Keresés

Részletes keresés

Gina01 Creative Commons License 2007.09.06 0 0 357
rájuk gondoltál?:-D
Előzmény: Amcsi22 (342)
mainap Creative Commons License 2007.09.06 0 0 356

Kedves Janik !!!

Te mindig megmozgatod az ember fantáziáját !!!!!

Puszz

Klári&Quini

Előzmény: Törölt nick (352)
Törölt nick Creative Commons License 2007.09.06 0 0 355

"Valko"

Itt legalább nem esik az eső, hideg se nagyon van. De tegnap nagyon fáztam, be is kellett gyújtani a konvektort! :((

Janik

Előzmény: valkó (354)
valkó Creative Commons License 2007.09.06 0 0 354

Én is megvagyok,fázom,mint egy kutya.Hozzáteszem Moha is nagyon fázik,még itt a lakásban is.Természetesen a ruhái alig jönnek rá,úgyhogy nem csak a fiaimnak kell újakat vennem ,neki is.Itt szakad az eső.

Jaj de utálom ezt az időt.

Törölt nick Creative Commons License 2007.09.06 0 0 353
Törölt nick Creative Commons License 2007.09.06 0 0 352

Sziasztok!

Egy kicsit elvoltunk havazva! :)) Rég voltunk erre, de megvagyunk jólvagyunk stb...Remélem ti is!

"Zsúú" Hastáncot jár most!

"mainap" Ha rohangáltál akkor nem is fázhattál! :))) És nem macska hanem cicababa! :))

És rajtam hogy állna a skótkockás szonya? :))

"Valkó" :(((

Megpróbálok azért legalább egyszer írni!

Geó & janik

Gina01 Creative Commons License 2007.09.06 0 0 351
s még ez sem elég. Délutánre jó kis progikat csinálunk nekik. Különórák ebből, abból. Meg még egy kis sport is...
Előzmény: Amcsi22 (338)
Zsebi-baby Creative Commons License 2007.09.05 0 0 350
Egyébként itt is szeretném jelezni, ha érdekel benneteket, hogy a yorkisoknak fórumon mától fotópályázat indult! Lehet nevezni :)))
Zsebi-baby Creative Commons License 2007.09.05 0 0 349

Azt nem írtam lehet, hogy nemcsak szoknyácska van, hanem kantáros naci is!!! A szoknya és naci farmerszínű, csak az ing kockás :)))

Előzmény: Amcsi22 (345)
boxmops Creative Commons License 2007.09.05 0 0 348

Szia!

Kyra poci már lassan gurul,ma van az 58.nap,és elvileg szombatra már vége ennek...Voltunk ma dokinál,de remélem igaza lesz...Lent van már a hasa,de elég virgonc még:))))

A suli meg nem semmi:(Nem tudok okosat mondani sajnos...

Előzmény: Amcsi22 (342)
mainap Creative Commons License 2007.09.05 0 0 347

Kedves Amcsi !!!

Javaslom hogy személyesen beszéljük meg a témát..... Totóka is jöhet ha úgy látod... Quinikével ma haragban vagyok , mivel 3 x lepisilte  a macskát......

pusszzz

K&Q 

Előzmény: Amcsi22 (345)
valkó Creative Commons License 2007.09.05 0 0 346

Sziasztok!

itt vagyok,csak nem volt energiám írni.

Tegnap meghalt a barátnőm foxikája és azt sirattam,meg még ma is.

A kocsim 3 hete szerelőnél,úgyvolt,hogy ma kész,de mégsem.

Úgyhogy SZÉP AZ ÉLET!!!!!!!

Amcsi22 Creative Commons License 2007.09.05 0 0 345

Vaúúúúúúú!

Hű, ha, jajj!

Mi van Klári?

Találkoztál az "agresszív kismalaccal" is?:-))))))))

Jól van, békén hagylak, várjuk meg, amíg megint nyár lesz!:-)))))

Ebben az időben nekem sincs sok kedvem rohangálni!

