Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2011.03.02 0 0 1654

mert ugye én az igazságszolgáltatás politika kénye-kedve szerinti csűréséről beszélek.

Előzmény: Törölt nick (1653)
Törölt nick Creative Commons License 2011.03.02 0 0 1653

az bíróság volt?

Előzmény: retrojedi (1652)
retrojedi Creative Commons License 2011.03.02 0 0 1652

Vajon az elhíresült Drazsé-videó szerinted mi volt? Az nem csűrés csavarás, mikor egy másik ügyhoz tartozó képanyagot játszanak be?

És a Fideszes csepegtetés a HírTV-n keresztül (amin persze megint nincs semmi)...

Előzmény: Törölt nick (1651)
Törölt nick Creative Commons License 2011.03.02 0 0 1651

az iagzságszolgáltatást éppenhogy nem kéne sakkjátszmával összetéveszteni!

régen rossz, ha apolitikai vagy népszerűségi szempontok szerint csűrnék csavarnák a törvényt és az igazságot!

Előzmény: retrojedi (1649)
Törölt nick Creative Commons License 2011.03.02 0 0 1650

abszolút nem kívánnám Budaházyt védeni.

csak érteni vélem azokat, akik úgy gondolják, hogy Budaházy az ő igazukért küzdött.

Előzmény: Törölt nick (1647)
retrojedi Creative Commons License 2011.03.02 0 0 1649

A Fidesz simán szabadon engedhetné őket, de akkor szembe kéne néznie a ballib kötődéső média rohamával: 'terroristákat engednek szabadon' címszó alatt.

Nemzeti oldali szemszögből viszont ha B.-ék ártatlanok, akkor hősként ülnek jelenleg a sitten, ha pedig bűnösök akkor megintcsak hősök, hiszen ők tették a legtöbbet 'az ügyért', az MSZP-vel szemben (legalábbis ők mentek a legmesszebb). Tehát a Fidesz potenciális szavazótáborának jó része számára mindenképp hősök, de a médiaviszonyok miatt mindenképp bent kell őket tartani. Ehhez jön még az, hogy a Fidesznek tulajdonképpen milyen befolyása van az igazságszolgáltatásra, mely hatalmat gyakorol az emberek fölött, de paradox módon senki nem válaszhatja. (Márpedig ami független, az rövid úton maffiák játékszerévé válhat.)

By the way hadd kérdezzem már meg: állítólag az egyik célpont Káli Sándor (a miskolci polgármester) volt, aki nem sokkal az állítólagos merényletkísérlet előtt a cigányozó rendőrkapitány melletti kiállással bevágódott a radikálisoknál is. Ez mennyire logikus?

Törölt nick Creative Commons License 2011.03.02 0 0 1648

ez számomra sem kérdés.

de tudod amíg azok az emberek akiket a törvény anno cserbenhagyott nem látják, hogy a másik oldalon is megfelelően gyűlik az anyag, addig sajna Budaházyékkal fognak szimpatizálni:-(

hiszen ez az igazságtalanság tette létjogosulttá az egész lázadozást.

kihangsúlyozom, hogy nem a magam véleménye, csak meg kell érteni azokat is, hogy amíg a másik oldalon nem működik megfelelő szigorral az igazságszolgáltatás, addig bizony lesz szimpatizáns tábora Budaházyéknak is.

Előzmény: benkoo (1646)
Törölt nick Creative Commons License 2011.03.02 0 0 1647

Ez a hsz.-od sokat nyomhatna a latban, ha te lennél Budaházyék védője.

:-)))

Előzmény: Törölt nick (1641)
benkoo Creative Commons License 2011.03.02 0 0 1646

hát azért ez úgy működik, hogy van 27000 oldal.... B..háziék ellen

GyF ellen is össze kell szedni és mehet a per... ennyi.

HA bűnös akkor sitt,de nem robbantom fel.. nem irakban vagyunk.

Előzmény: Törölt nick (1644)
Törölt nick Creative Commons License 2011.03.02 0 0 1645

"hogy mindenki szinte az országban természetesnek veszi, hogy az MSZP politikusai robbanthatóak..."

hát én nemtom, hogy ki mit hisz, de, hogy baxott nagy hülyeséget írtál ezzel, az biztos...

