Hát az első drágább csízmámmal én is igy jártam... kb. 4-5 hónap alatt szinte szarrá ment... Aztán vettem egy drágább kategóriát használtam és megint béke van... Csak ez meg beázik... nem győzöm fagyúba mártogatni...
Az universalmotorban vettem Oxtar Dunes csizmát http://www.universalmotor.hu/shop.php?menu=1&kategoria=21&alkategoria=&limit=1#1955 Akcióban adtak hozzá térdvédőt is (ezért vettem pirosat). A térdvédő elrepedt egy jégen elcsúszásnál, a csizmáról meg már sikerült leszakítanom az egyik csatot, meg elöl ahol hajlik kirepedt a műanyag (merthogy ott nem bőrből van) és most beázik. Majd megpróbálom valahogy megfoltozni, vagy megszokom hogy szellősebb egy kicsit :o) Szóval nem volt valami tartós, legközelebb nem ilyet fogok venni.
Igen, ez a műanyag tank amit Polya írt itt a fórumon. Kicsit már megsárgult a műanyag, de az enyém meg kicsti már rozsdásodott, úgyhogy mindenki jól járt :o) Ha húsz centivel alacsonyabb lennék azt mondanám tökéletes, így csak nagyon jó. Lehetne kicsit előrébb a térdnek a bemélyedés. Mondjuk állni jó rajta, csak ülve teljesen kint a szélén van a térdem.
A kipufogóhoz a találkozó óta nem nyúltam. Halkítani kéne rajta, csak lusta vagyok.
SE= önindító... nézd meg,hogy van e rajta berugó kar ha van akkor nagy valszeg nem önindítós. ha mindkettő van rajta akkro mázlista vagy,d eolyat elég keveset csináltak gyárilag.
nem igy van! de nezd mar meg a topicnyito hozzaszolasnal (amit mar tobbszor irtam) a linkeket (a harmadik az erdekes most) ott van a 350es evjarat szerinti adatai.
hy mindenki! Most hívtam fel egy gyereket,55e ért papírt árul de 350 esét---Magyarországi forgalmi, rendszámmal, törzskönyvel eladó---aztmondja vázszám és motorszám kell és hivatalos!!??nemtom de ha esetleg kell valakinek--hasznaltauto.hu ja és aztmondja hogy az S es dr 350 az a versenyváltozat és hogy az SE az kevesebb lóerő(aztmondta 10 el)de ha ez így lenne akkor megtartom a 125öst:D
amúgy Ess te vetted universalmotortól a csimmádat? van náluk most valami outlet vásár tán minden hónap elején meg végén lehet felnézek hátha leengedik a csizmák árát is és hátha van 48sa körüli bár most kinéztem egy Fox trackert ha 35-40ért odaadják és a 47es nem kicsi akkor lehet egy olyna lesz :) bár az oxtarral is szemezek. te melyiket is vetted?
Kb. egy éve vettem 475-ért papíros, '98-as DR350-et. Nem mondom hogy húdejó vétel volt, de nem is volt rossz bolt szerintem. Én a használauto.hu oldalt is nézegettem, át lehet állítani motorra.
hát nemtom.olyan motort szeretnék (papír nélkülit) ami elég arra hogy itt kimenjek endurózni és néha menjek 1-2 kört "pályán".önindítós legyen.Annyira nagy dombok itt nincsenek mert a kisalföldön lakom szóval nemtom.ha esetleg láttok valahol jó motort 300-400esetleg 500 körül jelezzétek lécci.medddig vagy itt fenn fórumon?
Az enyém forgalmi szerint 15kw ami kb 20LE-nek felel meg, és az is pont elég volt mindenhova. A mostami 350-es blokk elvileg 30LE és mint ez most kiderült , ez is kevés:DD
Kösz az infót. Nekem a dr 125öm is vákumkarbis.nemtom,mert már eléggé agyonhasznált de megy. aztmondjátok hogy a sima karbis az jobb? bocsi de nem vagyok annyira benne de végülis mi az észrevehető különbség?
most így hirtelen rákeresve a neten, a 250-es elvileg 23Le. én nem mentem ess 250-esével, taki igen, azt mondta (bár ezt most nem tudom miért nem írta le ;)), hogy a 350-es jóval nyomatékosabb, ami ugye logikus is.
sztem a 350-es ereje, pont annyi, hogy elég legyen mindenhol terepezni, úgy is mondhatjuk, hogy ez az alsó határ.
nekem picit fura volt, hogy annyit kell váltogatni, eddig csak 5 sebességes motorjaim voltak, terepre pl egy 600as 4T, illetve egy 350 2T, azok mentek mindenhol, de a dr-t is csak nagy sebességnél érzem gyengének, bár amennyit eddig sikerült gurulnom vele, hát az nem igazán sok :(
Az érzés ebből a szempontból marha csalóka tud lenni...az SC után egy ugyanolyan erős, de vákuumos Mikuni karbival szerelt Duke-ot próbálva simán az volt az érzésem hogy feleolyan erős gépen ülök mint a sajátom - pusztán a gázreakciókban mutatott különbség miatt!
Hy! Lenne egy kérdésem. A használtmotor.hu-n néztem egy 250ccm-es dr-t.Aztírja hogy 30 LE ??? Ez akkor azt jelenti hogy a 250 és 350 között nincs vagy minimlis a különbség?? Na DR-esek mi az igazság??:))) Kösz
helló! én tegnap voltam egy körre de nagyon ku*va jóvolt!! :D:D kb 60km mentem összvissz de nagyon élveztem:D nemsok hó esett kb 5-6 cm de pont elég volt, ugy lehetett keresztbe rakni ahogy csak akartam, szal nagyon zsíírrr volt de mára már ittis fagyos lett minden....
Az egyik haver valami ilyen bonya ördög lakatott hozott ajándékban a kisfiamnak... Debrecenből... azt mondta, hogy egészúton próbálgatta... - volt hozzá leírás is. Nem sikerült neki...
No, nekem 5 percig tartott... aztán már csak 2... de most megint lenne vagy 5. :-))
Jó - játék ez - de aki tud endurózni annak ez nem okozhat gondot... már-már olyan mint ha egy szakadékból akarnál kitörni. ;-)
szevasztok. most értem haza:))) kint voltam kerülni eggyet,itt ott csúszik:(de már lehet rajta menni. kössz az infót. de ki az a tibimotor? rá lehet keresni neten esetleg?