Én meg azt várom, hogy véget érjen Imi új barátnőjének, Nikinek a küldetése és odaköltözzön a házba Imi legújabb csaja. Fel tudná valaki sorolni, ki mindenkivel jött össze az egész nap otthon üldögélő és ingyenélő Imi a sorozatban? Volt-e valaki, aki nem a házban lakott? Én nem emlékszem. Mint egy sárkány, akinek odaviszik a szüzeket. Bocs a szüzektől.
Akkor jó. Túl sok lenne, ha Emma, Noémi, Magdi néni után Géza is távozna. Na de már jöhetnének az újak (Miért kellett Gézának elhegedülnie a vevőt?), hogy megszerethessük őket, mire a régiek távoznak? És miért van még mindig ott Tilda és Erik, holott már elég régen beszéltek arról, hogy kiírják őket, és a 3 hónap is biztosan lejárt már?
Nem ártana, ha összejönne. Régen volt már "külső" helyszín. Bézs butik, motorbolt. A külső természetesen azért van idézőjelben, mert jól tudom, hogy az is BK a stúdióban van, és nem a Kristály-Camponában.
Botond kizuhant a negyedik emeleti ablakon. Magdi néni pedig felrepült a felső légkörbe, a kis laptopján kiszámította a további röppályáját, és kiderült, hogy ötven évbe is beletelik, amíg visszatérhet a földre, de előbb még kikerül a világűrbe, ahol olyan forróság van, hogy a kövek is megolvadnak.
Na de mi is az elképzelése? Bérel egy bemutatóteremszerűséget valami belvárosi helyen, ahol berendez egy galériát kortárs művészek alkotásaiból, amit majd vásárolnak, és ebből fog megélni?
Niki, de tökmindegy. Zsófi meg abból a pénzből akar galériát nyitni, amit az eladott ékszereiért kap. Na, ez az igazi röhej. Nem vagyok szakértő, de galériát nyitni biztos kell egy-két milliócska és rengeteg összeköttetés, nem elég csak a szándék. De hát a sorozatot nyilván okos emberek készítik...
konkrétan arra emlékszek a maiból, hogy hangosan felröhögtünk a zemberrel, mikor a temetőben PONT a Clauék jelenlétében lelőtték a fickót, aki amúgy teljesen tipikus temetőlátogatóként viselkedett, ahogy folyamatosan idegesen nézegetett körbe.
Látom, jelentősen felizgatták a közönséget az izgalmas fejlemények:)
Engem azért érdekelne, hogy Zsófi vajon kap-e legalább 3200 Ft-ot az ultragagyi nyakékért, meg a használt ruháiért, pláne, ha a bőröndöt is otthagyja bónuszba.
Nameg Viki, vagy hogy hívják, már legalább 3 napja lakik a házban, éppen ideje volt, hogy véletlenül elszólja magát.
Gondolom, az új beköltözőkön Manyus gyors lobotómiát hajt végre a pincében...
Nekem a kitalált sörmárkák a kitalált címkékkel is tetszenek. Botond is megéri a pénzét a forgatókönyvírók szerint: lehet, hogy magukról veszik a mintát? Annyira nem szólt senkinek a készülő "bankrablásról", hogy kb. 1 percig nem mondta el senkinek, de aztán találkozott Zsolttal. A Vanda fogamzásgátlója fölötti Alex-Magdi néni konzílium is érdekes volt. Ne már...