... - pedig azok is de gyengék... Mihez képest? Speciel Fodor Zsókát (ugye, ő Magdi?) az általam már említett Szombat Délelőttben hallgattam. (intelligenciája -mármint a BK-ban játszott szerepéhez képest) határozottan +lepett. Mihez képest?/2. Pár napja néztem +, ki tudja hanyadszor, Makk Károly "Szerelem" c. filmjét (persze a királyin). A filmnek minden 1es kockája csodálatos, minden alkalommal újabb és újabb dolgok derülnek ki (sajnos, az operatőr neve most nem jut eszembe). Namármost az ott szereplőkhöz (fő- és epizód) képest igen. és akkor ott (voltak) Básti ... Zenthe (csak a névsorrendben 1. és utolsót mondom azzal, h Zenthe az utolsó filmjével került be a nagyok közé (nálam). Utolsó bekezdéseddel teljesen 1etértek, hozzátenném még a TV2 műsorzáró animációs filmjeit.
Németh Kristófban teljesen igazad van. (Így vagyok még Rékasival is.) De ezért írtam a színész szót idézőjelbe, és tettem elé a lejárt szavatosságú jelzőt. (Na jó, most mondhatod, hogy belekapaszkodom a saját részleteimbe - de hát tényleg.) Persze, ha szigorúan vesszük, akkor színésznek nevezhetjük Fodor Zsókát vagy épp Szőke Zoltánt is - pedig azok is de gyengék... Viszont az alapgárda többi tagja maximum színjátszóköri tag lehetne egy jobbérzésű televíziónál. Vagy hogy szebben fejezzem ki magam: stúdiós.
De hát egy olyan kertévében ahol a büszkeséggel ajánlgatott sajátkészítésű sajátdíj-nyertes dokumentumműsorukat is képesek éjjfél után leadni... nincs min meglepődni. Nem is lepődöm meg. A kertévéknek nem a magaskultúra nyújtása a hivatásuk - arra ott lennének a közszolgálati csatornák. Na de azért bulvár és bulvár között is van különbség.
Kb. fél éve 1 percet sem nézek a BK sorozatból. Bele-bele olvasgatva a hsz-ekbe lényegében nem változott (a "minősége"). Nem lep +, itt már nincs segítség. NAGYON nem értek 1et viszont a
... le kéne már cserélni az összes lejárt szavatosságú "színészt" végre.
kitétellel. Szvsz a "macsó"bbik ker. tv adó zsigerekre ható műsorkoncepcióját (vagy talán magunkat, akik erre vevők vagyunk) kellene lecserélni. A (különben pörgős) topik, ha nem is "expresses vebis", de errefelé mutat.
Színészekről szólva 1 példa: Németh Kristóf (alias Géza) esetében tessék 1szer +hallgatni a Klub Rádió Szombat Délelőtt c. műsorát (9.00-13.00): ez az igazi Németh Kristóf. N.B. neki is élnie kell vmiből