Csevegés bármiről, ami a tisztelt olvasót érdekli, és ami nem ütközik az index szabályaiba és előírásaiba, :). Valamint az OFFolás ideális színhelye a Nagyágyúsok számára, :).
Na arra én is! :-) Ugyanis ezeket még csak csonkán láttam, a 6-ban ott tartok, ahol a Viasat (sőt még ott se, mert a legutóbbi részt még nem volt időm megnézni), a 7-et pedig a 8. résztől nézem, és most tartunk a 15-nél. A hetest eddig összefoglalhatom, ha szeretnéd, nem lesz túl hosszú, mert sokminden nem történt...na iylen hülyén se nézi más ezt a sorozatot szerintem. :-)
szereztem Lost magazint a Westendben (eszméletlen, van Mo-n is :-), így nagyon köszi hogy felajánlottad, de azt ne vedd meg. Viszont most annyira kiszolgálnak engem az újságok, hogy máris rákattantam a legújabbra...TV Guide:
Évek óta hagyomány, hogy barátaimmal virrasztunk, és közösen nézzük, most egyik barátnőmnél voltunk, ezért nem voltam onlány. Most olvasom vissza Fredné élő közvetítését. :-)
Csak múlt héten, meg ezen a héten. Két hete csütörtökön szóltak, hogy hétfőn itt kell lennem, péntekre az is kiderült, hogy két hétre, szóval kicsit izgultam, hogy lesz-e hely a vasárnapi gépre. "Sajnos" csak business class-on volt hely :-)
Viszont azt hiszem, lemaradtam róla, hogy te megint Stockholmban vagy... de most már képben vagyok :-)
éppen itt is zuhog a hó, és jól meg is szívtam, mert itthon maradtam, hogy jönnek a mesterek és végre befejezik a felújítás utómunkálatait, de az időjárás miatt csak egy tudott elkecmeregni :-/
Borzalmas az a nő, egyetértek. Szerintem az idei gálán nem is voltak olyan nagy ruhaköltemények- mindenki egyszerű vonalú ruhában volt, persze elegánsak voltak, majdnem mindenki. De igazán szép ruhát nem láttam, amire azt mondtam volna, hogy na, ez nekem is kellene.
Qkuc, köszönjük a lehetőséget a "dühöngésre"- nem voltunk annyira aktívak, mint gondoltam, de azért jóvót. Kicsit kóma vagyok most. De sebaj. :-D Majd este alszom.