Keresés

Részletes keresés

y3k Creative Commons License 2001.09.30 0 0 88
Asztalfoglalas kell, vagy eleg beesni?
Előzmény: zizi (87)
zizi Creative Commons License 2001.09.30 0 0 87
"Két Vezér" - ez a nevük (a Vezér úton lelhető fel, az Egressy és Mogyoródi utak között)
árak : zömében 900-1000 ft között (meglehetősen nagy adagok, legalábbis számomra :-)

most 6an 6féle kaját ettünk, mindenki elégedett volt a minőséggel

Előzmény: zuglo_14 (80)
tündérlala Creative Commons License 2001.09.30 0 0 86
szija! :)
Előzmény: kaviat (84)
zuglo_14 Creative Commons License 2001.09.30 0 0 85
Hali

Bár nem Zuglóban lesz:

"www.bkv.hu"
friss hírek
VÁLTOZÁSOK
A KÖZÖSSÉGI KÖZLEKEDÉSBEN
Villamosbemutató október 2-án az Örs vezér téren
Október 2-án (kedden) délután a Fehér úti buszvégállomás mellett 15.30 óra és 17.30 óra között megtekinthető a hannoveri közlekedési vállalattól vásárolt TW 6000 típusú villamos.
A BKV Rt. minden érdeklődőt szeretettel vár.

kaviat Creative Commons License 2001.09.30 0 0 84
szija lala :))

.kav]4t r.e.b.

Előzmény: tündérlala (83)
tündérlala Creative Commons License 2001.09.30 0 0 83
Axelero ADSL.
Amikor év elején át akartam állni mert már untam a modemet, a TV-net durván elhajtott, a chello meg nem állt szóba velem. Igy kieséses alapon ez nyert. Jó.

lala

Előzmény: zuglo_14 (81)
kaviat Creative Commons License 2001.09.30 0 0 82
tvnet de már jó ideje, bőven akkor kötöték be, amikor még sehol se volt ez a cselló vagy mi a szösz.. hasít rendesen, éjjelente itthonról 200 k-val is jön a cuccos... régebben elég sok baj volt vele, emléxem a sok bosszankodásra amikor pont 7végén pukkant el a gateway, a 7fői reset után persze megint ment minden :) de mostanában már müxik rendesen jó ideje [kop kop kop]

.kav]4t r.e.b.

Előzmény: zuglo_14 (81)
zuglo_14 Creative Commons License 2001.09.29 0 0 81
Hali

Kérdés:
Ki mlyen net kapcsolatott használ itt Zuglóban? és miért?

Én pl.: chello, mert ez jött el hozzám, (pedig az utolsó percig a tvnet volt esélyes....)

A modemmel kacérkodtam egy darabig, de a sebesség (tapasztalatok melohelyen) és a telefontarifa elriasztott.

zuglo_14 Creative Commons License 2001.09.29 0 0 80
Jóóóó estét Zuglóóóóóó!

Engem is érdekel, "2 vezér" ez a neve, vagy csak a "beceneve"?
A kaja jó, de milyenek az árak?
(Mondjuk 4 fős család részére?)

banya Creative Commons License 2001.09.29 0 0 79
Tündércica!

Menjetek el, már csak a kaja miatt is! :))))))))

Előzmény: tündérlala (78)
tündérlala Creative Commons License 2001.09.29 0 0 78
El kell mennem ebbe az étterembe!!! :))))
[Régi vágyam ugyanis, hogy "cicának" szólítsanak! :))) ]
Meg különbenis! :)

lala

Előzmény: banya (77)
banya Creative Commons License 2001.09.29 0 0 77
Egy ismerősöm mesélte, hogy a hannoveri villamos tök jó (próbautazott rajta nemrég): fűthető, halk, gyors, a lépcsők kinyílását automatika vezérli, ami érzékeli a peron magasságát és ahhoz képest nyit ki 1-2 vagy 3 lépcsőfokot.

7vége: ma szülinapot ünnepeltünk (két leánygyemekét vontuk össze), ennek örömére elmentünnk ebédelni a "2 vezér" nevű étterembe (Vezér úton a Mgyoródi és Egressy között).
Nagy élmény volt! :))) Nemcsak a kaja miatt (frenetikusan jó volt), hanem a pincércsaj miatt is, aki erősen dekoltált topban (amikor behajolt az asztal fölé időnként aggódtam, hogy a melle az asztalra pottyan :) ), rengeteg sminkkel, viszont borzasztóan aranyos volt, kedves, segítőkész, és csak egy kicsit zavart, hogy így szólt hozzám "Neked mit hozhatok, cica?" :))))

Holnap másik cslaádi összegyövés lesz: anyáméknál, tesóimmal, azok családjaival. Amolyan telki piknik: kerti sütéssel, némi ünnepléssel (szülinapok). Remélem marad a jó idő.

kaviat Creative Commons License 2001.09.29 0 0 76
én inkább bosnyáktér, bár a melóba az örsön kereszűl kell mennem..