Előzmény: benkoo (1638)
Törölt nick Creative Commons License 2011.03.02 0 0 1644

hát igen. nem egy szeletkéjét kell boncolgatni az igazságnak, hanem egészében.

Előzmény: lujo2 (1643)
lujo2 Creative Commons License 2011.03.02 0 0 1643

Közvetve egy beszélgetésben, sztem, a jobbikos Morvai is elismerte, nem egészen ártatlanok a fiúk amikor azt kérdezte, csak egyedül Budaházyt találta meg az igazságszolgálttás? Miért nem ül a vádlottak partján véreskezű néró, GyF?

benkoo Creative Commons License 2011.03.02 0 0 1642

korrekt beszéd...

Törölt nick Creative Commons License 2011.03.02 0 0 1641

tudod én nem bántom azokat, akik úgy érezték akkoriban, hogy a törvény cserbenhagyta a polgárokat, és ezután Budaházyékat Robin Hood, vagy Rózsa Sádnor után szabadon hősöknek tekintik. Nem azonosulok velük távolról sem, de megértem az indulataikat.

azokat is megértem, akik szerint Budaháziék ártatlanok és semmit nem csináltak, mert bizony Draskovicsék lejáratták a mundér becsületét, és bármit feltételezhetnek ezekután.

a bizalomvesztés a legsúlyosabb dolog amúgy és súlyos bűnt követtek el, akik hiteltelenné tették az igazságszolgáltatást.

és míg tiszteletben tartom a fentiek hozzáállását, én speciel azt kívánom, hogy az igazság derüljön ki, és mindenki érdeme szerint kapja meg a magáét.

Előzmény: benkoo (1638)
Törölt nick Creative Commons License 2011.03.02 0 0 1640

A székely ember már csak ilyen. Abban feltehetően nem bűnös amire ő gondol. És pont ezért lehetett annyira hiteles a gerincessége Kisberk műsorában, mert tele van a feje összeesküvés-elméletekkel. Ma is arról panaszkodott, hogy nem kapták meg a vádíratot.

Tudja, hogy az élete múlik a következő a hetek bírósági döntésén, de megőrül attól, hogy nem tudja milyen iránybol jöhet a támadás.

Előzmény: Törölt nick (1636)
benkoo Creative Commons License 2011.03.02 0 0 1639

fel voltak készülve, és ha több idejük lett volna, profibbá fejlődnek... csak hála isten viszonylag az elején belebuktak.

Előzmény: lujo2 (1637)
benkoo Creative Commons License 2011.03.02 0 0 1638

én is néztem... és igen sz..ka és a többiek is hittek ebben a módszerben, csak jelenleg nem ez az elfogadott társadalmi norma... de hát aki szabolcsba vagy borsodba akarja zárni a romákat annak az embereitől mit várjunk.

Én azt sajnálom, hogy mindenki szinte az országban természetesnek veszi, hogy az MSZP politikusai robbanthatóak...

Ha bűnösek sittre, de nem robbantani...

Előzmény: Törölt nick (1636)
lujo2 Creative Commons License 2011.03.02 0 0 1637

Nézd, az sztem nem mentség, h nem voltak felkészültek. Ezzel az erővel azt a bankrablót is futni kellene hagyni, aki egy széfet egy nagykalapáccsal, hidegvágóval akar kinyitni. Mivel a terve eleve meghiusult, engedjük el a büntetését?

Előzmény: retrojedi (1631)
Törölt nick Creative Commons License 2011.03.02 0 0 1636

néztem a srácot a minap a hírtv-n.

nem nagyon szoktam tévedni.

az a srác hisz. Hiszi az igazát.

Előzmény: benkoo (1634)
benkoo Creative Commons License 2011.03.02 0 0 1635

ez Magyarország nem USA.. meg nem hollívúd.

Előzmény: retrojedi (1633)
benkoo Creative Commons License 2011.03.02 0 0 1634

végre egy pontos észrevétel!

