Nos, igen, az ilyen jeleneteket úgy készitik, hogy a néző hagyományos, romantikus szeretkezésre gondoljon, de nekem mindig egy átlagos kovi film ugrik be ilyenkor, az összes elképzelhető megoldással...
Ki volt az a pedofil, aki ilyen történetet írt? 40 éves vén strici egy 18 éves lánnyal. Gusztustalan! Remélem, az író a saját családi történetét írta le.
biztos van ilyen is, készséggel elhiszem. de az én tapasztalatom az volt, hogy kb. 25 beteg az osztályon 3-4 nővérre, alig láttam őket napközben (igaz, 2 ágyasban voltam), de azt sosem felejtették el megkérdezni, jön-e be anyám. :-) a markukat meg tartották (tisztelet a kivételnek).
Az én nejem ápolónő és amikor egyedül van napi 12 órában az osztályon és van 40-45 betege, akkor ha nem is várja el, de nagyon örül neki ha pl. a hozzátartozó kiönti az ágytálat, kacsát, teát visz a betegnek és a többi... ilyen szempontból nekem ezzel nincs is semmi bajom.
Nekem az első magán klinikás napom után volt nagy döbb., hogy nem azt kapom a pénzemért, amit vártam... de még mindig jobb, mintha ugyanennyit a doki zsebébe nyomok az állami kórházban hogy megkapjam azt amit ott, és még másik 3-4-5-x beteghez is alkalmazkodnom kell a kórteremben, a kaja is szar.... stb, stb.
persze, én is kb. így gondoltam. ilyen kiszolgálás csak a mesében van. vagy esetleg hotelban. a hozzátartozótól elvárják, hogy ha már ott van, dolgozzon a nővér helyett, nem pedig kiszolgálják. :-)
A pénzes klinikán vagy az állami kórházak fizetős szobáiban sem nyalják ki ennyire a segged sehol, saját tapasztalat. Egyedül fekszel, van tv, a kaja egy kicsit színvonalasabb és a nővérek/orvosok úgy állnak hozzád mint beteghez mint az államiban ha megtoldod egy vastag borítékkal.