Minden országban más-más felszereltségi szintet/összetevőket határoz meg az importőr...hiába silber mindkettőnké. És még erre jönnek az egyéni akciós felszereltségek.:-)
szep a tied is.ez eggyel nagyobb felszereltseg ahogy latom.ja,masnak is ugyvan,hogy amikor tolatok nem veszi le a hangot a radiorol? szolnak a hatso szenzorok,amikor tolatok,de a radiom hangja ugyanugy megmarad..
Koszi :) Nalunk silver felszereltseg,nemtudom,nalatok az melyik. ez a kepem van a belsorol amit tegnap este csinaltak :) a legmagasabb felszereltseg elotti szint. ezutan a gold lett volna .
igen,par kep a szalonban keszult,aztan egesz nap futottam, rendszmot intezni.de,elinteztek volna de plussz penzert. ma raertem,inkabb elinteztem en ,kolcseghatekonyabb lett :)
Típustól függetlenül én úgy szoktam hogy a középkonzolon levő szellőzőket egymás felé és felfele fordítom. A két első ülés között átfúj így a meleg, gyakorlatilag a vállad felett.
2010-es ráncfelvarrot kia ceedem van. Az lenne a kérdésem azokhoz akik hasonló típust hajtanak, hogy a fűtést milyen fokozatban és módban használják, hogy a meleg levegő ne csak az elől ülőkre hanem a hátul ülőkre is áramoljon.
Szívtam pár napot az Android Auto-val, leírom hátha másnak is segít. (Ceed SW Silver felszereltség)
A gyári navigáció Wazre akartam cserélni, hogy élvezzem a közösségi navigáció előnyeit. Egy Samsung S6-os telefonra raktam fel az APKMirror oldalról a legutolsó Android Auto-t (mivel itthon még nem engedélyezték). Telepítés után, USB kábellel azonnal indult is a kijelzőn, hiba nélkül. Navigációhoz Google Maps és Waze közül lehetett választani. A waze indítás után behozta hol vagyok és ki lehetett választani hova karok menni, de ez után nem frissítette, hogy mennyivel megyek és, hogy hol járok a térképen. Olyan volt, mintha kifagyott volna. Ezzel szemben a Google maps szépen mutatta merre megyek... Szóval így nem működött a Waze.
Pár napig kutattam a neten mire rátaláltam a hiba okára. A telefon energiatakarékos módban képernyő zárás után letiltja az alkalmazásoknak, hogy a helymeghatározást használják, ezzel energiát takarítva meg.
Szóval a megoldás az lett, hogy a telefonon ki kellett kapcsolni az energiatakarékos módot. Ez után már minden megy hibátlanul.
Én is kiegészteném egy aprósággal...nekem furcsa, hogy a külső tükörállító gomb nem kapott megvilágítást...pedig jól jönne ha nem kellene keresgélni vezetés közben ha hátulról nagyon veretnek.
S ha már lúd...az ablakmozgató gombok letiltását végző gombot sem értem miért hagyták ki a megvilágításból....vagy éjszaka úgyis alszanak a gyerekek, nem húzkodják az ablakokat? :-)
Jól jönne még egy anyósülés alatti fiók, hogy ne kelljen az amúgy sem hatalmas kesztyűtartót az autó papírjaival megtömni és régebbi autómban a kesztíűtartó alatt volt egy esernyőtartó is, ami biztosítja, hogy kéznél legyen az eszköz ha szükség van rá....a fene se száll ki és nyitogatja a csomagtartót zuhogó esőben! :-)
A tempomatot fel lehet okosíttatni adaptívra? Az oké, hogy utólag lehet betetetni olyanba amiben amúgy nem volt, de amiben van azt lehet adaptívvá tenni? Van egy adaptív tempomatos kocsi a családban, és elirigyeltem tőle hogy nem megy neki 130-cal az autópályán tempomattal a kamionnak, hanem befékez mögé és ha behúzza a belsőbe és nincs előtte senki akkor visszagyorsít :)
Sziasztok! Egy olyan kérdésem vagy kérésem lenne, hogy van egy 2012-es 1.6-os Dízeles Kia ceed-em 85 KW-os, 115 lóerős és ehhez keresnék komputert és hogy tudtok-e valakit akinek lenne ilyen?