bocsi, rosszul irtam! nem a tartalyba hanem a tartalybol nyomja ki a vizet! Nemelyik szerelonel letezik olyan teszter amivel meg lehet allapitani a hutovizbol hogy hengerfejes lehet e! 90% ban pontos! Varom a valaszod hogy vegul mi volt a gond!
ha a tagulasi tartalyba nyomja vissza a vizet akkor nagy az esely ra hogy a hengerfej tomites ment ki! Repedni nem nagyon szokott a hengerfej de ha rossz minosegu a tomites vagy nem volt sikolva a hengerfej akkor lehetseges hogy a tomites engedte meg magat! Vizcsovek meghajtas utan milyenek? Ha ko kemeny akkor lehet hengerfejes! De lehet az is hogy a tagulasi tartaly sapkaja nem jo es a tobblet nyomast nem engedi el!
Üdv! Még mindíg gondom van az 1,9 Tdi AFN motorral. Nagy fordulaton nyomja ki a vizet. Termosztát kiugrott belőle, de ugyanúgy kinyomja a vízet. Alacsony fordulaton városban semmi gond, de kint erőteljes gyorsításnál megnő a nyomás és a víz kiugrik! A hf tömítés kb 1 éve cserélve. Létezne, hogy a fém hf tömítés át ég ill bedolgozhat mellette? Mert ilyet még nem nagyon hallottam. A szakik meg azt mondják, hogy ezek a hengerfejek nem szoktak gátasok lenni, nem nagyon van rá példa. Köszi!
Heló mindenkinek olyan problémám volna hogy most építettem egy kettest 1.9tdi 10es elemes kz mechanikus adagolo Bv50 nyomásos labdával Előző tulaj 1.9 báron használta nálam nagy colerrel 1barnal többet nem akar tölteni a turbó padlón mintha nem nyitna a geometria kormot okádja pedig a labdát levettem membrán nem lukas kompreszoral nyomáscsökkentővel 0,5 bárnál nyitva majdnem teljesen