Egyébként megszáradt már a macska?:-))))

Vigyázz! Ma is esik! Vigyél ernyőt!

Zsebi!

Köszi!:-))))))))))

Elég viccesen nézne ki Toto a kis skótkockás szoknyában!:-)))))))

Merthogy fiú!

Bár a skótoknál ez nem akadály!

De én sem bírnám röhögés nélkül megállni!:-)))))

Előzmény: mainap (344)
mainap Creative Commons License 2007.09.05 0 0 344

HAAAAAAGGGYYÁÁÁÁÁLLL BÉÉÉKÉÉÉN !!!!

tegnap reggel hattól rohangáltam a fél világon át ebben a baromi hidegben , úgy néztem ki mint amikor a macsát kiveszed a mosógépből.....

Azért össze kéne jönni mondjuk holnap délelőtt.....

puszz

Klári&Quini

Zsebi-baby Creative Commons License 2007.09.04 0 0 343
Oksi, ha látok valahol, szólok. Még a dokinknál sincsenek kinn a téli cuccok. Viszont van nagyon haláli kantáros farmerszoknya kockás kisinggel. Meg kell zabálni, csak én nem merném ráadni :)))
Amcsi22 Creative Commons License 2007.09.04 0 0 342

Hahóóóóóóóóóóóóóó!!!!!!!!

Van itt valaki?

Nehogy azt mondjátok, hogy a strandon vagytok!

Brrrrrr!

Vagy fakutyázni mentetek?

Mi van már????

Klári, Zsúú, Boxmopsz,Zsebi, Gina, Valkó, Manóka,

basszuskulcs, nem tudok mindenkit felsorolni!

Klári!

Mi van a jegeskávéval? Olyan hideg van, hogy most már inkább forró csokit fogok inni!

Zsúúú!

Te meg már megint a kagylóidat számolgatod, vagy űrsétára indultál?

Kari!

Mi van Kyra-pocival? Írjál már róla, mert nem szeretem ezt a csendet!

Zsebi!

Ha találsz valahol olyan kis irhát, szóljál légyszíves! Én átnéztem azokat az oldalakat, amit leírtál, de nem láttam, semmi hasonlót.

Gina!

Mi van a kis "jegesmacikkal"?

Valkó!

Én is itthon vagyok! De már úgy uuuuuuuunom! Nem unatkozom, csak unom!

Manóka!

Tegyél még fel képeket a babyről, ha van új!

De, hogy még a topicgazda is eltünt! Ez már sok!

Na megyek is aludni!

Remélem holnap többen leszünk!

Jó éjt, mindenkinek!

valkó Creative Commons License 2007.09.04 0 0 341

Amcsi!

Én nem teszek hozzá ehhez semmit,mert akkor 3 lap nem lenne elég.

Pontosan ezért kellett a munkahelyem otthagyni,mert széthullott a család.

A rengeteg tanulni való és későn értek ők is én is.Sajnos kicsit elhanyagolták.

De én még ha nehezen is de itthon tudok velük lenni.És aki nem????

Teljesen egy véleményen vagyok veled,szar a rendszer úgy ahogy van!!!!

Zsebi-baby Creative Commons License 2007.09.04 0 0 340

Én nem tudom, hogy mennyi lehet az óraszám, bár ha nem lehetne ennyi, biztos nem lenne 8 órájuk sem. A szomszéd általános iskolás és 7. osztályos gyermekének ugyancsak van 8 órás napja! Kicsit durva egyébként!

Törölt nick Creative Commons License 2007.09.04 0 0 339

Jóreggelt sziasztok!

