Keresés

Részletes keresés

orsikag Creative Commons License 2015.06.02 0 0 125247

Na latod sorsi  erre nem is gondoltam, hogy uncsi lehet tapot enni, de igaz vegulis :D 

Koszonjuk a dicseretet atadom, marmint a kicsinek, o van csak velem!!

Anyukam Liunak foz vagyis sokszor/majdnem mindig azt eszi amit ok, meg is van az eredmenye, tovabb all sokszor a finom falatokra is.... valogatos egy dog...

Kicsit bonyolult de annyira nem veszes, nekem igazabol ami problemas, hogy itt belsosegek, csirkelab ilyesmi nem nagyon elerheto, igen moira talaltam neten aki szallit hust, meg el is tudnam tarolni a fagyasztomban, de meg folytatom inakbb az olvasast, rendeltem egy konyvet is biztos ami biztos alapon :) 

Igazabol azt nem tudom, ha pl esetleg kennelbe kell mennie ott nem hiszem, hogy igy etetnek a kedvemert?!?! Na persze gondolom van az a penz...

Masik meg ha haza megyek nyaralni szegeny "urigyerek" baratom lehet szivrohamot kap egy csirkelab vagy kis zuza, maj, ver lattan :D :D szegenykem nem igy szocializalodott haha

Na meg hajlamos vagyok horror sztorikat is olvasgatni a neten :D 

Eddig mindig azt hallottam, hogy csirke csontot nem ehetnek kutyak, ellenben barf szerint mehet csirke comb, szarny, csak megfozni nem szabad?!?! 

Facebookon egy csoportban tobben irtak, hogy igy etetnek, nekem nagyon nagyon szimpatikus egyebkent, csak sajnos olyan vagyok ha valamit a fejembe veszek adj uramisten azonnal veghez akarom vinni, addig nem nyugszom :D :D 

Ezt meg azert jobban at kell ragnom...

Sorsi86 Creative Commons License 2015.06.02 0 0 125246

Üdv Orsikaq! Gyönyörűek a "kicsikéid" :) csók nekik!

Én is jónak tartom a barf étrendet! Bár nem így etetek teljes mértékben, de van amivel én is ki szoktam egészíteni a tápot. Nyers répa, rizs, joghurt, tejföl, tojás, tonhal, lazacolaj stb...

Hóóóóót unalom lehet csak tápot enni :))), Iron például pár hét után meg is unná, annyira sztrájkolna ha nem lenné mellé vmi. Nekem elsőre egyébként bonyolult volt amiket a barfról írtak, másodsorban nincs kapacitásom a nyers cuccot ellőre betárolnom :( Kb. már 2,5 éve alacsony fehérjetartalmú táppal etetem. 12,5%, ennél csak magasabb fehérjetartalmúak vannak a piacon, még a Trainernek is magasabb a vesés tápja. :(

Még Niko ajánlotta, így én is ez mellett döntöttem, nem akartam kísérletezni, és olcsó kategóriás tápnak mondanám.... Bori tápjához képest

Szia Lizizumi, csók Cápinak is!

Sorsi86 Creative Commons License 2015.06.02 0 0 125245

Köszi csajok Ironka nevében is köszöntéseket :)))))

Előzmény: molera (125228)
molera Creative Commons License 2015.06.01 0 0 125244

A barf csak elsőre tűnik bonyinak, bár tény és való, hogy nagyobb odafigyelést, munkát igényel, mint a tápetetés. És persze helyet is, mert az azért jó, ha nem kell 2-3 naponta bevásárolni, hanem legalább 1-2 hetes mennyiséget fel tud halmozni az ember a mélyhütőben.

Mielőtt belekezdetek szerintem érdemes körbenézni, hogy van-e egyáltalán hús és csontos hús beszerzési lehetőségeket, mert ha nincs, akkor csak még nehezebb és terhes. Bár az elején én is kb 1-2 helyet tudtam, aztán ahogy telt az i dő, úgy gyűltek a lehetőségek.

Ha hentesnél nem megy, akkor nem tudom, hogy nálatok van-e, de már sok országban (nem emlékszem) láttam kifejezetten barf csomagokat, húsokat árusító állateledeleseket. Vagy csak fagyasztott húsokat kutyák részére, ilyenek nálunk is vannak.

