Volt Eszter! Még iskolába járt, együtt tanultak, de Eszter inkább Ákosra bukott. Ezért Imi (ekkor neveztem el síkagyúnak), hogy Ákosnak kereszbetegyen, széttépte az áltaka tervezett Berényi Kft-s logótervet. Ezt később Magdi néni megtalálta a kukában, így Imi lebukott. Ezután már nem foglalkozott vele Eszter. Jó, toszka valószínűleg nem volt, de azért félig-meddig együtt voltak.
Nem hiszem, hogy ezt a hozzáállást le lehetne szűkíteni A MAGYAROKra. Szerintem nyugodtan mondhatjuk azt, hogy ilyenek az emberek. Legfeljebb néhol jobban, máshol kevésbé ilyenek.
Sőt, szerintem amikor majd az egész tömb tudni fogja már, hogy Géza volt a hunyó, még akkor is sokáig furcsán néznek majd Botondra. A sorozat készítői tudják, hogy ilyenek a magyarok. Vagyis ők maguk is ilyenek. A Barátok közt producerét pedig Kalamár Tamásnak hívják.
Azért érdekesek vagyunk mi emberek, hogy egy gyanú esetén azonnal elhisszük valakiről, hogy meleg. Ebbe a forgatókönyvírók jól beletrafáltak. Senki nem állt Botond mellé. Még a barátnője sem. Széép...
Mindegy, az a lényeg, hogy mindig a Mátyás király tér lakói között zajlik az összefekvés, ha egy fiatal odaköltözik, előbb-utóbb menthetetlenül összeszűri a levet valamelyik ott lakó fiatallal. Mintha a valóságban is csak a lakóhely szerinti lépcsőházból lehetne partnert találni...
Miért van az, hogy Iminek szinte az az összes csajával gond van? És neki volt a legtöbb nője a Mátyás király téren.
1. Eszti - Na vele nem volt gond, itt Imi qrta el. 2. Tilda volt vagy nem? Passz. 3. Melinda - iskolatársak voltak, már nem emléxem, hogy miért szakítottak 4. Zsófi - Itt Imi volt a kockafejű. 5. Móni - Zsolt megq*** amikor Imi barátnője volt. 6. Mira 7. Kinga 8. Sára 9. futárcsaj - nem akart szexelni 10. Niki eltitkolt múlt
mielőtt ezt a keretet vettem, dokinál szemvizsgálat. na én meg azután akartam folyamatosan pofára esni, végül az optikus vizsgálata alapján készült a megf. dioptriájú lencsém, mert a doki meg sem tudta rendesen mérni a szememet. szóval tudnék mesélni. de off.
nekem kenyelmetlen, anyamek mindig a legolcsobb 1000 forintos sztk keretet vettek meg nekem nem vekonyitott, nem karcmentesitett, nem paramentesitett uveggel (-8as dioptrianal azert kemeny volt a vastagsaga) hat marhara nem oltoztetett, sot, rajtam rohogott mindenki 8 eves koromtol 17 eves koromig. egyszer pofaraestem, es felvagta a szemoldokomet. azota lencset hordok.
amugy a keret lazul, deformalodik, a szem allapota valtozik, nagyon nem jo otlet 10 evig egy keretet hordani, olyan max 2 evente le kell cserelni.
passz, én csak a kirakatokra kihelyezett hirdetésekből gondolom, meg abból h a nem messze lévő optikusnál valóban ingyenes:) ha meg lefekszem akkor leveszem.
ja és h on is legyek, manyus meg tásklau is szokott 4szemű lenni, de a fiatalok között télleg egy sincs.
jaja. nekem ugyanaz a keretem van ca. 8 éve, üveglencsével, sokszor leesett, de semmi baja. füledet mondjuk nyomhatja, ha fekszel. 23 éve szemüveges vagyok, de az életben meg nem próbálnám a kontaktlencsét, gyűlölnék a szememben nyúlkálni. ez egyénfüggő. ingyenes szemvizsgálat nem csak akkor van, ha ott csináltatod a szemüveget?
kényelmes, öltöztet, a holttér elenyésző, van páramentes üveg, ha leesik nem törik el (gyerekem imádja basztatni, csak tudom:), nem nyomja se az ember orrát, se a fülét, nem sérülékeny (18tól 28ig egy szemüvegben csináltam végig annyira szerettem, és nem voltam az a visszafogott partyarc:), ingyenes szemvizsgálat meg mindenhol van.
balesetveszelyes, holttere van, parasodik, leeshet, eltorhet, nehezebb benne sportolni, nagyon draga (a kontaktlencseert egyszerre nagysagrendekkel kisebb osszeget kell kifizetni), nyomja az ember orrat, fulet, nagyon serulekeny, es ugyis idorol-idore ujat kell belole csinaltatni. a kontaktlencsenel szorosabb az orvosi ellenorzes, mert minden csere elott megvizsgalnak (felevente).
Esetleg kontaktlencse. Medveczky Ilona még akkor is felvette mikor kötőhártya gyulladása volt, és fájt a szeme. Mondta is a riportban, hogy mennyire fáj, alig várja, hogy hazaérjen. Mi baj van a szemüveggel? Csúnyának érzik magukat, vagy mi?
Most tűnt fel, hogy Orsin kívül senki nem szemüveges, még az öregek sem. Statiszták sem, senki. Biztos sok az A-vitamin a levegőben a Matthias Rexen...