Keresés

Részletes keresés

*SzedR* Creative Commons License 2012.04.26 0 0 3200

Tök jó, hogy jöttél, bár a belépőd kissé egyszerű stílusban íródott.

Azért nem szar hely ám ez itt, és hidd el, igen csak jó arcok bújnak meg a nick mögött, és nem minden esetben elbújnak. Szóval nem mindegy, de itt ez így megy, mert erre van mód.

Írtad, hogy neked sokkal jobb (is) jut, sokkal jobb áron.

Engem akkor már csak az érdekelne, ha ez így van, miért is mentél el - akárkivel - egy ócska huszasért?

Ezt most nagyon agresszíven adtad elő, nem épp mint babyface:)

Amúgy akár egy jó reklámfelület is lehetne (hansúlyozom: lehetne), de azért ne akadj ki azon, ha valakinek nem jössz be, pláne, ha annyian elégedettek veled - ahogy azt írod -.

De tényleg jó, hogy jöttél... már ha valóban Te, Te vagy :)

Előzmény: gablini (3197)
Phobos17 Creative Commons License 2012.04.26 0 0 3199

:)))))))))))))) - "én is csinálok egy ilyen fórumot a vendégekről"

Na csak rajta-rajta, tessék csinálni egy ilyen fórumot, részemtől már most tuti sikere lenne :-D

 

Ez meg egy rohadtul szexi képed:

 

 

Előzmény: gablini (3197)
gablini Creative Commons License 2012.04.26 0 0 3198

gablini Creative Commons License 2012.04.25 0 0 3197

A Lolly:)

Needacock, szopniakaro, szedr, silver!

Próbálom jófejként a ti szemszögeteitekből nézni a dolgokat, de ez a legszarabb fórum a legszarabb unatkozó noname hozzászólókkal.

Ahogy a hírdetéseim kezdődnek, maximálisan nőként élek, nekem az anyakönyvi kivonatom is rózsaszínű, a nemhez az van írva hogy leány.

Ezt leszel szíves tiszteletben tartani, és nem szemet húnyni felette.Nem lehet aztmondani, hogy nem kaptál semmit, mert ha szexről van szó, én anyit sem.Azonnal magadhoz cincálsz, kellemetlen volt, többször kértelek, hogy vetkőzz le.Csók se úgy, hogy másznak a számba.

A 3 beszélgetésből egyszer sem közölted az elképzelésed.Amikor megérkeztél közölted halál izzadtan, szétállva, hogy egész óra latt szopni akarszi. Az agyamat akkor öntötte el a fos amikor többet akartál a megbeszéltnél, ráadásul, nem volt róla szó, hogy élvezzek a szádba, ez nem jár akárkinek, a gumi pedig azért kell, mert a bisexek között terjed minden, azok a legrosszabbak, csak follyon a shemale sperma:)!Mellesleg nem csodálom, hogy ilyen farokkal egy nő sem áll veled szóba, de ez jellemző a travi vendégekre, hogy szerencsétlenek, össze keverik a szerepeket és fogalmuk sincs a szexről, végtelenül szégyentelenek, de ebből van kevesebb:)Kint a legnagyobb heteo istenek járnak transzikhoz, határozottan szétvágják, szétgecizik és távoznak.Az elszámolással nem volt gondod, mert előre fizettél, utána meg ne követelőzzél, mert kitöltötted az időt, és inkább veled kellett szerencsétlenkedni.Valaki 50-150 ezret is itt hagy, mégse folyik a nyála, ha meglátja a farkam, határozottan tudja a szerepét és nem gond az ötszöri élvezés sem.A hangom álomszexi cicababás, bármit elérek vele.A hajam frissen volt mosva annnyi, hogy nem volt belőve, de nem fogok díszmagyarban itthon ülni, 20 ezer ft-ért, kint már igen az euróért.Sminkre nincs szükségem, csak ha van hol megjelenni, egyébként meg babyface van:)Térdelni pedig azért térdeltem fel az ágyra, mert általában szexi, ha egy nő a pasit térdelve várja az ágyon.De te buzi vagy, ezt elfelejtettem.Egyébként meg nem a te szaros 20 ezredből fogok meggazdagodni, azt gondolom már mindent elértem:)Nyugodtan vígasztaljátok egymást, azt se tudjátok, hogy a világon vagytok.Mosom kezeim, nem én maradtam alul.Tök gáz, én is csinálok egy ilyen fórumot a vendégekről, de csak 10 év múlva lenne sikere, amikor érdekelne valakit, amikor elég színvonalas TS hírdetők lesznek magyarországon akik méltók majd a szakmára, a vendég pedig a szerepére.Egyébként a vendégeim nagyrésze lenyügyöző tekintélyt parancsoló talpig úriember és élünk halunk egymásért, ezt próbálom kiszűrni.Ne sajnáld, én sem sajnálom.Nem hagyom, hogy hülyének nézzenek, és a legszánalmasabb a hozzá nem értő ember elítélő vélemyénye.Nulla tapasztalattal inkább tájékozódj és utazz, mert így ilyen akarattal és fellépéssel máshonnan kibasznak.