Olvasgass róla, az alapszabályokról (mit lehet, mi tilos), aztán szépen ki lehet alakítani, rájön az ember, hogy miből mennyit és hogy, hogy jó legyen. Én az elején számoltam ki a javasolt 2%ra a mennyiségeket, kiírtam egy papírra, méregettem mérlegen, most már valóban szemre is megy általában, de közben alakultak a %ok. A kicsi 3-3,5%ot, a nagy 1,5-2%ot kap kb.

Ha semmiféle húsra nem allergiás a kis drágád, akkor lényegesen könnyebb és egyszerűbb, mert baromfi félét a legkönnyebb venni és abból a kínálat is elég széles.

Én nem javasolnám a keverést (táppal együtt etetést) a későbbiekben, ha rászánod amgad, lehet, hogy bírja a kutyusod (nálam is van akinek nem okoz gondot Bella labi, de egy étekzésen belül nem keverek ilyeneket, csak ő kétlaki, és csak nálam barfozik, otthon főtt és táp szintén külön-külön), de elsőre nem így kezdeném.

Bevallom, nekem a prey etetés szimpatikusabb, de sharp esetén sosem vállalnám be, a rettegett fehérje miatt. Én annak is utánanéztem, hogy a húsoknak milyen a fehérje és foszfor tartalmuk, arra jutottam, hogy nem jön ki többre, mint a táp adagból, amit ettek és úgy tudom, hogy a táp fehérje tartalma meg a nyers húsé azért nem pont ugyanaz.

Nálam a kicsi pl mindig kap rizst vagy zabpelyhet is, mert ő gyomorsavas, és így ok illetve enélkül sovány, viszont a fehérje miatt nem adok neki ennél is több húst. A nagy állandó fogyin van szinte, vagyis neki nem lehet bármit és bármennyit adni, de ezekből a gaboknákból ő is kap alkalmanként pluszba. Pár hónapja volt a nagynak egy általános vérképe, nagyon kiváncsi voltam, hogy milyen lesz ilyen étrend mellett (sharpokból azért nincs tömeges barfolás az említett tényezők miatt, én adtam egy esélyt neki, eddig ok a dolog) és nagyon megnyugodtam a tökéletes vérképén, remélem így is marad.

Előzmény: orsikag (125243)
orsikag Creative Commons License 2015.06.01 0 0 125243

zsazska, tenyesztoimnek 13 eves most a legidosebb kutyi, es ha jol emlekszem azt mondtak, hogy 16 volt a legtobb, egy Holland ismerosome 12 egy brutalis vese betegsegbol epult fel nem regen!!

Na ja Liu minden szart ossze eszik, de tenyleg es gyomor problemaja soha nem volt, persze minden mas elkepzelheto igen :) 

Ha napokig nem eszik anyukam a kedvencet fozi ami turosteszta, no comment ;) 

BARF nagyon szimpatikus nekem is, mennyire sok plussz energia volt az elejen szamolgatni ilyesmi?

Mert gondolom harom ev utan mar csukott szemmel sem problema.

Kiskutyammal egyenlore meg maradok tap mellett, meg elkezdek friss hust adni meg zoldsegeket, sutotokert meg volt halva, sargarepaert is ugralt oromeben, hogy ker meg.

Elegge belpoklos, egyenlore nem hagyott meg ott kajat, nem ugy mint oreg kutya kollegaja aki inkabb mindent otthagy mint megeszik :D 

Itt nem nagyon lehet belsosegekhez hozzajutni, max maj meg zuza, nyesedek hus sem nagyon kaphato a hentesnel!

Meg nem kezdem el az atszoktatast, elmult heten konzerves gyogy tapon volt, egy picit kevertem hozza, de ennyi.

Persze tudom hiaba is ajanlanatok nekem xy tapot mert nagy valoszinuseggel azt ugysem tudnam itt beszerezni.

Elnezest, hogy ekezet nelkul irok, azert remelem ertheto, de nincs a gepemen!!

