Keresés

Részletes keresés

scscscsc Creative Commons License 2012.04.27 0 0 3216

http://www.travik.hu/transzvesztita/Dundika.html

 

valaki volt már nála?

 

mennyibe kerül milyen volt stb.???

hulio_ Creative Commons License 2012.04.27 0 0 3215

Én nem igazán értem mit szeretnétek...... Hiszen mindegyik testileg fiúnak született. Ádámcsutkával. De pont ez benne az izgató. Ha nem így lenne akkor lánynak született lányokat keresnétek nem? Engem például Lollynak a mélyebb búgó hangja már felpörgetett......  

*SzedR* Creative Commons License 2012.04.26 0 0 3214

Persze, hogy "izé".

Az élet is ilyen "izé" :)

Nyilván nem tudsz mindenkinek megfelelni, sőt: senki.

Aztán meg nekünk, ide "járóknak" nem tisztünk um: igazságot tenni, mert ugye az éremnek két oldala van.

Mivel nem voltunk ott, nem tudjuk mi zajlott.

Egy biztos: csalódás voltatok egymásnak.

 

Na, az alábbi kérdésemre pl. te tudsz választ adni?:)

Előzmény: gablini (3213)
gablini Creative Commons License 2012.04.26 0 0 3213

Nem akartam agresszív lenni, de olyan izéééé egy kettő:)A rossz reklám is reklám, 9.éve vagyok a  szakmában ez volt a 4. rossz beszámolóm.

Szeretem a nagyrésze embert akivel kontaktom van, mert vannak akik nem veszik a dolgokat olyan komolyan, ahogy én se, nálam lazulás van, szexizés.Nem volt gond elsőre, és nem szégyenlem elkérni a pénzt.Az igazság az, hogy itthon sokan úgy gondolják, hogy minden jár érte, pedig nem.Továbbra is várom a fiúkat a megszokott szextázissal:)Szeretném tudatni, hogy szeretek kedves lenni, és tökéletesen kiegyensúlyozott,kisimult, és élvezni a helyzetet:)Ehhez kell a férfi:Szeretem:)A első kettő sminknélkül a másik kettő natúr sminkkel:)

 

 

*SzedR* Creative Commons License 2012.04.26 0 0 3212

Pedig azon az oldalon, ahol hírdet, még ő a leg"nőiesebb".

Persze, Isten igazából nem azok, mert hát nem. A férfias vonások attól még ott vannak.

A portfoliója viszont valóban igényes. De én sem gondolom, hogy smink nélkül nőis lenne. Bár ki tudja.. lehet meglepődnék, bár kétlem:)

Előzmény: Bekil (3211)
Bekil Creative Commons License 2012.04.26 0 0 3211

Együtt kipróbálnék veled. :-) Ami neked is tetszik. Ha lúd,legyen kövér..:-)

A levelet amit írtam az előbb folytatni akartam de a gép megmakacsolta magát. De így is van értelme. De az bizti hogy ehhez a travihoz nem mennék. Hogy miért nem? Mert nem nőies. Még ha magáról azt is mondja hogy csaj. Nem attól travi valaki hogy kifesti magát.

Előzmény: *SzedR* (3210)
*SzedR* Creative Commons License 2012.04.26 0 0 3210

Próbáld ki.. Én meg megnézem:D

Előzmény: Bekil (3206)
*SzedR* Creative Commons License 2012.04.26 0 0 3209

... és az miért van, hogy a Transzik csak pasikkal "akarnak" kefélni?:)

 

Anno(jó pár éve) volt próbálkozásom. De olyan ocsmány Transzik találtak meg, hogy az bőőőőődület. A leg-leg legalja, pasi női ruhában, 50kiló vakolattal. Még bottal sem....:D

Előzmény: Törölt nick (3203)
*SzedR* Creative Commons License 2012.04.26 0 0 3208

Amúgy ez egy gyönyörű reklám most neki.. ez az egész "kinek van igaza, és sárdobálósdi".

