Keresés

Részletes keresés

Magdi60 Creative Commons License 2009.01.15 0 0 138552
Apuci vegyen magának. Csak ne plazmát mint Vili bácsi, mert betiltja az Unió.
Előzmény: Supoplex (138551)
Supoplex Creative Commons License 2009.01.15 0 0 138551
Apám átvitte a másik szobába a TV- met, mert az övé rossz. Még ma végzek vele, biz' Isten... :-)
v_peti Creative Commons License 2009.01.15 0 0 138550
Örüljön, hogy szerepet kap. Az ő karakteréhez egy ilyen szerep passzolna a legjobban, ne válogasson!
Előzmény: vizso80 (138548)
gobihylda Creative Commons License 2009.01.15 0 0 138549
Nem rossz. Sőt a csábítási akció közben berobban Magdinyus és megjelenik Terike is. És most már 3-an verekszenek meg Vilibá kegyeiért:-)
Előzmény: v_peti (138547)
vizso80 Creative Commons License 2009.01.15 0 0 138548
De ha egyszer nem akar negatív karater lenni! A csábító pedig az...
Előzmény: v_peti (138547)
v_peti Creative Commons License 2009.01.15 0 0 138547
Lehetett volna kávéházba betérő vendég, aki elcsábítja Vili bácsit.
Előzmény: gobihylda (138546)
gobihylda Creative Commons License 2009.01.15 0 0 138546
Juj ténlyeg! Arra pont jó lett volna. Csak az a baj, hogy nem"érvényesült" volna a lába és a döglesztő teste:-)))
Előzmény: arnys (138544)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.15 0 0 138545
Na igen, kb. ilyen volumenű szerepekre lenne alkalmas....
Előzmény: arnys (138544)
arnys Creative Commons License 2009.01.15 0 0 138544
Például azt a hölgyet, aki minap a Mercedesből meglátta, hogy Klaudia a Trabantot vezeti, nagyon jól el tudta volna játszani.
Előzmény: gobihylda (138541)
boles Creative Commons License 2009.01.15 0 0 138543

Hmmm, szóval amit az Oroszlán ugrani készül-ben nyújtott, azt NE nevezzük színészi alakításnak.

Vagyis BK-konform...

vizso80 Creative Commons License 2009.01.15 0 0 138542

Gratuláció annak, aki az előbbi interjút lejegyezte:

"A lényeg, hogy legyek negatív figura, mert azt nem szeretem."

gobihylda Creative Commons License 2009.01.15 0 0 138541

Bocsi, ha már volt, csak elkerülte a figyelmem...:OO

Tudtátok????

http://www.bulvaros.hu/cikk/rok67h/

Kútba esett Medveczky Ilona dédelgetett álma. A revükirálynő arra számított, hogy epizódszerepet kap a Barátok Köztben. A Szombat Esti láz körüli balhé miatt azonban a kereskedelmi csatorna közelében sem látják szívesen. ....................
John Philipp Forside Creative Commons License 2009.01.15 0 0 138540
Remélem Géza haverja aki "vágja a netet" felrakja Botondot mint homoszexuális prostituáltat a netre.
kambekk Creative Commons License 2009.01.15 0 0 138539

Há' mos' mi a gond? Én jövök itt a konstruktív javaslataimmal, ti meg lehülyéztek? Hát emberek vagytok tik? Egy valamikori rajongóval beszéltek ám, nem akárkivel! Nem is értem, milyen emberek vannak... Hová fajult a világ...

:))))))))))))))))))))))))))))

Egyébként igazatok van. Ennek a sorozatnak tökmindegy.

Evicke Creative Commons License 2009.01.15 0 0 138538
orvos látott már?
Előzmény: kambekk (138534)
boles Creative Commons License 2009.01.15 0 0 138537

Ha a régebbi agyrémedet is beleszámoljuk, akkor háromszor.

Mondom, egyszer is sok(k) lett volna...

Előzmény: kambekk (138536)
kambekk Creative Commons License 2009.01.15 0 0 138536

Óh, csak egy régebbi agymenésmet frissítettem, ha már beindult a mozgolódás a BéKa házatáján.

Azt sem értem egyébként, hogy a filművészetis rendezőtanoncokat miért nem engedik pályáralépni? Csak javulna túlük a színvonal. Inkább a "jólbevált" rendezők, írók és forgatási klisék mentén dolgoznak... aztán csodálkoznak a nézővesztésen. Hahaha!