Előzmény: molera (125241)
molera Creative Commons License 2015.06.01 0 0 125242

Valszeg csak jól időzítettél,mert a napokban kicsit újraéledt a topik, de ah visszanézed eléggé pangot itt is a hangulat. Én is úgy gondolom, hogy a közösségi oldalak csoportjaiban an nagyon nyüzsi, de én itt jobban érzem magam :)

Örülök, hogy benéztél és hogy egyből hoztál is képeket Cápiról, csodahelyes kiskutya és nagyon ügyes:-) A puffos nagyon jó, valóban nem igazán foglalkoztatják olyan apróságok,minthogy kicsit lelóg, nem az a lényeg :)

Előzmény: Lizizumi (125239)
molera Creative Commons License 2015.06.01 0 0 125241

Valóban etetés témában is lehetőségek tárháza áll rendelkezésre és minden kutyának más és más válik be. Mindenki a saját belátása, lehetőségei alapján tud választani és úgy kialakítani azt, ami a legjobb a kutyának :-)

Én 3 éve barf étrenden tartom a kutyákat:-)

Előzmény: orsikag (125238)
zsazska Creative Commons License 2015.05.30 0 0 125240

Sziasztok! :D

Molera! 

Kekszi aztán tud élni! Minden jóbol kiveszi a részét. Nem csalódtam benne! :D

Orsikag!

ÓÓÓÓÓ! Hogy Te Írországból jelentkeztél be? Így már érthető, hogy miért csak most fedezted fel az itteni fórumot. Kár, mert korábban sokkal több gazdi forgolódott itt naponta. Mostanra már csak néhányan nézünk fel ide olykor. A legaktívabb mára Molera lett! 

Aranyosak a kutyáid, és külön gratulálok az idősebbik kutyusodhoz. Sajnos ennél a fajtánál ezt a kort csak kevesen élik meg. 

Bizony a táplálékváltásnál lényeges szempont a fokozatosság. Persze vannak vasgyomrú egyedek, akiket az sem zavar meg, ha minden nap mást kapnak, de a többség esetén érdemes betartani a lassú, fokozatos átállást. 

A tenyésztőd által etetett tápról én sem tudnék nyilatkozni. Itt ez nem ismert márka. Az összetevőket olvasva nekem is a magas fehérjetartalmon akadt meg a szemem, bár kölyök tápoknál nem ritka a 31 %-os fehérjetartalmú sem, szóval ahhoz képest nem rossz választás, de ahogy Molerat is tanácsolta, ajánlott hamarosan átállni a felnőtteknek szánt tápokra, minél alacsonyabb proteintartalom mellett. 

Remélhetőleg beválik majd az Acana. Én magam a saját kutyáimmal nem etettem, de ismerek sok kutyát, akik szívesen eszik, és látszólag jól is hasznosítják. Nehéz neked tanácsot adni, hogy mit lenne érdemes kipróbálnod, hisz ami itt kapható, nem biztos, hogy ott is ismert márka. 

Szia Lizizumi! 

Jó, hogy Te is benéztél. Ahogy látod, itt is kihalt a fórum, nem csak a Jack-es csoportban. Valószínű, hogy a Shar-pei gazdik jó része is a különféle fb-csoportokat preferálja. 

Öröm látni Cápi képeit! Különösen azon a műanyag dobozon üldögélős tetszik! :D Nem semmi figura! 

Végre visszatért a nyárias idő! Használjátok ki mindannyian! 

Lizizumi Creative Commons License 2015.05.30 0 0 125239

Sziasztok! Ezer éve nem jártam erre. Most megnézegettem az új képeket, mindenkinek csodálatosak a kutyusai. Még mindig jó a hangulat nálatok, öröm ezt látni. A jack russelles fórum teljesen kihalt, mondjuk helyette a facebook csoport pörög. Jah, aki nem ismerne, én vagyok a kukuccs, mert nem shar-peiem van, csak kukucskálok a fórumotokba, mert jó itt lenni. Cápa már 3 éves kis szuper törpeördög. Hoztam nektek néhány képet is.

Kicsit lóg aseggecskéje arról a puffról de totál nem zavarja.

Úgy nézzétek a haverját, hogy a srác 5 hónapos.

Gyönyörű kiskutyám. Madárra vadászik, de valahogy sosem sikerül elkapni.

Apagazdi lakásban terepgyakorlatot tart, de Cápikutya még nem igazán érti.Na, sikerült megérteni. :P

orsikag Creative Commons License 2015.05.29 0 0 125238

Igazabol szerintem ez a kaja kerdes olyan, hogy "nem nagyon szabad senkire hallgatni" minel tobb forumot olvasok el annal jobban bekattanok, hogy huu na ez most tuti az igazi ez kell azonnal, aztan olvasok tovabb es valamit talalok, hogy miert nem jo.... :D

Lassan jojozik mar a szemem :) 

Minden kutyusnak mas az igenye, egyik bele sem szagol a szaraz tapba, masik meg tisztara nyalja a taljat....

