színésznő? ez még viccnek is rossz. amúgy tényleg nem tudom miért nem lehet a mellével valamit csinálni: például eltakarni és jelentősen megemelni. vagy eltüntetni :p
A Tildát alakító színésznő újabban inkább jelentősen megnövekedett melleit helyezi előtérbe. Borzalmas alakítás. A közönségnek, a rendezőnek beszél, nem annak, akivel a sorozatban vitatkozik. Az előző Tilda egy alulról felfelé pislogó, nyuszi szendeszűz volt. Aztán jött Szabó Erika, és ellenkezőjére változott a karakter: egy nyílt, mindenkinek keményen a szemébe néző, tolakodó típusú, idegesítő csajjá változott.
A tüdőrák 80%-a nem műthető. Tehát ez a többség kap kemoterápiát, ami esetleg javíthat az állapotán, de nem gyógyítja meg. A 20% műthető, s a műtét után (néhány esetben előtte) kap sugarat és kemót. Ez a szerencsésebb 20 % egy része gyógyul csak meg. Miklós ebbe a 20%-ba tartozik s annak is abba a részébe, amelyik meggyógyul.
Volt már pl. Debrecen is. Itt lakott Emma az igazi szüleivel. Egyszer meg Nyíregyházára kellett elutaznia valamiért Andrásnak. Talán még a Miki-Géza-Krüger Feri triumvirátus idején.
Említette Szombathelyt is, mint lehetőséget. És ide is jött egyszer Berényi András, de nem találkoztam vele. :) Viszont Zsófi IRL előfordul itt, mert a pasija itt focizik. De még nem sajnos láttam élőben. Amúgy van még egy város, Pécs. Tilda ott lakott, meg egyszer Laci is lement oda. Amikor Tilda szerelmes volt belé.
Szeged a B.K. Bermuda-háromszöge, ott vesztek el a Szilágyiak, Hoffer Misi boyfriend-jével, és most az Erik-Tilda páros is robog odafelé ahonnan még nem tért vissza senki. :-))
Mert nincs semmi célja az életben, nincs elképzelése. És eddig nem gondoskodott a gyerekeiről, egyedül Juli gondja volt, de azonnal eszébe jutott a volt felesége, amint nem ment már a szekér a zenekarával, akkor persze odakéretszkedett ingyen lakni, enni, az esti sörét is Juli vette. Hát ezért lúzer.
Akkor szerintem amikor összejött Tildával akkor még nem volt napirenden az, hogy kiírják őket a sorozatból. Így oldják meg, Szegedre fognak költözni... miért Szeged... talán az egyik forgatókönyvíró kedvenc városa, vagy szülőhelye, lakhelye...
Utána meg lent beszélgetnek a Rózsában... ahol ugye viszonylagosan alacsony a Barta felbukkanási esély. Aki már egyszer be akart szállni egy Géza féle bizniszbe... de persze most eszébe sem jutna, hogy ezek együtt akarnak valamit...