Előzmény: boles (138535)
boles Creative Commons License 2009.01.15 0 0 138535

Régóta mondom, hogy nem szabad az ilyesmibe belemenni...

(még egyszer is sok, nade kétszer?)

Előzmény: kambekk (138534)
kambekk Creative Commons License 2009.01.15 0 0 138534

Régóta mondom, hogy le kéne már cserélni az összes lejárt szavatosságú "színészt" végre. Lehetne egy tabularasa, hogy eddig voltunk annyian, mint az oroszok, mostantól a gárda X számú alaptagból, Y számú melléktagból és Z számú vándortagból fog állni. Mindezek ürügyén pedig a családfákat is újra lehetne építeni.

Alaptagok:

Miki - Nóra Egy pár, akik fasírtban vannak ugyan, de van egy közös csemetéjük aki az elkövetkezendő években összehozhatja őket és számtalan "helyzetet" teremthet a karakterek számára. Régi sérelmek, régi félrelépések felejtve! Fogadott fiuk (Tóni) karaktere (és halála) törölve! (Volt-nincs!) Nincs értelme a széria szempontjából cipelni ilyenfajta "terheket" sem ebben a családban, sem Novákéknál.

András Egyedül élő férfi. Próbál új párt taláni magának, ami néha sikerül, néha nem. Szétment házasságágból való gyerekei már kirepültek, de a kisikolás Bandika gyakran vendégszerepel nála. Elvileg maradhatna mellette "új lánya" Emma - bár az őt alakító színészlány mindeképp cserélendő lenne egy fiatalabb karakterre.

Kertészék Vili bá 65-70 körüli alapfigura, a ház gondnoka és bedolgozója. Felesége lecserélendő (akár válással, akár színészcserével)! Új feleségnek tökéletes lenne egy Oszvald Marika féle karakter.

Jelenleg két unokájuk Tilda és Botond lakik velük/mellettük és egy fiuk Géza. Ezek maradhatnak akár alaptagként, akár melléktagként. Bár Botond karakterét illene végre karakteresebbé tenni. Barta és Géza helyett lehetne ő az ügyeletes rosszfiú - ha már mindeképp kell ilyen figura a sorozatba. Tilda kiírása elfogadható - néha színesítésként azért vissza-visszatérhet.

Kertészék többi gyereke (vagy féltucat) már mind felnőttek. Hol felbukkannak, hol eltűnnek. Unokáik számolatlanul kóvályognak a világban. Hol felbukkannak, hol eltűnnek. Kitűnő vándortagok lehetnek bármikor.

Melléktagok:

Novák Laci és új felesége Orsi, valamint annak előző házasságából való lánya Noémi és egy távoli rokonsrác Imi. Mióta Noémi lecserélődött egész jó a csapatuk (ráadásul Tóni kiradírozásával már idegileg sem lenne terhelt a lány karaktere). Imi vajdasági múltja viszont felejtős! Karaktere reformra szorul, kora fiatalítandó!

Évi (Laci régi felesége) és (fia) Csaba fejletve! Messze élnek/diszidáltak - nemérdekes. A sztori szempontjából érdektelen, törlendő karakterek. Ha nagyon-nagyon kell, vándotgaként felbukkanhatnak. Mindegy hogy ki játsza őket.

Zsolt A Rózsa tulaja. Mindenkit ismer és mindenkiről mindent tud. Jól jöhet még a karaktere a történetek szempontjából. Balkézről született lánya Linda friss egyéniség, maradhat.

Claudia Kifutott karakter. Jelenleg nem köti a személyét már semmi a "Barátokhoz". Vagy újraformálandó, vagy leminősül vándortaggá. Ha úgy adódik felbukknahat. Napi szinten nincs a figurájára szükség.

Zsófi Maradhat melléktag - fiatalsága és Zsolttal való kapcsolata sok új helyzetet teremtehet. Ha mégsem, leminősül vándortaggá. Bár az őt alakító színésznőt érdemes lenne karakteresebbre cserélni.

Vanda Claudia unokája nem oszt, nem szoroz. Inkább vándortagnak lenne jó.

Szilágyi család felejtve! A sztori szempontjából törlendő karakterek. Legjobb ha úgy vesszük, mintha sosem léteztek volna. Ha Andi, vagy Palika mégis visszatérne, jöjjenek úgy, mintha Miklós vagy Tilda egy-egy régi kapcsolatai lettek volna csak.