Megprobalom ezt az Acana junior tapot, bar valoszinu nem az igazi neki, par het mulva mar hat honapos lesz ugyis, akkor elkezdem vele felnott tapokat..

Igen tudom magas protein tartalmu nekik nem az igazi, most az elmult fel oraban talaltam egy uj fajtat amivel eddig nem talalkoztam, lazac&krumpli 23% protein!

Egyre tobbet lehet olvasni a nyers kosztrol, mondhatni ez a legmenobb trend erre fele....

Errol valakinek tapasztalat? 

Előzmény: molera (125237)
molera Creative Commons License 2015.05.29 0 0 125237

Akkor valszeg a hirtelen tápváltás okozta a gondot, ez elég gyakran előfordul, fokozatosság a lényeg és akkor nem lesz gond:-)

Nem mondom, hogy rossz a táp, amit kapott, hiszen nem ismerem, de nekem kicsit magas a fehérjetartalma.  Oké, látom, hogy kölyök táp és azoknak általában magasabb, ezért szokták javasolni, hogy  olyan fél éves kor körül sharp esetében simán át lehet állni a felnőtt tápra, mert azoknak alacsonyabb a fehérje értéke.

Javasolni szoktuk a csirke kerülését is, de én úgy gondolom, hogy ha nem okoz gondot a kutyának, akkor nincs vele gond. Inkább a szója, amit kerülni érdemes akkor már.

Acanát én etettem anno egyszer, a bárányos almásat, nekem nem igazán vált be, sovány volt tőle a kutya és a széklete se volt az igazi. Ettől függetlenül nem tartom rossz tápnak, sokan etetnek vele és elégedettek, megpróbálhatjátok. A fehérjetartalom közelítsen a 20% felé eléggé, ezt érdemes sharpoknál nézni.

Nekem a ProPlan sensitive lazacos és bárányos táp vált be a nagynál, annak sem alacsony a fehérjetartalma annyira, de attól volt toppon a kutya minden téren. A kicsinek nem igazán vált be semmilyen táp, így el is hagytuk lassan 3 éve teljesen, az egyszerűség kedvéért a teljes falkánál.

Előzmény: orsikag (125236)
orsikag Creative Commons License 2015.05.29 0 0 125236

Haha itt nyaron is tel van :) de nem panaszkodom, nagyon hosszu homokos part viz nem sokszor van kint apaly dagaly miatt, szereti nagyon.

Egy Magyar vizsivel a parton :)

Tenyesztotol egy itteni markat kapott

http://gainfeeds.com/pet/elite-pet-food/

Dried Chicken & Turkey (min 27%), Rice (20%), Wholegrain Maize, Dehulled Oats, Poultry Fat, Maize Gluten, Sugar Beet Pulp, Chicken Gravy, Fish Meal, Egg, Linssed, Fish Oil, Sodium Chloride, Fructooligosaccharides (0.3%), TruCal Milk Mineral Complex, Glucosamine HCI (300mg/kg), Methylsulphonylmethane (300mg/kg MSM), Products from processing plants

Ezekkel az osszetevokkel, szerintem nagyjabol kiveheto igy angolul is, hogy mi van benne, nem a legroszabb de gondoltam van ennel jobb is.

Igazabol en voltam, a hulye mert az allatorvosnal vettem Royal Canint, es szegenykemnek minden atmenet nelkul odaadtam :( ugyhogy ugyeleten kotottunk ki vele, szerencsere meg idoben nem volt kiszaradva de mar lazas volt.

Megijedtem elegge, mert tobb mint 24oran at hasmenese volt es nem ivott...

Szeretnem Acanat megprobalni most azt vettem, es mivel mar lassan egy hete gyogy konzerven van gondoltam szep lassan adagolom neki, mert az osszetevok sokkal jobbak, es szerintem nem annyira magas a protein tartalma...

Esetleg Acanaval tapasztalat?

Ha ez sem valik be akkor maradok ennel az Ir markanal...nem valogatos szerencsere

Koszonom 

Előzmény: molera (125235)
molera Creative Commons License 2015.05.29 0 0 125235

Jaj de jó, hogy sikerült képeket feltenned :-) Tia nagyon helyes kis kölyök, igazi kis csibésznek néz ki :-) Liu korához pedig külön gratulálok, még sok boldog és egészséges évet kívánok az öreghölgynek :-)

Azért nem lehet olyan rossz a tengerparton kutyát sétáltatni, főleg nem nyári szezonban :-)

A 3 kutyás park elég kevésnek tűnik, de szerintem ez igaz úgy kb minden országra.

