... - pedig azok is de gyengék... Mihez képest? Speciel Fodor Zsókát (ugye, ő Magdi?) az általam már említett Szombat Délelőttben hallgattam. (intelligenciája -mármint a BK-ban játszott szerepéhez képest) határozottan +lepett. Mihez képest?/2. Pár napja néztem +, ki tudja hanyadszor, Makk Károly "Szerelem" c. filmjét (persze a királyin). A filmnek minden 1es kockája csodálatos, minden alkalommal újabb és újabb dolgok derülnek ki (sajnos, az operatőr neve most nem jut eszembe). Namármost az ott szereplőkhöz (fő- és epizód) képest igen. és akkor ott (voltak) Básti ... Zenthe (csak a névsorrendben 1. és utolsót mondom azzal, h Zenthe az utolsó filmjével került be a nagyok közé (nálam). Utolsó bekezdéseddel teljesen 1etértek, hozzátenném még a TV2 műsorzáró animációs filmjeit.
Németh Kristófban teljesen igazad van. (Így vagyok még Rékasival is.) De ezért írtam a színész szót idézőjelbe, és tettem elé a lejárt szavatosságú jelzőt. (Na jó, most mondhatod, hogy belekapaszkodom a saját részleteimbe - de hát tényleg.) Persze, ha szigorúan vesszük, akkor színésznek nevezhetjük Fodor Zsókát vagy épp Szőke Zoltánt is - pedig azok is de gyengék... Viszont az alapgárda többi tagja maximum színjátszóköri tag lehetne egy jobbérzésű televíziónál. Vagy hogy szebben fejezzem ki magam: stúdiós.
De hát egy olyan kertévében ahol a büszkeséggel ajánlgatott sajátkészítésű sajátdíj-nyertes dokumentumműsorukat is képesek éjjfél után leadni... nincs min meglepődni. Nem is lepődöm meg. A kertévéknek nem a magaskultúra nyújtása a hivatásuk - arra ott lennének a közszolgálati csatornák. Na de azért bulvár és bulvár között is van különbség.
Kb. fél éve 1 percet sem nézek a BK sorozatból. Bele-bele olvasgatva a hsz-ekbe lényegében nem változott (a "minősége"). Nem lep +, itt már nincs segítség. NAGYON nem értek 1et viszont a
... le kéne már cserélni az összes lejárt szavatosságú "színészt" végre.
kitétellel. Szvsz a "macsó"bbik ker. tv adó zsigerekre ható műsorkoncepcióját (vagy talán magunkat, akik erre vevők vagyunk) kellene lecserélni. A (különben pörgős) topik, ha nem is "expresses vebis", de errefelé mutat.
Színészekről szólva 1 példa: Németh Kristóf (alias Géza) esetében tessék 1szer +hallgatni a Klub Rádió Szombat Délelőtt c. műsorát (9.00-13.00): ez az igazi Németh Kristóf. N.B. neki is élnie kell vmiből
Az Életképeket régebben viszonylag rendszeresen néztem, mostanság szinte egyáltalán nem. Valóban ott is vannak "szörnyű" szereplők. Nekem Csűrös Karolánál sokkal szörnyűbb az a másik nyanya, aki ha elmegy vendégségbe mindig azt lesi, hogy mit piálhat.
Laciéknál elment az áram, Orsika hisztizett, hogy nem talál jó szakembert. Laci is keresgélt de semmi... beszélgetett pár emberrel a házban aki megemlítette neki, hogy tényleg nehéz szakit találni. Kibérelte ugyanazt a fél irodát, gondolom én leszerződött pár mesterrel és ezeket közvetíti.