Más: Érdekes dolgok következnek abból, ha az IRL szereplőket hasonlítjuk össze az URL-ekkel. Kiderül, hogy Tilda meg sem születhetett volna. Ugyanis Janza Kata (1972) még csak 11 éves volt, amikor /régi/ Tilda (1983) született.
Azért néha szerepelhetne Terence Hill magyar hangja, Újréti László is, ha már Zsófi nagyapja. Vagy legalább utalnának rá néha, ha személyesen nem is jelenik meg.
Én meg azt várom, hogy véget érjen Imi új barátnőjének, Nikinek a küldetése és odaköltözzön a házba Imi legújabb csaja. Fel tudná valaki sorolni, ki mindenkivel jött össze az egész nap otthon üldögélő és ingyenélő Imi a sorozatban? Volt-e valaki, aki nem a házban lakott? Én nem emlékszem. Mint egy sárkány, akinek odaviszik a szüzeket. Bocs a szüzektől.
Akkor jó. Túl sok lenne, ha Emma, Noémi, Magdi néni után Géza is távozna. Na de már jöhetnének az újak (Miért kellett Gézának elhegedülnie a vevőt?), hogy megszerethessük őket, mire a régiek távoznak? És miért van még mindig ott Tilda és Erik, holott már elég régen beszéltek arról, hogy kiírják őket, és a 3 hónap is biztosan lejárt már?
Nem ártana, ha összejönne. Régen volt már "külső" helyszín. Bézs butik, motorbolt. A külső természetesen azért van idézőjelben, mert jól tudom, hogy az is BK a stúdióban van, és nem a Kristály-Camponában.
Botond kizuhant a negyedik emeleti ablakon. Magdi néni pedig felrepült a felső légkörbe, a kis laptopján kiszámította a további röppályáját, és kiderült, hogy ötven évbe is beletelik, amíg visszatérhet a földre, de előbb még kikerül a világűrbe, ahol olyan forróság van, hogy a kövek is megolvadnak.
Na de mi is az elképzelése? Bérel egy bemutatóteremszerűséget valami belvárosi helyen, ahol berendez egy galériát kortárs művészek alkotásaiból, amit majd vásárolnak, és ebből fog megélni?