Tévedsz kicsihuszár. Te mindig megmondod a frankót. Te mindig tudod mit kéne tenni és hogyan, legfőképpen humánkodva. Ez szúrta ki a szemem de nagyon. A sleppnek meg kéne szólni, hogy képes vagy egyedül is arcolni
Bizony, így van. :-) Nem baj, legközelebb már biztosan ügyesebb leszel, és nem fogsz akkora ellentmondásba keveredni, hogy engem vádolsz emberkedéssel közvetlenül azután, hogy kifejted: szívesen szájon ütnél.
Látod, milyen jó hely ez a net? Az ember mindig tanul valamit... :-)
Ki beszélt verekedésről? Egylőre te "embereskedtél" (bár ilyen szó nincs, azt helyesen emberkedésnek mondják) azzal, hogy szívesen szájon ütnél. Nem emlékszel? Én csak biztosítani akartam neked a lehetőséget erre. De ha nem, hát nem. :-)
Az meg, hogy nő vagy, az idétlen nikkedből nem derült ki. :-)
Vadászidény van rám ott, meg az a furcsa helyzet állt elő, hogy nélkülem még nekem is unalmassá vált a HUSZ, úgyhogy semmi kedvem oda írni. :-) Ami érdekes dolog történik, az úgyis elpárolog onnan hamar, vasszigor van és egyenbéke.
Na de mindegy, szóra sem érdemes.
ON: kíváncsi vagyok, a zavaró szomszédom tényleg elköltözik-e április végén. Már nincs sok idő addig.
"...szerintem ha valaki IRL ezt végighallgatja tőled, vagy röhögőgörcsöt kap, vagy ugy szájon talál ütni, hogy egy ideig még irni se tudsz a topikba..."
Tényleg, te az előbbi vagy az utóbbi kategóriába tartozol? Röhögnél vagy szájon ütnél szívesebben? :-)
Ejnye, hát mivel vontam szerény főmre ily heves haragod? Tán nem magam írtam, hogy agresszió helyett jobb lenne valami ilyesmi? Ha szerinted én nagy arc vagyok, akkor mekkora arc Hatásvadász, aki halálra lökdösést és hasonlókat hozott fel? S én nem ugrottam az ő torkának ezért, úgyhogy te se tedd ezt az én torkommal.
eszméletlen nagy arc vagy te igy az interneten, szerintem ha valaki IRL ezt végighallgatja tőled, vagy röhögőgörcsöt kap, vagy ugy szájon talál ütni, hogy egy ideig még irni se tudsz a topikba
Az én házam az én váram ahogy az angol mondja. Hát nekem elég lenne egy tanyasi kúria is,csak egy(legyen inkább kettő) négyzetkilóméteres körzetben ne legyen 1 szomszédom se!!!!
Szó sem volt parancsolásról. Hidd el, nem úgy bizonyítod be tulajdonosi és parancsolói mivoltodat, hogy halálra lökdösöl valakit, vagy kivered a fogát. Még a saját házadban sem. Szó ami szó, én is kivágtam volna az említett nőt, de inkább valahogy úgy, hogy "Na, mama, akkor most szépen hátraarc, és kisétálunk a friss levegőre. Hopsz, a cigit eldobjuk, mert egészségtelen (cigi a szájból kikap, eldob, eltapos), és egyébként sem füstölünk idegen lakásban kérdezés nélkül. No, már meg is érkeztünk, Isten áldja, jó éjszakát."
Mert szelíd vagy, mint a névadód. ;-))) Szurkolok, hogy ne kapjon vérszemet.
Minden tiszteletem azoké, akik bármilyen helyzetben megőrzik humánus hozzáállásukat (általában én is ezt preferálom), de keserű tapasztalataim szerint van néhány vegetatív véglény, aki (ami) csak akkor ért a szóból, ha a saját színvonalán fogalmazol. Egyszer apukámhoz becsöngetett az első emeleti lakó, hogy a felmosóvíz az erkélyünkről összekoszolta a frissen mosott ruháit. Apu először próbálta emberi módon elmagyarázni, hogy akkor is kevéssé lenne valószínű, hogy a negyedikről pont és kizárólag hozzájuk csöpögne be az áldás, ha nem alaposan kicsavart eszközt használna, de így biztosra veszi, hogy nem ő a tettes, mert a szegélyen nyoma sincs víznek. A nő nem zavartatta magát, nyomta a sódert, míg apunak elöntötte a vér az agyát, és határozott "Mars ki!" kiáltással kitárta előtte az ajtót. Valami látszhatott rajta, mert a szóáradat döbbent némaságba fúlt, a nő rakétasebességgel távozott, azóta se kontaktáltunk. :-)