 

:)

Előzmény: Törölt nick (3204)
hulio_ Creative Commons License 2012.04.26 0 0 3207

Na ezt írtam..... Ez a baj , hogy csak gondolod......  Miért nem nézed meg személyesen???????

Előzmény: Bekil (3206)
Bekil Creative Commons License 2012.04.26 0 0 3206

Pont ilyennek gondoltalak ahogy needacoch leirt. Gondoltam hogy igaza van és úgy történt ahogy irta. Ez az irásodból kiderült.

Előzmény: gablini (3197)
hulio_ Creative Commons License 2012.04.26 0 0 3205

Az az érdekes, hogy ilyenkor mindenki azt állítja , hogy volt már shemale-lel, amikor meg felajánlottam, hogy tartsunk élménybeszámolót akkor mindenki ( tisztelet a kivételnek) hallgatott. Én írtam egy csomó beszámolót   - és még lenne is egy pár -  de rájöttem, hogy nem érdemes mert én tényleg információt akartam cserélni a hazaiakról és gyakorlatilag semmi nem jött vissza. A legtöbb "komoly bika"  gondolom ezekre a beszámolókra recskázott. Vagy "feladva" az inkognítóját beírta , hogy   " -De leszopnám-". Én nem ezért jártam ezeknél a "lányoknál".

Lolly   (a kígyóval őrzött szolgáltató :-) )  az egyik legkedvesebb és legjobb élményt nyújtó trans volt nekem. Nem vagyok kigyúrt, nem vagyok fiatal, de a megjelenésem  (higiénia, illat, ajándékcsoki) megtette a hatását és persze, hogy egészen más volt a fogadtatás. Én telefonon aprólékosan le szoktam egyeztetni , hogy mit is lehet, és nem is térek el ettől a taliknál sem. Aki pedig másképp gondolkodik az alapvető tisztaságról annak azt kívánom, hogy csókoljon meg egy büdös szájú embert miután az izzadtságot lenyalta róla. 

Előzmény: Törölt nick (3204)
Trilla xxx Creative Commons License 2012.04.26 0 0 3202

Nekem szimpi!

 

Pusszantás a fotóért:-)

Előzmény: gablini (3198)
*SzedR* Creative Commons License 2012.04.26 0 0 3201

Te meg mit nyalsz?:)) Reménykedsz, mi?:))P

Előzmény: Phobos17 (3199)
*SzedR* Creative Commons License 2012.04.26 0 0 3200

Tök jó, hogy jöttél, bár a belépőd kissé egyszerű stílusban íródott.

Azért nem szar hely ám ez itt, és hidd el, igen csak jó arcok bújnak meg a nick mögött, és nem minden esetben elbújnak. Szóval nem mindegy, de itt ez így megy, mert erre van mód.

Írtad, hogy neked sokkal jobb (is) jut, sokkal jobb áron.

Engem akkor már csak az érdekelne, ha ez így van, miért is mentél el - akárkivel - egy ócska huszasért?

Ezt most nagyon agresszíven adtad elő, nem épp mint babyface:)

Amúgy akár egy jó reklámfelület is lehetne (hansúlyozom: lehetne), de azért ne akadj ki azon, ha valakinek nem jössz be, pláne, ha annyian elégedettek veled - ahogy azt írod -.

De tényleg jó, hogy jöttél... már ha valóban Te, Te vagy :)

Előzmény: gablini (3197)
Phobos17 Creative Commons License 2012.04.26 0 0 3199

:)))))))))))))) - "én is csinálok egy ilyen fórumot a vendégekről"

Na csak rajta-rajta, tessék csinálni egy ilyen fórumot, részemtől már most tuti sikere lenne :-D

 

Ez meg egy rohadtul szexi képed:

 

 

Előzmény: gablini (3197)
gablini Creative Commons License 2012.04.26 0 0 3198

gablini Creative Commons License 2012.04.25 0 0 3197

A Lolly:)

Needacock, szopniakaro, szedr, silver!

Próbálom jófejként a ti szemszögeteitekből nézni a dolgokat, de ez a legszarabb fórum a legszarabb unatkozó noname hozzászólókkal.

