Minden amit az újra előtérbe kerülő megújuló energiaforrások eltüzelésére alkalmas készülékekről tudni érdemes, hogyan kell kiválasztani, hol lehet kapni, hogy lehet csinálni
Hali. Kapillàris hőfok szabbal meg tudom azt tenni,h 40 fokos viz maradjon benne a radiàtorokba,fűtés vége felé? Muszàj lesz berakni,most 20 foknàl inditom a szivattyut,mert 5-7 alkalommal ki- be kapcsol a szivattyu mire be àll a viz hőfok,ha 40 fokon lenne a csőtermó. Azt mondjàk h nem tesz jót az öv.nek még a 30 fokos hőlépcső sem
Viadrus U22 6 tagos kazánnak hogy tudnám leszedni a hátsó tagját? Korábban írtam már, sajnos elfagyott, megpróbálnám meghegesztetni, mert a többi részen úgy tűnik h minden rendben van.
Talán ha kívülről, belülről hozzférnek, csak tudnak kezdeni vele valamit.
Addig eljutottam h lekötöttem, leszedtem a burkolatát, kifordítottam.
Arra gondoltam h veszek 4 menetesszárat, és ellenkezőleg, nem összehúzatom, hanem mindegyiken hatjva elkezdem szétnyomatni vele. Csak vajon h fogom elérni azt, h pont a hátsó tagnál engedjen?
Most egy beton talapzhaton áll, úgy forgattam ki, h az 5 tag végig felfekszik, az utolsó tag pedig a levegőben.
Vagy mit csináljak az illesztéssel? Van esetleg ezen kívül más bevált, kevésbé kártékony módszer?
Illetve milyen tömítő anyagot vegyek majd az összerakáshoz?
Elég sokáig tartott, mármint, hogy eljussak a belátásig.
De attól, még én vagyok az éleselméjű....:-)))
Ilyen dolgokat állitok magamról, még véletlenül sem mondok magamra rosszat, egy idő óta, mert a beépített számítógépem az elmém jó irányba történő programozása a saját szavaimmal történik.
Apropó lenne egy nem publikus, diszkrét kérdésem hozzád, de nem tudok közvetlen levelet küldeni neked megtennéd, hogy küldesz nekem egy levelet, mivel nekem nincs befejezve a fiam részéről a posta fiokom igy, lehetőségeim korlátozottak.
Annyi kikötést tettek, hogy ha a csatlakozási szerződés után 30 napon belül nem kötök elosztóhálózati használati szerződést, akkor elosztási alapdíjat kell fizetnem (mint kötbér) amíg a vételezést el nem kezdem.