"Amcsi22" Szerintem nemcsak tevagy kibukva az oktatásügyre! :((

Jobbbik esetben a gimis felkell 6-or, hazaér 17-18 óra, enni fürdeni, egy kicsit szórakozni is kellene, illetve otthon segíteni. Szórakozni!? Talán a hétvégén, vagy éjféltöl és aztán onnan megy be a suliba! 8 óra munka, 8 óra pihenés, 8 óra szórakozás!? Holvan ez már! :)) nem beszélve még a különórákra járni, sportolni is kellene és sorolhatmám......................:((

Sajnos ez van!

Én személy szerint sajnálom a fiatalaokat, mert mi még szórakozni is tudtunk volt hova menni, de most mivan? Elkezdődik a tiniknek a discó éjjel tart hajnalig, és marad a drog, cigi,pia stb...

De sajnos majdnem ugyaez van a szülöknél is, 1 állásból nem él meg. Tehát jön a 2-ik és harmadállás. És csodálkozunk hogy a gyerek megbukik, vagy megse ismeri a szülőket!?

Sziasztok

Legyen kellemes napotok mára is. Itt Szolnokon kellemes őszies az idő!

Georgió & janik

Amcsi22 Creative Commons License 2007.09.04 0 0 338

Sziasztok!

Tudom, ez egy kutyás fórum, de talán megbocsájtjátok,ha most semmi kutya nem lesz ebben a hsz.-ben.

Kicsit, (nagyon ) ki vagyok bukva a manapság müködő oktatásügyre.

Lányom első nap hazajött a gimiből, s az órarendje szerint 1héten 4nap 8 órájuk van. Egy nap pedig 5óra.

Szerintetek normális, hogy egy 14 éves elsős gimnazista 8órát ül a suliban, utazik 1-1,5 órát naponta, s utánna még tanuljon?

Mikor? Éjjel?

15h20p-kor csengetnek ki az utolsó óráról.

Egy felnőtt dolgozik normál esetben 8 órát, s utánna eldobja a tollat, kalapácsot, stb. s nem foglalkozik vele tovább!

Van köztetek valaki ,aki esetleg tudja mennyi a megengedett max. óraszám 1héten a gimiben?

Lehet, én vagyok a hülye, de szerintem ha a tananyagból csak a lényeget tanítanák, akkor nem lennének így leterhelve a mai gyerekek.

Törölt nick Creative Commons License 2007.09.03 0 0 337

Geó mint tudod, normál méretű és egész kicsi korától hozzászokott a házikoszthoz!

Lehet hogy egyesek már a feltett képektől rosszul lettek. De én a maradékot ettem meg, amit őnagysága meghagyott!! Leette a sajtot, májat, stb...de azért a tésztából is evett. Én meg kitoltam vele mert a sonkát amit nem evett meg rátettem és azt ettem meg!.

Na most gondolom megint kapok!? de kit érdekel! :))

Jóccakát

Janik

Ui: A bor még nem hatott! :))

Előzmény: Zsebi-baby (336)
Zsebi-baby Creative Commons License 2007.09.03 0 0 336
Hogy ez a Geó mit meg nem bír enni. Zsebi is elfogad sokmindent (pl. csalamádé), de azért csípőset még nem mertem neki adni, meg szerintem ki is fogom hagyni. Nem biztos, hogy olyan jót tesz az a gyomruknak...Nem?
Előzmény: Törölt nick (331)
Zsebi-baby Creative Commons License 2007.09.03 0 0 335
Manoka1982: gyönyörű ez a lányka! És hogy tud már mosolyogni :)))) A köménymagos teát nálam is favorizálták a barátnők!!!
Előzmény: manoka1982 (328)
Törölt nick Creative Commons License 2007.09.03 0 0 333

Csak a te kedvedért! :))

Fehér pohár és vörösbor, és hidd el énis kileszek ütve! Vagy már kivagyok? :))

Nemsokára fürdés, kivételesen ágyazni is kell! :)) És elterülök! :))

Janik

Előzmény: valkó (332)
valkó Creative Commons License 2007.09.03 0 0 332

Vörös pohár bor??????