Ahogy a hírdetéseim kezdődnek, maximálisan nőként élek, nekem az anyakönyvi kivonatom is rózsaszínű, a nemhez az van írva hogy leány.

Ezt leszel szíves tiszteletben tartani, és nem szemet húnyni felette.Nem lehet aztmondani, hogy nem kaptál semmit, mert ha szexről van szó, én anyit sem.Azonnal magadhoz cincálsz, kellemetlen volt, többször kértelek, hogy vetkőzz le.Csók se úgy, hogy másznak a számba.

A 3 beszélgetésből egyszer sem közölted az elképzelésed.Amikor megérkeztél közölted halál izzadtan, szétállva, hogy egész óra latt szopni akarszi. Az agyamat akkor öntötte el a fos amikor többet akartál a megbeszéltnél, ráadásul, nem volt róla szó, hogy élvezzek a szádba, ez nem jár akárkinek, a gumi pedig azért kell, mert a bisexek között terjed minden, azok a legrosszabbak, csak follyon a shemale sperma:)!Mellesleg nem csodálom, hogy ilyen farokkal egy nő sem áll veled szóba, de ez jellemző a travi vendégekre, hogy szerencsétlenek, össze keverik a szerepeket és fogalmuk sincs a szexről, végtelenül szégyentelenek, de ebből van kevesebb:)Kint a legnagyobb heteo istenek járnak transzikhoz, határozottan szétvágják, szétgecizik és távoznak.Az elszámolással nem volt gondod, mert előre fizettél, utána meg ne követelőzzél, mert kitöltötted az időt, és inkább veled kellett szerencsétlenkedni.Valaki 50-150 ezret is itt hagy, mégse folyik a nyála, ha meglátja a farkam, határozottan tudja a szerepét és nem gond az ötszöri élvezés sem.A hangom álomszexi cicababás, bármit elérek vele.A hajam frissen volt mosva annnyi, hogy nem volt belőve, de nem fogok díszmagyarban itthon ülni, 20 ezer ft-ért, kint már igen az euróért.Sminkre nincs szükségem, csak ha van hol megjelenni, egyébként meg babyface van:)Térdelni pedig azért térdeltem fel az ágyra, mert általában szexi, ha egy nő a pasit térdelve várja az ágyon.De te buzi vagy, ezt elfelejtettem.Egyébként meg nem a te szaros 20 ezredből fogok meggazdagodni, azt gondolom már mindent elértem:)Nyugodtan vígasztaljátok egymást, azt se tudjátok, hogy a világon vagytok.Mosom kezeim, nem én maradtam alul.Tök gáz, én is csinálok egy ilyen fórumot a vendégekről, de csak 10 év múlva lenne sikere, amikor érdekelne valakit, amikor elég színvonalas TS hírdetők lesznek magyarországon akik méltók majd a szakmára, a vendég pedig a szerepére.Egyébként a vendégeim nagyrésze lenyügyöző tekintélyt parancsoló talpig úriember és élünk halunk egymásért, ezt próbálom kiszűrni.Ne sajnáld, én sem sajnálom.Nem hagyom, hogy hülyének nézzenek, és a legszánalmasabb a hozzá nem értő ember elítélő vélemyénye.Nulla tapasztalattal inkább tájékozódj és utazz, mert így ilyen akarattal és fellépéssel máshonnan kibasznak.

LollyBeauty

 

buncok Creative Commons License 2012.04.24 0 0 3196

helo mindenki.régota figyelem a lapot és a hozzászolásokat,totál beindulok a pöcsös lányoktol!biszekszuális v, nagyon izgat mijen lehet oralisan kielégiteni egy farkat,és mijen mikor engem elegit ki egy pasi.

Törölt nick Creative Commons License 2012.04.24 0 0 3195

sziasttok Nekem most nagyon be jön eza csaj AGATHA KETENLLYN.nagyon állat a csaj.

*SzedR* Creative Commons License 2012.04.22 0 0 3194

Parasztbutítás.

