben, mert rátekintett szolgálóleánya alázatos voltára, mert íme, mostantól fogva boldognak mond engem minden nemzedék, mert nagy dolgokat tett velem a Hatalmas, szent az ő neve!


Irgalma nemzedékről nemzedékre megmarad azokon, akik őt félik.
Hatalmas dolgot cselekedett karjának ereje által, szétszórta a szívük szándékában felfuvalkodottakat.


Hatalmasokat döntött le trónjukról, és megalázottakat emelt fel.
Éhezőket töltött be javakkal, és gazdagokat küldött el üresen.


Irgalmáról megemlékezve felkarolta szolgáját, Izráelt, ahogy megígérte atyáinknak, Ábrahámnak és utódainak mindörökké! (Luk 1,46-55)

 

 

Dicsőség Atyánknak mindörökké!!

sittimfa Creative Commons License 2013.03.29 0 0 202

Anna imája:

 

1Sám 2:1-10 

Anna így imádkozott: Örvend szívem az ÚRban, fölemelte szarvamat az ÚR.

Fölnyílt a szám ellenségeim ellen, mert szabadításodnak örvendezek!
Senki sincs olyan szent, mint az ÚR, sőt rajtad kívül senki sincs.

Nincsen olyan kőszikla, mint a mi Istenünk.


Ne szóljatok kevélyen, olyan kevélyen.

Szátokból ne jöjjön ki kérkedő szó, mert mindentudó Isten az ÚR, és a tetteket ő ítéli meg.


Az erős kézíjasokat összetöri, és a roskadozókat erővel övezi föl.
A jóllakottak elszegődnek kenyérért, az éhezők pedig nem éheznek többé, s míg a magtalan hét gyermeket szül, a sokgyermekes megfogyatkozik.
Az ÚR öl és elevenít, sírba visz, és visszahoz.
Az ÚR szegénnyé tesz, és meggazdagít, megaláz és fölmagasztal.
Fölemeli a porból a szegényt, és a sárból kihozza a szűkölködőt, hogy a hatalmasok mellé ültesse, és a dicsőség székét adja nekik.


Mert az ÚRéi a föld oszlopai, és rájuk helyezte a földkerekséget.
Híveinek lábát megoltalmazza, de az istentelenek a sötétségben némulnak el.

Mert nem az erő teszi hatalmassá az embert.
Az ÚR megrontja azokat, akik versengenek vele, mennydörög fölöttük az égben.

Megítéli az ÚR a föld határait, királyának pedig hatalmat ad, és fölemeli fölkentjének szarvát!

 

ámen!

Szeretetláng Creative Commons License 2013.03.29 0 0 201

Jézusom, kérlek áldd meg egyházközségünk, megyénk és Házad tagjait, minden tagjait

És kérlek áldd meg Ferenc pápánkat 

 

sittimfa Creative Commons License 2013.03.28 0 0 200

1Tim 2:3-6 

Mert ez jó és kedves dolog a mi megtartó Istenünk előtt, aki azt akarja, hogy minden ember üdvözüljön, és eljusson az igazság ismeretére.
Mert egy az Isten, egy a közbenjáró is Isten és emberek között, az ember Krisztus Jézus, aki önmagát adta váltságul mindenekért, mint tanúbizonyság a maga idejében.


 

Nincs más közbenjáró, csak a Megváltó Messiás Király, Isten Fia, Krisztus Jézus!

Dicsőség Istennek!

Előzmény: nilnocere (199)
nilnocere Creative Commons License 2013.03.28 0 0 199

" asszonyunk Szűz Mária, Istennek szent anyja, imádkozzál érettünk bűnösökért most és halálunk óeáján.

Amen"

sittimfa Creative Commons License 2013.03.28 0 0 198

2Móz 15:

1. Akkor éneklé Mózes és az Izráel fiai ezt az éneket az Úrnak, és szólának mondván: Éneklek az Úrnak, mert fenséges ő, lovat lovasával tengerbe vetett.

2. Erősségem az Úr és énekem, szabadítómmá lőn nekem; ez az én Istenem, őt dicsérem, atyámnak Istene, őt magasztalom.

3. Vitéz harczos az Úr; az ő neve Jehova.

4. A Faraónak szekereit és seregét tengerbe vetette, s válogatott harczosai belefúltak a veres tengerbe.

5. Elborították őket a hullámok, kő módjára merültek a mélységbe. 6. Jobbod, Uram, erő által dicsőül, jobbod, Uram, ellenséget összetör.