Azért remélem találtok játszópajtást bőven a felkapodott apróságokon kivül is:-)

Kutyakaja ügyben mit eszik? Mivel próbálkoztatok eddig? Mik a tünetei? Megy a hasa vagy más?

Előzmény: orsikag (125233)
orsikag Creative Commons License 2015.05.29 0 0 125234

orsikag Creative Commons License 2015.05.29 0 0 125233

Elso kep Tia o most ot honapos, egy kisangyal :D 

Masodik Liu, o mar 11eves oreg holgy, igazi makacs "nagy konyvben" leirt shar pei tulajdonsagokkal.

En nem rohanok sehova egy kerdes utan, ez a fajta az eletem, pici Tia a szemem fenye biztos nem szeretnem elkovetni azokat a hibakat amit elso kutyankkal....

Egyebkent itt Irorszagban sajnos az emberek hozzaallasa a kutyakhoz szornyu, o meg csak kolyok de parton sokszor felkapkodjak a kutyajukat mikor az enyem csak jatszani akar mert nem ismerik a fajtat :( 

Harom darab kutyas park van az 1millios Dublinban, tengerparton nyari honapokon kivul lehetnek pozaz nelkul, de kb ennyi.

Előzmény: orsikag (125232)
orsikag Creative Commons License 2015.05.29 0 0 125232

Irorszagban elek mar het eve, most lett kiskutyam ujra, kajakat keresgeltem gondoltam ranezek magyar oldalakra is hatha talalok valami hasznosat :) 

Itt meg nem olvastam vissza kaja ugyileg de belevetem magam lassan :)

Szegenykemnek ugy latszik eleg erzekeny a gyomra hiaba adnek neki, dragabb jobb minosegu tapot...szerencsere nem valogatos :)

Na akkor masodjara csak sikerul kepet toltenem, en nagyon szivesen nezegetem masok kiskutyait :D 

Előzmény: zsazska (125230)
molera Creative Commons License 2015.05.28 0 0 125231

Amikor csak van rá lehetőségünk, megyünk :-) Imádok velük kirándulni, öröm nézni, ahogy életrekelnek még jobban :-)

Kekszi legnagyobb gyengéje a víz :-)

Kis barátnőjével, Ramival:-)

A párnázott pad is nagyon vonzotta:-)

Előzmény: zsazska (125229)
zsazska Creative Commons License 2015.05.27 0 0 125230

Szia Orsikag!

Már a másodszor van Shar-pei kutyusod, és még csak most találtál rá a fórumra? 

Régen tényleg nagyon pörgős volt itt az élet. Mostanra már csak néha-néha ír egy két régi tag. :( 

A magam részéről sajnálom, és remélem, egyszer még megint felpörögben majd az események.

Előzmény: orsikag (125222)
zsazska Creative Commons License 2015.05.27 0 0 125229

Sziasztok!

Molera! Öröm nézni Kekszi képeit! 

Jól tetted, hogy kimozdultatok vele! 

Sorsi! Ironnak nagyon boldog 5. szülinapot kívánok, és Borkinak is minden jót! :D 

Előzmény: molera (125226)
molera Creative Commons License 2015.05.27 0 0 125228

Istenke éltesse még nagyon sokáig köreinkben ezt a fekete párducot! :-)))))

Előzmény: Sorsi86 (125227)
Sorsi86 Creative Commons License 2015.05.26 0 0 125227

Sziasztok!

Drága kicsi fiam jubilált, a mai nap Iron betöltötte az 5. évet :)))) Még minimum ennyi boldog évet kívánok Neki velünk :)

Bár ha belegondolok, nem elégednék meg azzal se, hisz ez az 5 év is pikk-pakk elrepült :(

És most képekben az első hónapok és mostanság a fiatal úr :D

Jó éjt mindenkinek :)

molera Creative Commons License 2015.05.26 0 0 125226

A hétvégére meghívást kaptam a kedves westies barátnőmék kirándulására a tatai kempingbe. Örömmel elfogadtuk, de mivel senki sem ismert még minket így úgy döntöttem, hogy csak egy kutyát viszek, a nyertes Kekszi lett. Dalma addig Bellával és apájával múlatta az időt:)

Az időjárás nagyon ijesztően festett szombaton reggel, de délutántól vasárnap nap végéig csodás volt, nem bántuk meg, hogy kitartottunk a program mellett.