Előzmény: Törölt nick (1632)
retrojedi Creative Commons License 2011.03.02 0 0 1633

Azért van pár irreális momentum ebben a koncepcióban amit a vád előad. Pl. a szervezet tagjai email-ben jelentettek minden mozzanatukról Budaházynak. Ugyan mi végre? Hogy az NBH naprakészen tájékozott legyen? Köztudott ugyanis, hogy a titkos szolgák minden levelezését átnézik a nemzetik oldal képviselőinek (szerintem még most is, pedig már egy éve Fidesz van).

Törölt nick Creative Commons License 2011.03.02 0 0 1632

én úgy látom ezt az egészet, hogy Budaházyék valószínűleg tényleg elkövették ezeket a cselekedeteket, csakhogy egy percig sem gondolják bűnnek.

Inkább hazafias cselekedetnek.

retrojedi Creative Commons License 2011.03.02 0 0 1631

Mindkét fél azt gondolja hogy a tanúk meg vannak félemlítve - csak ellenkező irányból. A bíró/ügyész szerint a terroristák elbánnak majd a vád tanúival (akik mellesleg mind közalkalmazottak szegről-végről), Budaházyék szerint ugyanezen közalkalmazottakat és néhány vádlottat a posztkomancs maffia fenyegeti (örök bezárással, élettönkretétellel, stb.)

Csak az a kérdés hogy a világ legergyébb terrorszervezetétől kell-e reálisan félni, mely lehet hogy nem is létezik, vagy a posztkomancsoktól, akik ténylegesen szétlopták az országot és ott vannak mindenütt az igazságszolgáltatásban - olyan erővel, hogy jogerős ítéletet igazi MSZP fejesek ellen még nem sikerült összehozni...

Előzmény: lujo2 (1630)
lujo2 Creative Commons License 2011.03.02 0 0 1630

Természetesen a vádlott megismerheti az ellen felhozott vádakat, bizonyítékokat, de a tanu személyigazonosságát miért kell felfedni? A bíróság azok után, hogy a bírót a szimpatizánsok fenyegetik, miért gondolja úgy, hogy a tanut nem fogják? Ki az a marha, aki ezek után mer egyáltalán tanuskodni?

Előzmény: retrojedi (1624)
retrojedi Creative Commons License 2011.03.02 0 0 1629

Szerencsére az új Pintér-féle szemfüles rendőrség idejében megtalálta a bíróságon elhelyezett labdabombákat és már láthattunk is a HírTV-n ahogy felrobbantják azokat a mezőn. A felvétel perdöntő bizonyíték!

benkoo Creative Commons License 2011.03.02 0 0 1628

nem bizonyít ez semmit max, hogy van egy barom állat aki unatkozik és ettől férfinek hiszi magát.

Előzmény: retrojedi (1626)
Törölt nick Creative Commons License 2011.03.02 0 0 1627

Kész Armageddont kerültünk el, hogy a lelkes hazafiak betelefonáltak - összetévesztve a tárgyalást, Csintalan műsorával. :-)))

Előzmény: retrojedi (1626)
retrojedi Creative Commons License 2011.03.02 0 0 1626

Ez bombariadó is egyértelműen bizonyítja a vádlottak bűnösségét - nem bírnak magukkal és folyton csak robbantani akarnak! Ezzel a robbantással akartak rést ütni a falon, hogy azon át megszökve rátörjenek a bimbózó magyar demokrácia nemes intézményeire. Ha kijutnak tutira előszedik a többi elrejtett labdabombáikat és egyenesen Orbán Viktort rúgták volna fejbe vele!

Ne tagadjuk, ma egy hajszálon múlt hogy hazánk nem jutott az Al-Kaida által szorongatott Líbia sorsára.

Előzmény: Törölt nick (1625)
Törölt nick Creative Commons License 2011.03.02 0 0 1625

Stílszerűen: bombariadóval indul Budaházyék tárgyalása.

Na, mit gondoltok? Ha minden igaz, kiderülhet Benkő szerepe a Budaházy perben.

Helyesen cselekedett vagy sem?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!