7. Fenséged nagyságával zúzod össze támadóid, kibocsátod haragod s megemészti az őket mint tarlót.

8. Orrod lehelletétől feltorlódtak a vizek.

És a futó habok fal módjára megálltak; a mélységes vizek megmerevültek a tenger szívében.

9. Az ellenség monda: Űzöm, utólérem őket, zsákmányt osztok, bosszúm töltöm rajtok. Kardomat kirántom, s kiirtja őket karom.

10. Leheltél lehelleteddel s tenger borítá be őket: elmerültek, mint az ólom a nagy vizekben.

11. Kicsoda az istenek közt olyan, mint te Uram?

Kicsoda olyan, mint te, szentséggel dicső, félelemmel dícsérendő és csudatévő?

12. Kinyújtottad jobbkezedet, és elnyelé őket a föld.

13. Kegyelmeddel vezérled te megváltott népedet, hatalmaddal viszed be te szent lakóhelyedre.

 

Dicsőség Istennek!

Szeretetláng Creative Commons License 2013.03.28 0 0 197
sittimfa Creative Commons License 2013.03.27 0 0 196

Szia Rhéma

 

Mit jelent a szociálisan és etikailag meggyógyítani?

Előzmény: Törölt nick (195)
Törölt nick Creative Commons License 2013.03.27 0 0 195

Kérlek Istenem gyógyits meg testileg lelkileg szociálisan és etikailag ! Ámen !

sittimfa Creative Commons License 2013.03.27 0 0 194

Jel 5:11-14 

És láttam és hallottam sok angyal hangját a trón, az élőlények és a vének körül, számuk tízezerszer tízezer és ezerszer ezer volt; és hangosan ezt mondták:

Méltó a megöletett Bárány, hogy övé legyen az erő, a gazdagság, a bölcsesség, a hatalom, tisztesség, dicsőség és áldás!


És hallottam, hogy minden teremtmény a mennyben, a földön, a föld alatt és a tengerben, és minden, ami ezekben van, ezt mondta:

A trónon ülőnek és a Báránynak áldás, tisztesség, dicsőség és hatalom örökkön-örökké.
A négy élőlény pedig ezt mondta: Ámen.


És a vének leborultak, és imádták őt.

 

ámen!

Szeretetláng Creative Commons License 2013.03.27 0 0 193

Kilenced az Isteni Irgalmassághoz


„Ezt a kilencedet Jézus íratta le velem, s azt parancsolta, hogy az Irgalmasság ünnepe előtt mondjam el. Nagypénteken kell elkezdeni.

,,Azt kívánom, hogy e kilenc napon keresztül vezesd irgalmam forrásához a lelkeket, hogy erőt, enyhülést és mindenféle kegyelmet merítsenek belőle, amire szükségük van az élet küzdelmeihez, főleg pedig a halál óráján. Mindennap a lelkek más-más csoportját vezeted majd a szívemhez, hogy irgalmam tengerébe merítsd őket. S én bevezetem őket Atyám házába. Ez lesz feladatod most és a jövendő életben. Egy lélektől sem tagadok meg semmit, akiket irgalmam forrásához vezetsz. Atyámat mindennap fogod kérni, hogy keserves kínszenvedésemre való tekintettel adja kegyelmeit ezeknek a lelkeknek.''

Azt válaszoltam: ,,Jézusom, nem tudom, hogyan kell tartanom ezt a kilencedet, s mely lelkeket kell először is legirgalmasabb Szívedhez vezetnem.'' - Jézus azt mondta, hogy mindennap meg fogja mondani, mely lelkeket kell aznap Szívéhez vezetnem.

 

 

Első nap


,,Ma az egész emberiséget vezesd hozzám, főleg a bűnösöket, s merítsd őket irgalmam tengerébe. Így megvigasztalsz keserves szomorúságomban, melyet a lelkek vesztén érzek.''

 

1211 Legirgalmasabb Jézus, aki könyörületes vagy irántunk, és megbocsátasz nekünk, ne nézd bűneinket, hanem bizalmunkat, (58) mellyel végtelen jóságodhoz járulunk. Végy fel bennünket legirgalmasabb Szíved hajlékába, s tarts örökké ott minket. Könyörgünk Hozzád szereteted által, amely az Atyával és a Szentlélekkel köt össze Téged.

