igen és használható is,csak én nehezebben igazodom el az idegen nyelvű óldallakon,azt is csak a google mester segítségével,utána járok az összes segítségnek amit adtatok,az emailt is elküldöm nekik,magyarul is meg google-angolul,remélem megértenek,az ebay-t is át túrom. andrew .exMadMag ,LionTRmindent köszi,és bocs hogy lassabb a felfogásom meg minden...
Nem teljesen Toyota téma sőt egyáltalán nem az, de hátha
Vettem egy Audi A6 avant 3.0 V6 Quatro-t, de igazából nincs rá szükségem, csak hirtelen jó 5letnek tűnt. (úgy mint az önindító :-))
2006-os magyarországi forgalombahelyezés, végig márkaszervizben szervizelve, javíttatva (leinformálható), 146.000 km, Fullextra (még a bőr is benne van! :-))
ha valakit érdekel, vagy ismerősötöket (jutalék lesz!)
Az általad belinkelt oldalak az ST184 modellkódú autóhoz valók... ergó t18-as kasznihoz. Azt amerikában gyártották szarásig... csak ide jutott kevés belőle.
...és ez mind kabrió, csak nem mind "gyári", vagy csak koncepció... lásd 7.generáció.
nem azért mert én jvasoltam a Formaxot itt a fórumon, de a " ha két hónapra kell a teló" kicsit túlzás, nekem is a nagy szárnnyal van fent és lasan 2 éve jól működik, mellesleg az ajtómban is az ő telójuk van 1 éve, azzal sincs semmi gond.
Nem értelek. Ők legyártják, specifikáció/minta alapján. Ha nem jó, akkor a specifikáció/minta sem jó. Akkor máshol sem lesz jó. Gondolom vehetsz eredeti alkatrészt is, aranyáron.
Az előző -Neked címzett- hozzászólásom második felében megkaptad a választ is.... Mivel jelenleg csak lakóautót gyárt a Karmann cég, ezért aligha fognak tudni Neked segíteni egy 24éves autó alkatrészének beszerzésében... de megpróbálnék egy levél erejéig érdeklődni.
Ezért ajánlottam, hogy jártadban-keltedben nézzd meg a különböző, ma is gyártott autók tömítéseit, hátha van hasonló, vagy ugyanolyan, mint amilyen Neked kell.
Köszi:) őket ismerem, ez az az egri cég, amire utaltam (van már tőlük egy pár olyan telóm, ami nem jó). Még esetleg, ha valaki tud valami tippet csomagtartó teleszkóp ügyben, azt megköszönném!
szerintetek nem próbáltam csak amit kidobott karlmann címszó eredményeknek az egyik sem volt szerintem az ami kelet volna hogy legyen, mert a galéria szerűségbe nemvolt ilyen gépezet és a gyors kereső sem dobot ki semmit.és hátha mondom valaki aki már járt vagy kereset ezen az oldalon pontosabb eredményről betud számolni,és nem mindenki ismeri a google-t van aki a yahoot ismeri csak igaz én mind a kettőt használom......üdv:
1. Akkor beírja a böngészőjének a címsorába, hogy karmann, vagy a kereső mezőjébe.
2. Biztosan van egy kezdőlapja, ami megnyílik amikor elindítja a böngészőt, szinte mindenhol van egy keresés mező és, hogy interneten keressen...
3. Visszaolvas a fórumban és fog találni utalást kereső lehetőségekre.
4. Felhívhatja a nemzetközi tudakozót telefonon.
Mindamellett minden kérdésre szívesen válaszolok én is... most is gondolkodtam a megjegyzés és a gugliba beírás és eredmény kiírása között... végül a megjegyzést -beszólást- választottam mert ilyen kedvem volt.
Grifter, egyébként valószínűleg ismeri a guglit a kedves Celica tulajdonos, mert nem azt kérdezte, hogy hogyan tudná megtalálni a céget, hanem az eredményre.
A boltba el tudsz menni szűlői kíséret nélkül venni egy kiló kenyeret?
Na, akkor beírod a gugliba, hogy Karmann és máris megtalálod... Ez egy autóépítéssal foglalkozó cég. Nem hiszem, hogy érdemi információval, pláne alaktrésszel tudnának Neked segíteni, de azért meg lehet próbálni.
A T16-os Celicából nincs "gyári" kabrió verzió. 280db készült ... talán ahogy előttem említették a Karmann-nál.
Tehát a Toyotánál nem fogsz tömítést kapni, illetve semmilyen kabriospecifikus alkatrészt sem. Viszont ha szerencséd van, esetleg megegyezhet valamilyen autóéval a kívánt tömítés, tehát csak egy picit rá kell feküdni a kérdésre...
köszi legalább most már kicsit többet tudok róla,véletlenül nem tudod a pontos típus megnevezését vagy csak toyota celica t16 hogy könnyebb legyen tető alkatrészt keresni hozzá.