LollyBeauty

 

buncok Creative Commons License 2012.04.24 0 0 3196

helo mindenki.régota figyelem a lapot és a hozzászolásokat,totál beindulok a pöcsös lányoktol!biszekszuális v, nagyon izgat mijen lehet oralisan kielégiteni egy farkat,és mijen mikor engem elegit ki egy pasi.

Törölt nick Creative Commons License 2012.04.24 0 0 3195

sziasttok Nekem most nagyon be jön eza csaj AGATHA KETENLLYN.nagyon állat a csaj.

*SzedR* Creative Commons License 2012.04.22 0 0 3194

Parasztbutítás.

Előzmény: Törölt nick (3192)
*SzedR* Creative Commons License 2012.04.22 0 0 3191

Egyebként valóban mázli, hogy nem verték szét a fejed.

Mert ki tudja milyen "testőr" bújik meg a másik szobában... Ilyenkor ez ember mindenre gondol.

 

(20 ezerért az én popsimat is megsimogathatod és közben elintézem a napi telefonjaimat:))

 

Mi van akkor, ha nem fizetsz? Mert itt a semmiért fizettél.

Nem járnál jobban egy bi pasival? Azok legelább élvezetből és odaadóan csinálják, s talán még bérmentve is.

Elvégre semmivel nem tud többet egy travi:) Sőt.

Előzmény: Needacock (3183)
*SzedR* Creative Commons License 2012.04.22 0 0 3190

Ezt most komolyan kérdezed?

Előzmény: Törölt nick (3189)
scscscsc Creative Commons License 2012.04.21 0 0 3188

hali ts lénáról hol lehetne több képet megnézni a travik meg a rosszlanyokon fent van.

dbblpi Creative Commons License 2012.04.21 0 0 3187

Sziasztok !

Debrecenben tudtok-e travi lányokat ?

gb.kovacs Creative Commons License 2012.04.21 0 0 3186

Sziasztok!

 

Detty Millerről tud valaki valamit mondani?

Megköszönném, ha valaki volt nála és leírná milyen volt vele.

 

Üdv!

Afrikaans8 Creative Commons License 2012.04.21 0 0 3185

"Évek óta arról fantáziálok, hogy milyen lehet bekapni egy lány farkát"

 

Az a baj, hogy ezek nem lányok, hanem nővé átoperáltatott fiúk.

 

 

"az arc nőies a testalkat már nem annyira"

 

Csodálkozol?

 

 

"Neki is kezdett a csókolózástól állni"

 

Na, ilyen egy nőnél elképzelhetetlen. Kezdjük ott, hogy nincs farkuk. Max. hermafroditák, de az meg ritka, mint a fehér holló.

 

 

"Nőisesen szeretne viselkedni, de ehhez nincsenek meg az alapvető biológiai és genetikai adottságai"

 

Ferde hajlamú ember mit vár egy ilyen teremtménytől?

Előzmény: Needacock (3178)
Phobos17 Creative Commons License 2012.04.20 0 0 3184

Az az igazság, hogy bármennyire is mondják, hogy  így meg ugy aktívak, azért ök inkább passzívak szeretnek lenni, nekik ez eleve sokkal kényelmesebb meg úgye ők mégis nők akarnak lenni.

Meg aztán az is lehet, hogy pont előtted volt nála valaki és azért az ember farka mégsem képes egész nap üzemkész állapotban lenni ... és rohadtul unta már a férfiszerepet.

