majomgéza: a vártnál sokkal gyengébb vizuális effektek, rettenetes logikai bakugrások a sztroriban, vérgyenge az egész.. nem hiszem hogy én vagyok finnyás, van egy topic a kultúrában ahol mintha másokat is megütött volna ennek a filmnek az igénytelenésge, esetleg nézz bele [főleg a vége felé, mert ott már beszámolók is olvashatók a filmről]
Ami "pályaválasztás" cimén érdekelhet....
Milyenek a tanárok, milyen szakmákat tanitanak, általában milyenek a tanulók, milyen továbbtanulási lehetöségek vannak, milyen szakmákat add, mennyire jó a szakmai képzés? stb.
Személyesen nem ismerem, csak arra emlékszem, hogy régen nagyon jó hire volt a vegyészképzésben, olyas mi jut eszembe, hogy nagyon kemény, de nagyon jó iskola...
Most terveztem a fiaimmal megnézni a majmok bolygóját.... ifjabb korom könyvélménye volt, van aki olvasta? A késöbbi film is elég jó volt, hány éves lehet már nem tudom, és mikor hallottam, hogy újra filmre viszik kiváncsi lettem?
Bár a csillagok háboruja is csalódás volt....
semmi hangulata nem volt,... vagy csak mi lettünk ilyen kritikusak?
szerintem annyira nem lenne kár azokért a mozikért, amilyen bénák manapság az amerikai filmek :(( [a minap láttam a majmok bolygóját - komolyan mondom, sírtam a moziban]
Ez igaz. Úgyhogy vigyázni kell a "mozit a pártoknak" mozgalommal, mert a nagyobbaknak nem lesz elég a multiplexek hada, a kisebbekből meg nem jut a KishgazdapártOKnak...
ugyanmár jó az pártközpontnak, milyen kafa kis pártgyűléseket lehet tartani a nagyterembe, ahol a vászon volt, oda lehetne tenni a hordót őő akarom mondani szónoki pulpitust.. kiváló beszédeket lehet ilyen helyen tartani
A Sport moziban a 3D kísérlet után még voltak normál vetítések. Talán még tavaly is, de tavaly előtt biztosan. Tudtommal a Domonkos Rendé(!) a mozi, még logikus is lenne ha kereszténydemokratáknak adnák. Bár egy mozi, mint pártközpont az fura.
A piros 73-as még létezik a Keletiig megy, nagyából a Pólustól; a 173-as még át Budára. A 67V pedig bizony csak busz, és ritkán jár.
Pár éve megjelent egy helytörténeti munka Zuglóról. Hallottatok róla? Ismeri valaki?
Két zuglói középiskoláról érdeklödöm:
a Petrik Lajos vegyipari és az Egressy Gábor szakközépről akinek infója van ossza meg velem, lehet e-mailben is.
Kösz
Megneztem. :-))) Eszembe jutott, hogy van nalam terkep. A Mazsa ter gyakorlatilag a Kobanya kozpont, ahol a Kobanya also vasutallomas is van. Ezert nem tudtam, nem Zuglo. :-)))