Remek. Isteni lenne, ha teljesülne még pár kívánságom. Csak egy a sok közül: a szereplők ne mindig akkor beszéljék meg a fontos közlendőt, amikor kijönnek a ház elé. Ilyen a való életben nincs.
Kitalálhatnának már a Zsófinak valamilyen elfoglaltságot, szörnyű, ahogy naphosszat másokkal foglalkozik. Vagy lehetetlen, hogy valamelyik "hős" ne a megszokott közösségben töltse az egész napját, minden nap?
Hát, igen. Még a körmét sem vághatta a nappaliban. Aztán meg hogy leszúrta, hogy a konyhai morzsaporszívóval szedte össze. És még mennyi, mennyi oka volt!
Erre én is gondoltam. Zorsi elvileg nem szídhatja Lacit, hiszen neki szakmai kötelessége, hogy a tettet megelőző okokakt kutassa, és így a saját szerepét is vizsgálat alá kell vetnie.
Gondolom, pár részen belül az egész ház arról beszél majd, hogy Laci megcsalta a feleségét. Vagy ő maga mondja el lelkiismeret-furdalása miatt, vagy kiderül, de biztos, hogy így lesz. Érdekes volt a temetői séta: a pár csak a síroktól távol eső, széles úton sétálva akart megtalálni egy bizonyos sírt, a sírfeliratok abszolút nem érdekelték őket. Aztán egyszer csak hipp-hopp, megálltak egy odakészített sírnál. /Csináltak egyet a film kedvéért?/
szerintem fordítva, Vakolett volt drogos és Csubakka segített neki. Mivel Vakolett azt mondta "voltak dolgok a múltban amire nem vagyok büszke és szeretném elfelejteni".
nyugi, nem derült ki, kije volt. csak azt mondta a csaj, el akarja felejteni azt az időszakot és lehetőleg más se tudja meg, hogy ismerik egymást, ebbe Csubi belement. és itt vége volt. amúgy sztem ha csak mentora lett volna, nem akarná ennyire titokban tartani meg elfelejteni és nem ez lenne a naaagy sötét titok a múltjában. tuti, hogy a nő is drogozott régen.
Csak engem zavar, h a BK honlapot mennyire trehányul kezelik? Az előző rész tartalmának kivonata és a következő rész előzetese szóról-szóra megegyezik. Sokszor napokig ugyanaz az előző rész tartalma - NEM a hét végére gondolok.
Talán ezzel akarnak rávenni, h nézzem? Hát, nem... ütközik a Hal a tortán-nal :))))