Ó, Isten irgalmának mindenhatósága,

A bűnös ember egyetlen mentsvára,

Te az irgalom és könyörület tengere vagy,

Ki alázattal kér, megsegíted azt.

Örök Atya, tekints irgalmas szemmel az egész emberiségre, különösen a szegény bűnösökre, akiket Jézus legirgalmasabb Szíve oltalmaz. Az Ő keserves kínszenvedése által könyörülj rajtunk, hogy irgalmad mindenhatóságát dicsérjük mindörökké. Ámen.

 

 

Második nap


,,Ma vezesd hozzám a papi és szerzetesi lelkeket, s merítsd őket mérhetetlen irgalmam tengerébe. Ők adtak nekem erőt keserves kínszenvedésem elviselésére. Rajtuk keresztül árad irgalmam az emberiségre.''

 

1213 Legirgalmasabb Jézus, akitől minden jó származik, gyarapítsd bennünk kegyelmedet, hogy az irgalmasság méltó cselekedeteit vihessük végbe; s mindazok, akik látnak bennünket, dicsérjék az irgalmasság mennyei Atyját.

Az isteni szeretet forrása

A tiszta szívekben lel lakásra,

Kik az irgalom tengerében megfürödtek,

S mint fénylő csillagok tündökölnek.

Örök Atya, tekints irgalmas szemmel (59) szőlőskerted választott seregére, papjaid, szerzetes fiaid és lányaid lelkére! Áldásod ereje gazdagítsa őket! Fiad Szívének érzéseiért, amely Szívbe bezártad őket, add meg nekik világosságod erejét, hogy az üdvösség biztos útjain vezessenek másokat, hogy mindörökké együtt zenghessék majd kikutathatatlan irgalmad dicséretét. Ámen.

 

 

Harmadik nap


,,Ma minden jámbor és hűséges lelket vezess hozzám, s merítsd őket irgalmam tengerébe. Ezek a lelkek vigasztaltak meg keresztutamon, ők voltak részemre a keserűség tengerében a vigaszt nyújtó csepp.''

 

1215 Legirgalmasabb Jézus, aki bőven juttatod irgalmasságod kimeríthetetlen kincstárából mindenkinek kegyelmeidet, végy fel mindnyájunkat legirgalmasabb Szíved hajlékába, s tarts ott minket az egész örökkévalóságon át. Felfoghatatlan szeretetedre kérünk, mellyel szent Szíved a mennyei Atya iránt lángol.

Kifürkészhetetlenek az irgalom csodái,

Sem a bűnös, sem az igaz nem képes átlátni.

Mindenkire könyörülő szemmel nézel,

Mindenkit szereteteddel érsz el.

Örök Atya, tekints irgalmas szemmel a hűséges lelkekre, mint Fiad örökségére. Keserves kínszenvedése érdemeiért áldd meg őket, s vedd őket örök oltalmadba, hogy irántad való szeretetük soha ki ne hűljön, s a Szent hit kincsét soha el ne veszítsék, s hogy majdan az örökkévalóságon át az angyalok és szentek karával együtt szüntelenül dicsérjék irgalmadat. Ámen.

 

 

Negyedik nap


1216 ,,Ma hozd elém a pogányokat és mindazokat, akik még nem ismernek engem. Keserves kínszenvedésem alatt rájuk is gondoltam. Jövendő buzgalmuk megvigasztalta a szívemet. Merítsd őket irgalmam tengerébe!''


1217 Legkegyelmesebb Jézus! Világ világossága! Fogadd be legkegyelmesebb Szíved hajlékába a pogányok lelkét, akik még nem ismernek Téged! Kegyelmed sugarai világítsák meg őket, hogy velünk együtt dicsőíthessék irgalmasságod csodáit. Ne engedd őket soha eltávozni irgalmas Szívedtől!

Szereteted fényessége

Gyújtson világot a lelkek éjébe!

Add, hogy Téged ők is megismerjenek,

És irgalmasságodért velünk együtt dicsérjenek.

Örök Atya! Tekints irgalmas szemmel a pogányok és mindazok lelkére, akik még nem ismernek Téged, de akiket Jézus irgalmas Szíve magába zár! Töltsd be őket az Evangélium világosságával! Ezek a lelkek nem tudják, hogy milyen nagy boldogság Téged szeretni. Add, hogy ők is dicsérjék bőkezű irgalmadat örökkön-örökké! Ámen.

