A Tildát alakító színésznő újabban inkább jelentősen megnövekedett melleit helyezi előtérbe. Borzalmas alakítás. A közönségnek, a rendezőnek beszél, nem annak, akivel a sorozatban vitatkozik. Az előző Tilda egy alulról felfelé pislogó, nyuszi szendeszűz volt. Aztán jött Szabó Erika, és ellenkezőjére változott a karakter: egy nyílt, mindenkinek keményen a szemébe néző, tolakodó típusú, idegesítő csajjá változott.
A tüdőrák 80%-a nem műthető. Tehát ez a többség kap kemoterápiát, ami esetleg javíthat az állapotán, de nem gyógyítja meg. A 20% műthető, s a műtét után (néhány esetben előtte) kap sugarat és kemót. Ez a szerencsésebb 20 % egy része gyógyul csak meg. Miklós ebbe a 20%-ba tartozik s annak is abba a részébe, amelyik meggyógyul.
Volt már pl. Debrecen is. Itt lakott Emma az igazi szüleivel. Egyszer meg Nyíregyházára kellett elutaznia valamiért Andrásnak. Talán még a Miki-Géza-Krüger Feri triumvirátus idején.
Említette Szombathelyt is, mint lehetőséget. És ide is jött egyszer Berényi András, de nem találkoztam vele. :) Viszont Zsófi IRL előfordul itt, mert a pasija itt focizik. De még nem sajnos láttam élőben. Amúgy van még egy város, Pécs. Tilda ott lakott, meg egyszer Laci is lement oda. Amikor Tilda szerelmes volt belé.
Szeged a B.K. Bermuda-háromszöge, ott vesztek el a Szilágyiak, Hoffer Misi boyfriend-jével, és most az Erik-Tilda páros is robog odafelé ahonnan még nem tért vissza senki. :-))
Mert nincs semmi célja az életben, nincs elképzelése. És eddig nem gondoskodott a gyerekeiről, egyedül Juli gondja volt, de azonnal eszébe jutott a volt felesége, amint nem ment már a szekér a zenekarával, akkor persze odakéretszkedett ingyen lakni, enni, az esti sörét is Juli vette. Hát ezért lúzer.
Akkor szerintem amikor összejött Tildával akkor még nem volt napirenden az, hogy kiírják őket a sorozatból. Így oldják meg, Szegedre fognak költözni... miért Szeged... talán az egyik forgatókönyvíró kedvenc városa, vagy szülőhelye, lakhelye...
Utána meg lent beszélgetnek a Rózsában... ahol ugye viszonylagosan alacsony a Barta felbukkanási esély. Aki már egyszer be akart szállni egy Géza féle bizniszbe... de persze most eszébe sem jutna, hogy ezek együtt akarnak valamit...
Nem értem ezt az Erik gyereket! Türelemmel várta Tildát, míg Palikával volt. Ismerhette Kertészéket, ismerhette Tilda helyzetét! Kivárta és megkapta! Erre el akar tünni Kertészék elől és még össze is veszik szerelmével!
Ez még hagyján, de miért Szegedre akar menni? Nem ott van a Szilágyi klán?