7végi program ? jó kérdés én megnézném az AI-t, bár lehet hogy még nem adják.. most az öcsémmel becsobbanunk a széchenyi fürdőbe, kicsit áztatni magunkat, meg elmaradt dumcsizásainkat pótlandó.. [lehet, hogy még az asszonyt is elcsalom magammal]. ez jó hely, bár kissé erős a belépő viszont gőzgézától kezdve mindenféle mókák hideg, meleg, langyos vizek vannak..

.kav]4t r.e.b.

Előzmény: zuglo_14 (75)
zuglo_14 Creative Commons License 2001.09.29 0 0 75
Jóóóóóó reggelt Zuglóóó!

Sajna engem vár a melóóóóó! (nem a net!)
Aki lazithat annak jó szorakozást.

(villamos ügyben nem leszek nyerő, már látom, ....)

De úgy látom, főleg Örs környékiek irogatnak ide, vagy tévedek?

Ki milyen programot tud ajánlani hétvégére?
(Ha már a majmok bolygója csapnivaló, van egyáltalán élvezhető film?)

Törölt nick Creative Commons License 2001.09.29 0 0 74
Nos azon a honlapon de. 10 óra volt. Megnéztem a BKV-t is az nem sok jót ígér:
1., Vágányfelújítások az Örsön Okt 2.-ig.
2., Viszont kedden, 2-án bemutatják a villamost a nagyközönségnek a Fehér útnál.

Na jó, de akkor MIKOR INDUL?

Előzmény: kaviat (73)
kaviat Creative Commons License 2001.09.29 0 0 73
m=n, i=o a többi elgépelésemről már nem is beszélve [tényleg hajnal van]

.kav]4t r.e.b.

Előzmény: kaviat (72)
kaviat Creative Commons License 2001.09.29 0 0 72
és mi lenne kedves OutsideR, ha mégis lelőméd azt a poént, akkir ugyanis nem kellene utánabogarásznom a nem tudom pontosan hol :))

.kav]4t r.e.b.

Előzmény: Törölt nick (71)
Törölt nick Creative Commons License 2001.09.29 0 0 71
Jóóóóó hajnalt Zuglóóóó!

Ma este a mexikói úti végálomáson még semmilyen tábla nem volt. Igaz csak hátul néztem meg. (A villamosnál - zöldségesnél...)

Amúgy egy villamos-fan oldalon van egy félhivatalos info, nem lövöm el itt, de ott NEM hajnal van.

És azt is olvastam, hogy a 62-es villamos is előbb utóbb hannoveri típus lesz. Hiába no, Zugló, az Zugló.

(Ui. A Egresy Gáborról sajnos nincs infóm, pedig 2 osztálytársam ment oda ált. isk után. Indok: mert közel van!!!)

Előzmény: zuglo_14 (70)
zuglo_14 Creative Commons License 2001.09.28 0 0 70
Jóóóóestét Zuglóóóóóó!

Nyugovora térek mert holnap de. is dolgozom :-((

Lesznek sorstársak?

Ki mit csinál a hétvégén?

Fogadások, mikor indul a 3 villamos?

Szerintem 1-én hajnalban, akinek biztos infolya van pl: BKV vezető, azért ne tippeljen :-))

ZSABEKE Creative Commons License 2001.09.28 0 0 69
Sziasztok!
Engem is érdekelne az Egressy Gábor szakközépiskola! Személyes tapasztalatok?
Előzmény: zuglo_14 (46)
tündérlala Creative Commons License 2001.09.28 0 0 68
Vagy aranyeret! :)))

Jóreggelt minden zuglóinak!

lala

Előzmény: kaviat (67)
kaviat Creative Commons License 2001.09.28 0 0 67
ki korán kel, aranyat lel :))

nem is tudtam, hogy van zuglo.hu. megnéztem, mókás

.kav]4t r.e.b.

Előzmény: zuglo_14 (66)
zuglo_14 Creative Commons License 2001.09.28 0 0 66
Szia!

Látam a honlapot, de gondolom ami egy iskoláról a honlapra felkerül az föleg a "napos" oldal :-))

A gyerek eddig élvezte a kémiát, őnállóan jelentkezett iskolai kémiaversenyekre, nyert is.
Gondolom ezzel a résszel nem lesz probléma.

A továbbiakat majd meglátjuk....

Kösz a választ.

Előzmény: Törölt nick (65)
Törölt nick Creative Commons License 2001.09.27 0 0 65
Ja, és még annyi, hogy a kémia iránti érdeklődés nélkül nem érdemes ide jelentkezni, (kiv. info szakok) hogy majd megszereti a gyerek, mert azért az nem úgy megy. Tudom, aranyos lehet amikor a gyekőc első héten haviszi a fehér köpenyt: a kis vegyész! De 8. órában a laborban guvadt szemekkel figyelni, hogy csöpög a csepp a löttybe, ehhez azért több kell.