Láttam már nem egyszer, hogy elég lekezelően beszéltek egymás között azokról a faszikrol akik szopni meg magukat dugatni járnak hozzájuk, és különböző tippeket praktikákat osztottak meg egymás közt hogyan lehet a passzív szerep után ácsingozó faszikbol kihozni a férfit. (Néha sikerült néha nem)

Előzmény: Needacock (3183)
Needacock Creative Commons License 2012.04.20 0 0 3183

Köszi a bíztatást, de egyenlőre most ki kell pihennem ezt a borzalmat. Képzeljétek el, pont akkor jött egy sms, amikor írtam a beszámolót, de nem néztem meg csak később.

 

Az állt benne, hogy szopattassam magamat mással, ő kezdő buzival nem foglalkozik, máshol már szétverték volna a fejemet. Basszus! :) Kár hogy nem basztam le neki egyet!

 

Nem semmi. Ez már tényleg túl mutat mindenen.

Előzmény: Törölt nick (3180)
Phobos17 Creative Commons License 2012.04.20 0 0 3182

Uhhhh.... Carla Travez képeivel hírdet a travik.hu-n Ts Iza nevü hirdető. Ez már milyen dolog, azt hiszi élőben nem fog lebukni?

 

szopniakaro!!! Creative Commons License 2012.04.20 0 0 3181

Hát ez elég borzalmas lehetett.szerintem se add fell nem szabad!!!

Probáld meg majd Corrynnál!!én nálla voltam előszőr és nagyon jo volt gumi nélkűl szophatod a farkát és nagyon fincsi!!és persze fel is áll neki!!a popsiját viszont nem engedte meg hogy kinyaljam!!de majd keresek egy olyat aki engedi!!

TOVÁBBI SOK SIKERT!!NE ADD FEL!!!!

 

Előzmény: Needacock (3178)
jan67 Creative Commons License 2012.04.20 0 0 3179

ti miert nem mentek Tájföldre? :) pl Pattaya jó hely :))

Needacock Creative Commons License 2012.04.20 0 0 3178

Voltam Lollynál

 

Nem is tudom hol kezdjem, de megpróbálom a legelején, hogy mindenki átlássa, átérezze a dolgot.

 

Évek óta arról fantáziálok, hogy milyen lehet bekapni egy lány farkát. Heteró vagyok, így más szóba sem jöhetett, csak egy shemale és ehhez nem elég különféle buziknak lánynak öltözni borostával undorító arccal. Tehát sok felhozatal nem akadt.

 

Végre elszántam magam és kiválasztottam a lehető legjobbat Patriciát, aki sajnos nem sokat van itthon. Amikor itthon volt többyire elérhetetlen volt, vagy nekem nem volt jó, tehát nem jött össze.

 

Tegnap már kész voltam, így elmentem Lolly-hoz, akivel már háromszor is beszéltem, de a hangja hallatán visszakoztam. Tegnap elszántam magam és végre nekiindultam.

 

Az adatlap   alapján ha lolly a lakásba beenged, vagy ha csókolózik is valakivel, akkor az képet ad vendégről is. Tehát nem egy igénytelen ember vagyok, sőt szégyellem magam, hogy a fantáziám és szexuális kíváncsiságom idáig terjedt, amikor nagyvilági életet élek a nők világában.

 

Na de térjünk a lényegre:

 

A lakás a rózsa utcában van. Bemegyek, mondja hogy menjek be a bejárati ajtó melletti szobába. Félhomály van, de látom az arc nőies a testalkat már nem annyira. Kicsit szétzilált haj, smink nem annyira játszott. Mondja, hogy vetkőzzek le és mindjárt jön. Megszoktam, hogy ilyenkor csevegés van az üzletről, hát ez elmaradt. Jeleztem neki előre telefonban, és akkor is amikor ott voltam, hogy teljesen tapasztalatlan vagyok.

 

Feltrédelt az ágyra és várt. Semmi rávezetés, hogy mit kell tenni. Megpróbáltam megfogni a kezét és magamhoz húzni, hogy megcsókoljam. Azt mondja, hogy ne rángassam, pedig semmi ilyen nem volt.

 

Eljutottunk adddig, hogy megsimogattam a fenekét és csókolóztunk. Hátulról megfogtam a tangájából kidudorodó farját és akkor már én is beindultam. Neki is kezdett a csókolózástól állni. Nekem - mégegyszer mondom - az volt a lényeg, hogy kipróbáljam, hogy milyen a számba venni. A feneke izgató volt a szája finom és telt. Megkérdeztem, hogy bekaphaom-e. Azt mondta, hogy csak egy gumija van. Hát ezt nem értettem először, de kiderült, hogy csak gumival lehet szopni.Nem értem, hogy egy ilyen "szakmában", hogy történhet meg ilyen, hogy csak egy gumi van.