 

 

Ötödik nap


,,Ma vezesd az eretnekeket és szakadárokat hozzám, s merítsd őket irgalmasságom tengerébe! Keserves szenvedést okozva megszaggatták testemet és szívemet - az én Egyházamat. Ha visszatérnek az Egyház egységébe, begyógyulnak[333] sebeim, és így enyhítik kínjaimat.''

(61)

Kik egységed köntösét szétszaggatták,

Szíved számukra is irgalom-forrás.

Irgalmad mindenhatósága, ó Istenem,

Tévedéseikből kihozhatja e lelkeket.

1219 Ó, legirgalmasabb Jézus, ki maga vagy a jóság, Te nem tagadod meg világosságodat azoktól, akik Hozzád könyörögnek. Fogadd irgalmas Szíved hajlékába az eretnekek és szakadárok lelkét! Világosságoddal vezesd vissza őket az Egyházzal való egységbe, hogy ők is örökké dicsérjék irgalmad bőségét!

Örök Atya! Tekints irgalmas szemmel az eretnekekre és a tévelygő lelkekre, akik elfecsérelték jóságodat, és visszaéltek kegyelmeiddel, makacs megátalkodottságukkal kitartva tévedéseikben. Ne nézd bűneiket, hanem Fiad szeretetét, és keserves kínszenvedését, melyeket értük vállalt, hiszen őket is Szívébe zárta. Add, hogy ezek a lelkek is nagy irgalmasságodat magasztalják örökkön-örökké! Ámen.

 

 

Hatodik nap


,,Ma a csendes, alázatos lelkeket és a kisgyermekeket hozd hozzám, s merítsd őket irgalmam tengerébe. Ezek a lelkek hasonlítanak leginkább szívemhez. Keserves kínhalálomban ők erősítettek meg. Úgy láttam őket, mint földi angyalokat, akik oltáraimat fogják őrizni. A kegyelmek özönét árasztom rájuk. Kegyelmeimet csak az alázatos lelkek tudják felfogni. Ilyen lelkekbe helyezem bizalmamat.''

 

1221 (62) Legirgalmasabb Jézus! Te magad mondtad: ,,Tanuljatok tőlem, mert szelíd vagyok és alázatos szívű.'' Fogadd irgalmas Szíved hajlékába a szelíd és alázatos lelkeket s a kisgyermekek lelkét. Ezekben a lelkekben gyönyörködnek az ég lakói, s a mennyei Atya különös kedvét leli bennük. Mint illatos bokréta, úgy virítanak az Úr trónja előtt. Felszálló illatukat maga az Úr élvezi. Jézus irgalmas Szívében állandó lakhelyük van ezeknek a lelkeknek, és szünet nélkül éneklik Isten szeretetének és irgalmának himnuszát.

Az igazán alázatos és szelíd lélek

Már itt a földön a mennyországgal élhet.

S alázatos szívének illata

Magát a Teremtőt is megragadja.

1223 Örök Atya! Tekints le irgalmas szemmel a csendes, alázatos lelkekre és a kicsiny gyermekekre! Valamennyien Jézus irgalmas Szívének lakói. Ôk hasonlítanak legjobban szent Fiadra. Lelkük illata felszáll a földről egészen mennyei trónodig. Irgalmasság és végtelen Jóság Atyja, kérlek ezen lelkek iránt érzett szeretetedre és tetszésedre, áldd meg az egész világot, hogy minden lélek együtt zengje irgalmasságod dicséretét mindörökkön-örökké! Ámen.

 

 

Hetedik nap


1224 ,,Ma azokat a lelkeket vezesd hozzám, akik különösen tisztelik és hirdetik irgalmamat. Merítsd őket irgalmam tengerébe. Ezek a lelkek érezték át leginkább szenvedéseimet, s hatoltak legmélyebben lelkiségembe. Ők irgalmas szívem élő tükörképei. Ezek a lelkek jövő életükben különleges fénnyel fognak sugározni. Közülük egy sem hull a pokol tüzébe. Haláluk óráján mindegyiküket magam részesítem különös védelmemben.''

