Bendixe szarakodik, nem bírja visszahúzni a fogaskereket, illetve lassan teszi. Nekem a seat csinálja, de csak hidegen. Ami érthető, mert akkkor kemény a trutymó benne, de valszeg az úgymarad még egy darabig :) nincs hozzá jó idő.
Köszi! :) Szar bendixünk volt anno, de az nagyon más dolgokat csinált, szal valszeg nem az van elcsesződve... Már máshonnan is megkaptam ezt a tippet, szal köszi! :) Kap egy pucolást/zsírozást, és remélhetőleg meggyógyul! :)
Sziasztok! :) Van egy családi 1,8T-s oktink, és van egy kis bibije az önindítónak! Más skodából is hallottam már ezt a hangot, szal valszeg típushiba! :) Szal indításkor, mikor már éppen beindult a motor, és gondolom mászik vissza az önindító tengelye, felvisít a cucc! :o Na, ilyenkor mi van elszaródva? Mit kellene cserélni? Válaszaitokért örök hálám! :)
Húbammeg, ez egy komoly dilemma lehet a yardnak majd :-)))) Pláne ha kimásolod ezt a részt egy matek szakkönyvből neki, és a forgalmiban tartod :-)))))))
irtam, h müxik a dolog, szóval ez csak a végső elképzelésem volt, annak ellenére, h láttam, h igen profi munkát végeztek :-) És amit beraktatok szuperál rendesen.... Szóval profik vagytok..
Amúgy mi az a hangyabolyos dolog? mert csak azért írtam, mert a kollégád említette, h írjam meg neten... Szal lövésem nincs mi az...
Közben lehet, h valakinek beletiportam a .... -ba, pedig közöm nincs hozzá..
Na, a lényeg, hívlak bográcsozni, a téli szünetbe, name remélem a szilveszteünk is közös lesz, szal ha nem voltam még letárolva a mobilodba, vegyél gyorsan előre, tegyuél egy A betut a nevem elé
Még arra is gondolok, h amikor szétszedték a konzolt a váltózár miatt, nem dugták jól össze a cstlakozóját.......
OFF
az ominózus csatlakozó bepattanását ha jól emlékszem, pont hárman hallgattuk, mert elsőre nem sikerült.
Egyébként elmentünk hurka-kolbász túrára, és képzeld, közelsem jöttünk ki, 600/koponya árból, igaz fényképezni nem fényképeztünk. Talán ezért. :-)))) De tényleg finom volt. ...
Komoly bringás voltam régebben, de már a gyerekemnek meg sem tanítom a bringázást, és én sem megyek ki... vagy max csak kerékpár utakra... Ahogy nagy motoros is voltam, na az sem leszek többet :-(
Na, az enyém: 0 Szigorú értelemben véve a 0 nem szám, sem páros, sem páratlan, hehe. :)) Sőt még ilyet is tudok: a matematika mai állása szerint a 0-val való osztást nem értelmezzük. :)))