Előzmény: Törölt nick (3192)
*SzedR* Creative Commons License 2012.04.22 0 0 3191

Egyebként valóban mázli, hogy nem verték szét a fejed.

Mert ki tudja milyen "testőr" bújik meg a másik szobában... Ilyenkor ez ember mindenre gondol.

 

(20 ezerért az én popsimat is megsimogathatod és közben elintézem a napi telefonjaimat:))

 

Mi van akkor, ha nem fizetsz? Mert itt a semmiért fizettél.

Nem járnál jobban egy bi pasival? Azok legelább élvezetből és odaadóan csinálják, s talán még bérmentve is.

Elvégre semmivel nem tud többet egy travi:) Sőt.

Előzmény: Needacock (3183)
*SzedR* Creative Commons License 2012.04.22 0 0 3190

Ezt most komolyan kérdezed?

Előzmény: Törölt nick (3189)
scscscsc Creative Commons License 2012.04.21 0 0 3188

hali ts lénáról hol lehetne több képet megnézni a travik meg a rosszlanyokon fent van.

dbblpi Creative Commons License 2012.04.21 0 0 3187

Sziasztok !

Debrecenben tudtok-e travi lányokat ?

gb.kovacs Creative Commons License 2012.04.21 0 0 3186

Sziasztok!

 

Detty Millerről tud valaki valamit mondani?

Megköszönném, ha valaki volt nála és leírná milyen volt vele.

 

Üdv!

Afrikaans8 Creative Commons License 2012.04.21 0 0 3185

"Évek óta arról fantáziálok, hogy milyen lehet bekapni egy lány farkát"

 

Az a baj, hogy ezek nem lányok, hanem nővé átoperáltatott fiúk.

 

 

"az arc nőies a testalkat már nem annyira"

 

Csodálkozol?

 

 

"Neki is kezdett a csókolózástól állni"

 

Na, ilyen egy nőnél elképzelhetetlen. Kezdjük ott, hogy nincs farkuk. Max. hermafroditák, de az meg ritka, mint a fehér holló.

 

 

"Nőisesen szeretne viselkedni, de ehhez nincsenek meg az alapvető biológiai és genetikai adottságai"

 

Ferde hajlamú ember mit vár egy ilyen teremtménytől?

Előzmény: Needacock (3178)
Phobos17 Creative Commons License 2012.04.20 0 0 3184

Az az igazság, hogy bármennyire is mondják, hogy  így meg ugy aktívak, azért ök inkább passzívak szeretnek lenni, nekik ez eleve sokkal kényelmesebb meg úgye ők mégis nők akarnak lenni.

Meg aztán az is lehet, hogy pont előtted volt nála valaki és azért az ember farka mégsem képes egész nap üzemkész állapotban lenni ... és rohadtul unta már a férfiszerepet.

Láttam már nem egyszer, hogy elég lekezelően beszéltek egymás között azokról a faszikrol akik szopni meg magukat dugatni járnak hozzájuk, és különböző tippeket praktikákat osztottak meg egymás közt hogyan lehet a passzív szerep után ácsingozó faszikbol kihozni a férfit. (Néha sikerült néha nem)

Előzmény: Needacock (3183)
Needacock Creative Commons License 2012.04.20 0 0 3183

Köszi a bíztatást, de egyenlőre most ki kell pihennem ezt a borzalmat. Képzeljétek el, pont akkor jött egy sms, amikor írtam a beszámolót, de nem néztem meg csak később.

 

Az állt benne, hogy szopattassam magamat mással, ő kezdő buzival nem foglalkozik, máshol már szétverték volna a fejemet. Basszus! :) Kár hogy nem basztam le neki egyet!

 

Nem semmi. Ez már tényleg túl mutat mindenen.

Előzmény: Törölt nick (3180)
Phobos17 Creative Commons License 2012.04.20 0 0 3182

Uhhhh.... Carla Travez képeivel hírdet a travik.hu-n Ts Iza nevü hirdető. Ez már milyen dolog, azt hiszi élőben nem fog lebukni?

 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!