Én is megvagyok,fázom,mint egy kutya.Hozzáteszem Moha is nagyon fázik,még itt a lakásban is.Természetesen a ruhái alig jönnek rá,úgyhogy nem csak a fiaimnak kell újakat vennem ,neki is.Itt szakad az eső.
Kyra poci már lassan gurul,ma van az 58.nap,és elvileg szombatra már vége ennek...Voltunk ma dokinál,de remélem igaza lesz...Lent van már a hasa,de elég virgonc még:))))
A suli meg nem semmi:(Nem tudok okosat mondani sajnos...
Javaslom hogy személyesen beszéljük meg a témát..... Totóka is jöhet ha úgy látod... Quinikével ma haragban vagyok , mivel 3 x lepisilte a macskát......
Oksi, ha látok valahol, szólok. Még a dokinknál sincsenek kinn a téli cuccok. Viszont van nagyon haláli kantáros farmerszoknya kockás kisinggel. Meg kell zabálni, csak én nem merném ráadni :)))
Én nem tudom, hogy mennyi lehet az óraszám, bár ha nem lehetne ennyi, biztos nem lenne 8 órájuk sem. A szomszéd általános iskolás és 7. osztályos gyermekének ugyancsak van 8 órás napja! Kicsit durva egyébként!
"Amcsi22" Szerintem nemcsak tevagy kibukva az oktatásügyre! :((
Jobbbik esetben a gimis felkell 6-or, hazaér 17-18 óra, enni fürdeni, egy kicsit szórakozni is kellene, illetve otthon segíteni. Szórakozni!? Talán a hétvégén, vagy éjféltöl és aztán onnan megy be a suliba! 8 óra munka, 8 óra pihenés, 8 óra szórakozás!? Holvan ez már! :)) nem beszélve még a különórákra járni, sportolni is kellene és sorolhatmám......................:((
Sajnos ez van!
Én személy szerint sajnálom a fiatalaokat, mert mi még szórakozni is tudtunk volt hova menni, de most mivan? Elkezdődik a tiniknek a discó éjjel tart hajnalig, és marad a drog, cigi,pia stb...
De sajnos majdnem ugyaez van a szülöknél is, 1 állásból nem él meg. Tehát jön a 2-ik és harmadállás. És csodálkozunk hogy a gyerek megbukik, vagy megse ismeri a szülőket!?
Sziasztok
Legyen kellemes napotok mára is. Itt Szolnokon kellemes őszies az idő!
Geó mint tudod, normál méretű és egész kicsi korától hozzászokott a házikoszthoz!
Lehet hogy egyesek már a feltett képektől rosszul lettek. De én a maradékot ettem meg, amit őnagysága meghagyott!! Leette a sajtot, májat, stb...de azért a tésztából is evett. Én meg kitoltam vele mert a sonkát amit nem evett meg rátettem és azt ettem meg!.
Na most gondolom megint kapok!? de kit érdekel! :))
Hogy ez a Geó mit meg nem bír enni. Zsebi is elfogad sokmindent (pl. csalamádé), de azért csípőset még nem mertem neki adni, meg szerintem ki is fogom hagyni. Nem biztos, hogy olyan jót tesz az a gyomruknak...Nem?
Én ha jól emlékszem 1/2 litel víz és 1 kiskanál egész köménymag felforralva, majd kihűteni és leszűrni és lehet édesíteni ahogy szereti! Én így emléxem!
De biztos ártani nem árt ha túl sokat teszel bele akkor se!
Gyönyörű a baba manóka! Én is éjszakáznék mellette :))
Ma a vacsora "Sohe" csípős alapon csirkemájas pizza, ami házilag készített erős paprikával még megkenve, az van a bébiételes üvegbe.
Manoka!Szép nagy már a tündérke.A képek alapján merem mondani,nagyon sokat fejlődött és nőtt.Cukkernek igaza van,a köményes ea nálunk is bevált.Az én két fiam is kínlódott ez miatt.
Ha van időd tegyél képeket,szívesen nézegetjük.És mi van a kutyussal?
Túl vagyunk 5 nagyon kemény napon, a babónak nagyon fájt a hasa és egyszerűen nem tudtunk rajta segíteni pedig már minden erre a célra használható készítményt megvettem a gyógyszertárba de semmi sem segített neki.
A mai nap egy kicsit már jobb, de még mindig hisztizik ha pukizni kell vagy kakilni hát sajnos ez van velünk. :(((
Esetleg ha valakinek van valami javaslata ezzel kapcsolatban szívesen veszem a segítséget.
Azt mondják az időjárás változást is megérzik, mert egy hete annyira nyűgős hogy csak na tehát gondolom hogy tényleg így van.
Ami viszont jó hogy 11 v. éjfélkor eszünk utoljára és utána reggel 5 ig alszik és most már napközben is tudom húzni az evés időt így most már riktábban kajál viszont többet szerencsére. És gyönyörű mosolyokat tud küldeni nekünk ha jó kedve van olyankor megkell zabálni. Az első képen pont mosolygott csak mire a fényképező le vette már "csak" ez lett belőle. :))) Párom egy kicsit fáradt úgye az éjszakázástól, de már kezd hozzá szokni és ő is fent éjszaka a babával mert ő büfizteti és teljesen oda van a kicsiért maga mellé teszi és dajkálja szóval el lesz kényeztetve de egyenlőre nem bánom.
Na, Ausztriát azt is el is felejtettem írni. Mi sokat járunk ki, mert anyósom kinn él. Soha, sehonnan még nem küldtek ki Zsebivel, pedig ha megyünk, akkor az biztos hogy járom az üzleteket :) Egyedül a Metro ott is, ahová nem lehet bevinni :))) Na, oda be sem próbálkoztam. De mondjuk élelmiszer is van, szóval azt megértem.
Inobaba: köszönöm. Igyekezett a drága nagyon, bár vasárnap délfelé már kezdett azért elege lenni úgy am Block a két napból együtt:) Van olyan kép még, ahol nagyon figyel, most készülök felrakni, majd kukucskáljatok át a másik fórumra :)
Janik50: jók a képek, különösen az tetszik, amelyiken olyan szépen beáll!!!