 

Mondtam, hogy húzza fel. Győzködött, hogy nem is akarom megdugni? Mondtam, hogy nekem most nem ez a fontos. Hát volt egy gyötrelmes bohóckodás. Ezzel az erővel egy virslire is felhúzhattam volna a gumit és azzal is kipróbálhattam volna.Nem állt fel neki csak félig, ami lehet az én hibám is, hogy nem jól csináltam, vagy nem izgattam őt.

 

Megcsörrent a telefonja, kiment, ott hagyott az ágyon, majd hallottam, hogy egyezkedik valakivel telefonon az árakról. (ilyet egyik nő sem csinált eddig, akit meglátogattam a rosszlanyok, vagy a beszamolok "ponthu" oldalról.

 

Ekkorra már annyira elment a kedvem, hogy el sem képzelitek. Mondtam neki, hogy szerintem ennyi volt az első kísérletem. Sajnos tényleg így lett. Felöltöztem, majd megkérdeztem, hogy mi legyen a 20.000 ft-tal mivel nem tudott visszaadni. Mondta, hogy ez van. Mondom neki, hogy itt hagyom a pénztárcámat és lemegyek felváltani, mert 5 misi nekem is pénz. Mondta, hogy nem szeretné. Kérdeztem, hogy ez mennyire fer? Azt mondja, ha nem tetszik el lehet fáradni.

 

Összesítés:

- Ajak szép dús, popsi formás, popsilyuk szép.

- Nőisesen szeretne viselkedni, de ehhez nincsenek meg az alapvető biológiai és genetikai adottságai.

- Ha csókolózni csókolózik, akkor  faszt miért nem szop gumi nélkül?

- Anyagilag konkrétan meglopott, amit nem szabadna tenni a mai világban, a ludasmatyi szindróma miatt.

- Ha még nem voltál travival, akkor ne ő legyen az első.

 

Sajnálom, hogy így alakult.

 

 

 

 

 

 

 

Előzmény: kiváncsisrác83 (3177)
kiváncsisrác83 Creative Commons License 2012.04.19 0 0 3177

Akkor nagyon szerencsés vagy! :P Várjuk a beszámolód!

Előzmény: Needacock (3176)
Needacock Creative Commons License 2012.04.19 0 0 3176

Ma megyek Lollyhoz. Életem első élménye lesz, hogy egy izgalmas fasz kerül a számba.  Remélem nem csalódok.  Beszámoló később várható. Drukkoljatok! :)  

Bekil Creative Commons License 2012.04.18 0 0 3174

Nem gyenge gyűjteményed van..:-))))))))

Előzmény: laurent.1986 (3172)
laurent.1986 Creative Commons License 2012.04.18 0 0 3172

ezek lemaradtak a múltkor 

jeee23 Creative Commons License 2012.04.18 0 0 3171

Needacock Creative Commons License 2012.04.18 0 0 3170

Nem találtam őt! Milyen a bőre? Borosta volt? Csókolózás? Mesélj részletesebben. :)

Előzmény: Szun 75 (3155)
puncstorta33 Creative Commons License 2012.04.17 0 0 3168

sziasztok

 

http://hu.cam4.com/ravanuitrans

 

ajánlom figyelmetekbe őt és néha kilehet fogni csodálatos lányokat

(a képe ne tévesszen meg senkit próbáljátok élőben elcsípni,most épp élő)

Afrikaans8 Creative Commons License 2012.04.17 0 0 3167

Engem nem.

Előzmény: Törölt nick (3166)
Törölt nick Creative Commons License 2012.04.17 0 0 3166

Engem is.

Előzmény: Afrikaans8 (3164)
Törölt nick Creative Commons License 2012.04.17 0 0 3165

Ő Ashley név alatt hirdetett a piroslampa.net-en, még most is ott van a hirdetése, de a telefonszám már nem létezik. Meg nem mondanám róla, hogy nem 100%-ig csaj, nagyon jól néz ki így első blikkre! Nem tud róla valaki valamit?

Afrikaans8 Creative Commons License 2012.04.17 0 0 3164

Jól felizgatnak ezek a női ruhába bújtatott, átoperáltatott férfiak!

Előzmény: Törölt nick (3163)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!