 

1225 (63) Legirgalmasabb Jézus, akinek Szíve maga a szeretet. Fogadd irgalmas Szíved hajlékába azokat a lelkeket, akik különösen tisztelik és dicsőítik irgalmadat! Isten erejével megerősödött lelkek ezek, bátran haladnak előre minden szenvedésben és megpróbáltatásban, bízva irgalmasságodban. Ezek a lelkek egyesültek Jézussal, és vállukon hordják az egész emberiséget. Nem sújtja őket szigorú ítéleted, mert haláluk óráján a Te irgalmad öleli át őket.

A lelket, ki Urának jóságát hirdeti,

Isten különösképpen szereti.

Mindig közel van az élő víz forrásához,

Ki kegyelmet merít az Isten irgalmából.

Örök Atya! Tekints irgalmasan azokra a lelkekre, akik legnagyobb tulajdonságodat - végtelen irgalmasságodat - különösen tisztelik és dicsőítik. Az irgalmas Jézus Szívébe zárta őket. Ezek a lelkek olyanok, mint egy élő Evangélium. Kezük telve az irgalmasság tetteivel. Örömmel telt lelkük az irgalmasság dalát énekli a Mindenhatónak. Kérlek, Istenem, tanúsíts irántuk irgalmat Beléd helyezett bizalmuk és reményük mértéke szerint, hadd teljesüljön bennük Jézus ígérete: ,,A lelkeket, akik kimondhatatlan irgalmasságomat tisztelni fogják, megvédem életükben és főleg haláluk óráján, mint saját dicsőségemet.''

 

 

Nyolcadik nap


,,Ma a tisztítótűz fogságában szenvedő lelkeket vezesd hozzám, s merítsd őket irgalmasságom mélyébe. Vérem árja hűsítse izzó tüzüket. Nagyon szeretem ezeket a lelkeket. Igazságomnak nyújtanak elégtételt. Módodban áll segíteni nékik. Használd fel Egyházam kincstárának (64) valamennyi búcsúját, s ajánld fel értük... Ó, ha ismernéd kínjaikat, szakadatlanul lelki alamizsnában részesítenéd őket, és segítenéd törleszteni adósságaikat igazságosságommal szemben.''

 

1227 Legirgalmasabb Jézusom! Te mondtad, hogy irgalmat akarsz, ezért irgalmas Szíved hajlékába vezetem a tisztítótűzben szenvedő lelkeket. Nagyon szereted őket, mégis eleget kell tenniük igazságod törvényének. A Szívedből kiömlő vér és víz oltsa ki a tisztítótűz lángjait, hogy ott is dicsőíthessék irgalmad erejét.

A tisztítótűz szörnyű hőségéből

Irgalmadhoz kiáltás száll e kínok mélyéből.

És vigaszt, enyhülést, hűsítést ad.

A szívedből folyt vér- és vízpatak.

Örök Atya! Tekints irgalmas szemmel a tisztítótűzben szenvedő lelkekre, akik Jézus irgalmas Szívébe be vannak zárva. Kérlek Szent Fiad keserves kínszenvedéséért és mindazért a keserűségért, ami legszentebb lelkét eltöltötte, mutass irgalmat azok iránt, akik igazságos tekinteted előtt állnak. Ne nézz rájuk másképp, csak legkedvesebb Fiad, Jézus sebein keresztül, mert hisszük, hogy jóságod és irgalmad határtalan.

 

 

Kilencedik nap


,,Ma az elhidegült lelkeket vezesd hozzám, s merítsd be őket irgalmam mélyébe. Ezek a lelkek sebzik meg legfájdalmasabban szívemet. Az Olajfák hegyén az ilyen elhidegült lélektől undorodott leginkább a lelkem. A hideg lelkek miatt mondtam: Atyám, ha lehet, vedd el tőlem a kelyhet, ha ez a te akaratod! - E lelkek utolsó (65) esélye irgalmamhoz való menekülésük lehet.''

 

1229 Legirgalmasabb Jézus, ki magad vagy a tiszta irgalom! Legirgalmasabb Szíved hajlékába vezetem a kihűlt lelkeket. Ó, bárcsak felmelegednének tiszta szereteted tüzétől e megkövült lelkek, kik hasonlók a holt lelkekhez, s méltán undort keltenek Benned! Ó, jóságos Jézus! Irgalmad végtelen hatalma vonzza őket forró szeretetedhez, adj nekik szent szeretetet, hiszen Te mindent megtehetsz.

A tűz és a jég együtt meg nem lehet,

Mert vagy a tűz huny ki, vagy a jég enged.