Vándortagok:

Kinga a helyi pincércsaj - stabil. Hajt  rá a tér összed fiatalja. Géza nejeként számos sztorit rejthet a karaktere.

Erik a macsó. Szerethető kispolgár. Kiírása nem okoz pótolhatatlan veszteséget.

Valamint a befutó/kifutó épp aktuális barátok, rokonok, szerelmek, pasik  és csajok.

arnys Creative Commons License 2009.01.14 0 0 138532
Na és Miklós és Nóra éppen házasok? Mert én úgy emlékszem, hogy elváltak.
Előzmény: Hierro Nyh. (138528)
Hierro Nyh. Creative Commons License 2009.01.14 0 0 138531
Azért lépett le, mert a színésznő igazából is terhes. :)

De amúgy sztori szerint azért, hogy nyugodt körülmények közt legyen, az apjához (nevelőapjához) ment.

Alex meg azért nem ment vele, mert Juli nem akarta vele folytatni, azt az éjszakát, amikor teherbeesett, egyszeri kicsapongásnak tekinti.
Előzmény: ShaeLynn (138530)
ShaeLynn Creative Commons License 2009.01.14 0 0 138530

Köszi!

Még egy utolsó kérdés.

Azt tudom, hogy Klau lánya teherbe esett Alextől. Ezért lépett le vagy volt más indoka is?

És Alex miért nem ment vele?

Előzmény: Hierro Nyh. (138528)
ARIBOY Creative Commons License 2009.01.14 0 0 138529
Mivel ez az RTL Klub legnézetebb sorozata évek óta,szerintem nem akarják befejezni még!
Előzmény: Hierro Nyh. (138508)
Hierro Nyh. Creative Commons License 2009.01.14 0 0 138528
Szóval felvilágosítana vki, hogy Barta lányának mi van az anyjával?

Egy alkoholista, züllött nő, a kiscsaj megunta vele élni, ezért kereste fel Bartát.

És tkp Kinga-Géza most legálisan is házasok?

Most már igen.

Mivel indokolták Palkó kiírását?

Megromlott a házassága Tildával. Válás után meg ment az apjához Szegedre (a fatert egy ideig súlyos betegséggel kórházban is kezelték)

És hogyan derült ki, hogy Noémi első apja nem is az apja?

Noémi egy ideig Írországban volt Orsi unokatestvérénél, ott látott régi fotókat, köztük olyanokat, amelyeken Orsi egy általa nem ismert fickóval volt. Hazatérve rákérdezett, mire Orsi látványosan kínosan érezte magát. Noémi gyanút fogott és elkezdett utánajárni.
Előzmény: ShaeLynn (138525)
NB2 Creative Commons License 2009.01.14 0 0 138527
Zsufi milyen hisztit levágott. Talán ha nem tartatná el magát inkább helyette elkotródna dolgozni nem járna az agya ilyen hülyeségeken.
vénólánzsahleF Creative Commons License 2009.01.14 0 0 138526
banyek, te hoztad fel a dallast:D
Előzmény: v_peti (138521)
ShaeLynn Creative Commons License 2009.01.14 0 0 138525

Én még soha nem írtam ide, de szeretnék tőletek kérdezni vmit.

Kb 2 éve nem nézem a sorozatot és pár hete újra láttam néhány részt. Egyébként én pont a sok tiniszereplő miatt hagytam abba. Mert annyira idegesített, hogy folyton velük van tele minden rész.

Szóval felvilágosítana vki, hogy Barta lányának mi van az anyjával?

És tkp Kinga-Géza most legálisan is házasok?

Mivel indokolták Palkó kiírását?

És hogyan derült ki, hogy Noémi első apja nem is az apja?

Törölt nick Creative Commons License 2009.01.14 0 0 138524
Volt, igen. Bobby miatt az is.
Előzmény: Hierro Nyh. (138523)
Hierro Nyh. Creative Commons License 2009.01.14 0 0 138523
Tudtommal Magyarországon is volt ilyen eset.
Előzmény: Törölt nick (138522)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.14 0 0 138522
Dallas esetében szerintem ő a nézői nyomásra gondolt. Ott Bobbyt az USAba anno tényleg visszakönyörögték a nézők. Volt több öngyilkos is aki olyan levelet hagyott hátra, hogy Bobby miatt ölte meg magát....

Persze az stupidó USA.
Előzmény: vénólánzsahleF (138520)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!