Niki, de tökmindegy. Zsófi meg abból a pénzből akar galériát nyitni, amit az eladott ékszereiért kap. Na, ez az igazi röhej. Nem vagyok szakértő, de galériát nyitni biztos kell egy-két milliócska és rengeteg összeköttetés, nem elég csak a szándék. De hát a sorozatot nyilván okos emberek készítik...
konkrétan arra emlékszek a maiból, hogy hangosan felröhögtünk a zemberrel, mikor a temetőben PONT a Clauék jelenlétében lelőtték a fickót, aki amúgy teljesen tipikus temetőlátogatóként viselkedett, ahogy folyamatosan idegesen nézegetett körbe.
Látom, jelentősen felizgatták a közönséget az izgalmas fejlemények:)
Engem azért érdekelne, hogy Zsófi vajon kap-e legalább 3200 Ft-ot az ultragagyi nyakékért, meg a használt ruháiért, pláne, ha a bőröndöt is otthagyja bónuszba.
Nameg Viki, vagy hogy hívják, már legalább 3 napja lakik a házban, éppen ideje volt, hogy véletlenül elszólja magát.
Gondolom, az új beköltözőkön Manyus gyors lobotómiát hajt végre a pincében...
Nekem a kitalált sörmárkák a kitalált címkékkel is tetszenek. Botond is megéri a pénzét a forgatókönyvírók szerint: lehet, hogy magukról veszik a mintát? Annyira nem szólt senkinek a készülő "bankrablásról", hogy kb. 1 percig nem mondta el senkinek, de aztán találkozott Zsolttal. A Vanda fogamzásgátlója fölötti Alex-Magdi néni konzílium is érdekes volt. Ne már...
Alex valszeg nem akarja ezt a kapcsolatot elmélyíteni. Megdugta ok, mert Emma szinte rámászott. Ha meg már rámászott miért ne. De hogy közös lakás, meg megismerés...stb.. ez már nem fér a képbe. Csak nem akarja Emmucinak ennyire durván megmondani.
pedig a zaleksz helyében én inkább béreltetnék 1 lakást, minthogy a gangon ugorjon a nyakamba a csaj naponta 3×. nem is értem amúgy, megdugja, aztán meg lassítsunk, meg ismerjük meg egymást. ha egyfolytában vakarja lefelé magáról, azt nem nevezném megismerésnek...
Nyakatlant totál be van csavarodva. Alex már visszavonolút fújna, de ő nyomul. Hát igen nagyon rácuppant Alexapu szerszámára, legszívesebben egész nap rajta nyargalna, még egy lakást is képes venni/bérelni. :-))))
...és mivel az adott 15 percben nem jött haza senki, lehet, hogy nem is lakik ott senki. Ámde mégis, mert a postás /aki nyilván úgy tett, mintha nem is látta volna a ház előtt álló verdát/ bedobott egy levelet, amit a fiúk elkoboztak. A levélben olyan szöveg volt, amit manapság 10-ből 15-en sms-ben küldenek el. Sebaj.
... és ácsorognak ott 1 negyedórácskát, hogy biztos ami biztos, minden arra járó jól eszébe véshesse őket. közben ugyanennyi idő alatt próbálják kitalálni, lakik-e valaki a házban. mintha 8 óra munkaidő alatt logikusan naponta többször hazasétálna a tulaj csak úgy....
Ebben a sorozatban minden lehetséges. A két bűnöző-jelölt pl. a kiszemelt ház előtt áll meg, hogy lehetőleg az egész utca lássa, nem pedig 2-3 házzal odébb. Hm....