És miért hagytad abba a lehúzásokat? Én így edzek hátra: Húzódzkodás 3x10 Evezés döntött törzsel vagy T-rudas ev. 3x10 Evezés vagy Fűrészelés 3x10 Hátgép 3x10 itt ülsz egyenesen és a melled támaszkodik a gépnek
az egy dolog, hogy ugy gondolod. az meg egy másik, hogy tényleg rendben van e. a pezsgőkreatin szvsz egy bazinagy parasztvakítás, az egyszerő monohidrát (ami fel sem oldódik rendesen) persze tökmindegy, mitől lesz az izom, kreatin, vagy placebo. fehérje edrés után, közvetlenenül kell, méskor nem. max 40 g dextrózt is lehet melléje tenni. meg 5g monohidrátot.
Sztem zúzzad be edzés után eccerre a Pumpot majd pár perc múlva csapasd szét az Anabolic véj+ szőlőcukorral... Milyen katalizátorra vagy mire gondolsz ?
Köszönöm a gyors választ! Igen, azt tudom, hogy nem helyettesíti és úgy gondolom, hogy rendben van a táplálkozásom, csak hiányzik az a plusz :). A többi kérdésemre, ha valaki tudja a választ, kérem ne habozzon elárulni! Köszi
A heti kettő edzés szerintem kevés. Legalább három szükséges, ha alaposan (osztott edzésterv szerint) meg akarod edzeni az izmokat.
A tápkiegekről meg annyit, hogy csak akkor kezdjél rajtuk gondolkodni, ha a kajálásod a sport szempontjából már rendben van. A kiegészítő csak minőségi táplálkozás mellett hatásos, nem helyettesítő termék, remélem tudod. (csak mert írtad, hogy amatőr vagy a témában)
Eléggé amatőr vagyok a témában. A kérdésem az lenne, hogy csak edzésnapokon kell-e fogyasztani a kreatint (pl. Pump FX+szőlőcukor) és a fehérjét (Anabolic Whey) vagy minden nap? Heti két edzés elegendő vagy iktassak be egy harmadik napot is? A fehérje mellé kell még valami katalizátor mint a Pump Fx mellé a szőlőcukor vagy nem szükséges? Például: úgy is jó, ha közvetlen edzés után lenyomom a Pump FX-et+Anabolic Whey-t és utána rágurítom a szőlőcukrot? Köszi