Amúgy nézd meg a www.petrik.hu-t, bár kicsit rózsaszinű a kép.

Előzmény: zuglo_14 (58)
Törölt nick Creative Commons License 2001.09.27 0 0 64
Szia Zuglo_14!

Amikor én oda jártam, könnyű volt bekerülni, mert nem volt felvételi. Azóta ez változott. Vegyész, környezetvédő, és informatikai képzéseket indít az iskola általános iskola után, ill. technikusképzést az érettségi után. Az iskola egyáltalán nem tűnik keménynek, persze a kémiát erősen nyomatják/nyomatták. Volt egy elég kemény kémiatanárnő, ahol az osztályátlag 2,3 körül lehettett, mi meg vért izzadtunk, de akik egyetemre kerültek, szinte nyaralnak kémiából, igaz nem vegyész szakon. Már elsőben volt labor, mindenféle mérésekkel, kotyvasztásokkal, titrálással, de komolyabb műszeres gyakorlatot a technikusi képzés ad. A tanárok átlagosak, se túl jót, se túl rosszat nem lehet mondani róluk, egy két kivétellel persze, de ilyen mindenhol van. Az osztálytársaim nagy része a GATÉ-ra illetve a Kertészetire ment továbbtanulni, ill 1-1 fő vegyészetre, ill. biológiára, de a technikusi után, mert így nem kellett felvételizni a többletpontok miatt. (Ez, ha jól tudom változni fog.) Ami pedig a technikusképzést illeti: a Metro újságban szinte két-háromhetente keresnek vegyésztechnikust, akár pályakezdőt is.

Előzmény: zuglo_14 (58)
zuglo_14 Creative Commons License 2001.09.27 0 0 63
Jóóóóó Estét Zuglóóóó!

Kaviat-nak: Hát belelolvastam, és semmi kedvem nem lett a filmhez, ha csak nem elrettentő példaként, elő a könyvet és inkább újra olvasom.

tündérlalának: A stadionmetró környéke elég lerobbant képet mutat, bodéárusokkkal és minden egyébbel....
Talán ha felépül az új Sportcsarnok ezt is rendbe teszik.

Láttátok a www.zuglo.hu honlapot, kapott már valaki hirlevelet is tölük?

pronto Creative Commons License 2001.09.27 0 0 62
Üdv!

Megnyílt a lejáró, az igaz, de a tömeget pont a villamossíneken át vezeti. Lesz ott közlekedési lámpa, de figyeljéteket meg reggelenként a villamos nem tud majd áthatolni a népen...

Ciao!
pronto

Előzmény: zuglo_14 (45)
tündérlala Creative Commons License 2001.09.27 0 0 61
Jóreggelt Zugló!

Tegnap rémes élményben volt részem.
Régen ettem már a metró aluljáró pékségében kapható friss császárzsömlét, ezért lementem a Népstadion metrómegállónál. Kocsival járok, ezért hátul, a Stadion szálló parkolójában álltam le.
Át kellett verekednem valami hatalmas román tömegen, százan akartak nekem mindenfélét agresszíven eladni, aztán jöttek a cigányok, akik hárman akaszkodtak rám valami izével, aztán a metró bejárat környékének dzsumbuján kellett rambóként átverekedni magam (mondjuk tömeg is volt), újabb megállító emberek, - szóval horrorisztikus volt.
Tudtok valami tervről, ami a Népstadion metróállomás és környékének rehabilitációjáról szól? Régebben mintha olvastam volna valamiről.
Vagy lehet, hogy ki kell várni az új Sportcsarnok felépültét...

lala

kaviat Creative Commons License 2001.09.27 0 0 60
majomgéza: a vártnál sokkal gyengébb vizuális effektek, rettenetes logikai bakugrások a sztroriban, vérgyenge az egész.. nem hiszem hogy én vagyok finnyás, van egy topic a kultúrában ahol mintha másokat is megütött volna ennek a filmnek az igénytelenésge, esetleg nézz bele [főleg a vége felé, mert ott már beszámolók is olvashatók a filmről]

.kav]4t r.e.b.

Előzmény: zuglo_14 (57)
zuglo_14 Creative Commons License 2001.09.27 0 0 58
Hali!

Ami "pályaválasztás" cimén érdekelhet....
Milyenek a tanárok, milyen szakmákat tanitanak, általában milyenek a tanulók, milyen továbbtanulási lehetöségek vannak, milyen szakmákat add, mennyire jó a szakmai képzés? stb.

Személyesen nem ismerem, csak arra emlékszem, hogy régen nagyon jó hire volt a vegyészképzésben, olyas mi jut eszembe, hogy nagyon kemény, de nagyon jó iskola...

Előzmény: Törölt nick (51)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!