Ó, Uram, irgalmad még nagyobb

Nyomorúságot is megold.

Örök Atya! Tekints irgalmasan az elhidegült lelkekre, akik be vannak zárva Jézus legirgalmasabb Szívébe! Irgalom Atyja, könyörögve kérlek Fiad keserves kínszenvedéseire és háromórás haláltusájára a kereszten, engedd, hogy ők is dicsérjék irgalmad mélységét...”

 

Never Man Creative Commons License 2013.03.25 0 0 192

Isten! Történjen már végre Valami! Jöjjön már el a Május !

Szeretetláng Creative Commons License 2013.03.25 0 0 191

„Leborulok Eléd drága Jézus, a Lábaid elé, hogy azt tégy velem, amit csak akarsz, hogy az mindenki javát szolgálja.

Engedd, hogy megosszam Veled Szenvedésed Kelyhét.

Vedd ezt az ajándékot tőlem, hogy így megmenthesd azokat a szegény lelkeket, akik elvesztek és reményvesztettek.

Végy engem testestől, hogy így meg tudjam osztani Fájdalmadat.

Tartsd szívemet a Te Szent Kezeidben és egyesítsd Veled a lelkemet.

Szenvedésem ajándékán keresztül lehetővé teszem Isteni Jelenlétednek, hogy átölelje lelkemet úgy, hogy minden bűnöst meg tudjál váltani, és hogy Isten minden gyermekét egyesíteni tudjad, örökön-örökké. Ámen.”

 

Szeretetláng Creative Commons License 2013.03.24 0 0 190

„Drága Jézus, amikor levert vagyok, emelj föl engem.

Amikor kétségek gyötörnek, világosíts meg engem.

Amikor szomorú vagyok, mutasd meg nekem Szeretetedet.

Amikor másokat kritizálok, segíts, hogy csendben maradjak.

Amikor mások fölött nyilvánosan ítélkezem, tégy pecsétet a számra.

Amikor a Nevedet káromolom, ments meg engem és végy újból védelmedbe.

Amikor hiányzik a bátorságom, add nekem azt a kardot, amelyre szükségem van, hogy harcoljak, és megmentsem azokat a lelkeket, akikre vágyakozol.

Amikor Szeretetednek ellenállok, segíts nekem, hogy teljesen elszakadjak önmagamtól, és átadjam magam a Te szerető gondviselésednek.

Amikor Tőled eltávolodom, segíts nekem újból megtalálnom az Igazság Ösvényét.

Amikor megkérdőjelezem Szavadat, add meg nekem a választ, amelyet keresek.

Segíts nekem, hogy türelmes, szeretetreméltó és kedves legyek

még azok iránt is, akik átkoznak Téged.

Segíts, hogy megbocsássak azoknak, akik bántanak engem, és add meg nekem a szükséges kegyelmeket, hogy a Föld végezetéig kövesselek Téged. Ámen.”

 

Szeretetláng Creative Commons License 2013.03.23 0 0 189

“Istenem, hiszek Benned, imádlak, remélek Benned, szeretlek Téged. Kérlek bocsáss meg azoknak, akik nem hisznek Benned, nem imádnak, nem remélnek Benned, nem szeretnek Téged."

 

Szeretetláng Creative Commons License 2013.03.20 0 0 188
Szeretetláng Creative Commons License 2013.03.19 0 0 187

Jézusom, add meg Ciprusnak a tisztaságot, kérlek vond magadhoz őket 

babayi Creative Commons License 2013.03.18 0 0 186

Csak az egyensuly kedvéért Istenem én a NEMZETKÖZISÉGÉRT a Föld összlakosságáért fohászkodom ! Ámen !

Előzmény: Szeretetláng (185)
Szeretetláng Creative Commons License 2013.03.18 0 0 185

Köszönöm Jézusom, hogy Nemzetemet a tenyeredre vetted, és körbejárod

Köszönöm, hogy Nemzetemben ki akarod fejezni Magadat

Köszönöm, hogy tervet készítettél, amiben az igazságban Nemzetemért tehetsz

Engeded, hogy a világ ránk öntse a lényegét, hogy felismerjük a világot

Köszönöm, hogy úgy teszed, hogy mellénk állsz, és várod első kiejtett hívó szavunkat

Az íjat először felvonják, mielőtt kilövik, hát nem állunk itt eléggé meggyötörve?

 

 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!