Nekem jó lenne fehér pohárban is,ha nem verne ki az alkohol.Olyan leszek tőle,mint ait agyon ütöttek csalánnal.

Úgyhogy NO alkohol.

Törölt nick Creative Commons License 2007.09.03 0 0 331

Sziasztok!

Én ha jól emlékszem 1/2 litel víz és 1 kiskanál egész köménymag felforralva, majd kihűteni és leszűrni és lehet édesíteni ahogy szereti! Én így emléxem!

De biztos ártani nem árt ha túl sokat teszel bele akkor se!

Gyönyörű a baba manóka! Én is éjszakáznék mellette :))

Ma a vacsora "Sohe" csípős alapon csirkemájas pizza, ami házilag készített erős paprikával még megkenve, az van a bébiételes üvegbe.

és egy vörös pohár bor amit geó nem kapott!

sziasztok

geó & janik

Előzmény: Törölt nick (329)
valkó Creative Commons License 2007.09.03 0 0 330

Manoka!Szép nagy már a tündérke.A képek alapján merem mondani,nagyon sokat fejlődött és nőtt.Cukkernek igaza van,a köményes ea nálunk is bevált.Az én két fiam is kínlódott ez miatt.

Ha van időd tegyél képeket,szívesen nézegetjük.És mi van a kutyussal?

Cukker!Jelöltelek iwiwen!

manoka1982 Creative Commons License 2007.09.03 0 0 328

Sziasztok!

Túl vagyunk 5 nagyon kemény napon, a babónak nagyon fájt a hasa és egyszerűen nem tudtunk rajta segíteni pedig már minden erre a célra használható készítményt megvettem a gyógyszertárba de semmi sem segített neki.

A mai nap egy kicsit már jobb, de még mindig hisztizik ha pukizni kell vagy kakilni hát sajnos ez van velünk. :(((

Esetleg ha valakinek van valami javaslata ezzel kapcsolatban szívesen veszem a segítséget.

Azt mondják az időjárás változást is megérzik, mert egy hete annyira nyűgős hogy csak na tehát gondolom hogy tényleg így van.

Ami viszont jó hogy 11 v. éjfélkor eszünk utoljára és utána reggel 5 ig alszik és most már napközben is tudom húzni az evés időt így most már riktábban kajál viszont többet szerencsére. És gyönyörű mosolyokat tud küldeni nekünk ha jó kedve van olyankor megkell zabálni. Az első képen pont mosolygott csak mire a fényképező le vette már "csak" ez lett belőle. :))) Párom egy kicsit fáradt úgye az éjszakázástól, de már kezd hozzá szokni és ő is fent éjszaka a babával mert ő büfizteti és teljesen oda van a kicsiért maga mellé teszi és dajkálja szóval el lesz kényeztetve de egyenlőre nem bánom.

Zsebi-baby Creative Commons License 2007.09.03 0 0 327
Janik50: a 6. képre gondoltam :)
Előzmény: Zsebi-baby (326)
Zsebi-baby Creative Commons License 2007.09.03 0 0 326

Na, Ausztriát azt is el is felejtettem írni. Mi sokat járunk ki, mert anyósom kinn él. Soha, sehonnan még nem küldtek ki Zsebivel, pedig ha megyünk, akkor az biztos hogy járom az üzleteket :) Egyedül a Metro ott is, ahová nem lehet bevinni :))) Na, oda be sem próbálkoztam. De mondjuk élelmiszer is van, szóval azt megértem.

Inobaba: köszönöm. Igyekezett a drága nagyon, bár vasárnap délfelé már kezdett azért elege lenni úgy am Block a két napból együtt:) Van olyan kép még, ahol nagyon figyel, most készülök felrakni, majd kukucskáljatok át a másik fórumra :)

Janik50: jók a képek, különösen az tetszik, amelyiken olyan szépen beáll!!!

Üdv, Bea és Zsebi

Előzmény: inobaba (324)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!