Nagyon jól éreztük magunkat, ismét sok jófej és kedves embert ismertünk meg. Kekszi egy földreszállt angyalka volt, már gyanítottam, hogy útközben elcseréltem vagy valami. De valszeg csak a szokásos beetetős marketinget tolta le :D Azért nem hazudtolta meg magát, ha nem vagyok résen, elment volna ugyanúgy macskát üldözni és persze a tatai tóból sem lehetett kiszedni. Fetrengés, gondnok műszak, labdázás és rohangálás is volt ezerrel, de a kis fehér hadban nagyon kulturáltan viselkedett. A kis westiek többsége mentett kutyus, így főleg nem örültem volna, ha Keksziből kijön a csibész énje, de egyedül a falkájától új közegben tökéletesen viselkedett :) Kirándulni is voltunk és persze a napi 20 óra alvásától is elesett, gondolhatjátok, hogy ha egy kis lehetősége volt, akkor egyből bedobta a szunyát, akár kavicson is :) Nem szeretnék mások tollával ékeskedni, de a Keksziről készült fotókat elhoztam nektek engedéllyel:-)

molera Creative Commons License 2015.05.26 0 0 125225

Üdv! Részemről semmi akadálya, hogy újra felpörgessük a fórumot! Az új tagoknak mindig örülök, de tisztelet a kivételnek, általában  jönnek egy kérdéssel, aztán többet nem hallunk róla. Gyorsan meg is próbálnálak itt marasztalni :) A képeket nem látni sajnos. Be is illesztetted őket?

Előzmény: orsikag (125222)
molera Creative Commons License 2015.05.26 0 0 125224

üdv itt! Biztos lesznek még tippek, én a saját dokimat merném csak ajánlani a XVI kerületben, Minivet rendelő, Makai Péter.

Előzmény: Alfika0926 (125221)
molera Creative Commons License 2015.05.26 0 0 125223

Köszöni szépen Beuka :-)

Előzmény: zsazska (125219)
orsikag Creative Commons License 2015.05.25 0 0 125222

Kedves mindenki!

Latom regen egy nagyon aktiv forum volt :)

Jo latni, hogy ennyien imadjak a pei-eket, nekem mas kutya fajt szinte nem is letezik :D

Lattam a posztot, hogy 'nagyon tetszik a sharpi' na az elso kutyank ma mar 11eves nagyon tetszik alapon kerult hozzank, nulla tapasztalattal, valoszinu legmakacsabb kutya a vilagon, nem szocializaltuk, nem nagyon tanitottuk, ugyan a kerben nem ragott szet semmit, de ha hivtuk inkabb elszalad mint odajott :D es hasonlo tulajdonsagok, szuleim mai napig szenvednek vele, ha ketten indulnak el, az egyikuk nem mehet masfele mert a kutya teljesen odalesz lecokvekel se jobbra se balra :) 

Kaja elol is szeret elfutni, na es a valogatas, arrol inkabb nem beszelek, mindezek ellenere imadjuk!!!

Szoval tapasztalat nelkul shar peit ne, elottem irta valaki, hogy a kutyi erdekeben, pontosan igy van egyetertek....

Masodik kiskutyam most ot honapos, mielott eldontottuk, jo alaposan utana olvastam a dolgoknak megegyszer, meg eleg sok Ceasar Csodalatos kutya dokit neztem, olvastam konyveit, illetve a kutyam baromi lelkiismeretes tenyesztotol szarmazik aki harminc eve ezzel foglalkozik, kb minden alombol van bajnok kutyaja....

Kis Tia-m harom honaposan mar ult, vart a kajara, siman elvehettem tole kivehettem a szajabol, fekszik, pacsit ad, kuszik, kicsit tobb idombe telt de a hatan atfordul a masik oldalara :D 

En klikkerrel tanitom mindenre, shar peiek egy kis sajtert barmit megtesznek ;) 

Bujos puszizkodos, meg idegenekkel is baratsagos, remelem azert ez nem lesz igy orokre...

DE azert tud 'kocsogoskodni' ha nem ugy tortenik valami ahogyan o szeretne, mindenesetre tudja, hogy ki a fonok az esetek 99% ban

Kivanni sem tudnek jobb es nyugodtabb kutyat, neha azt hiszem o inkabb egy pei borbe bujt valami mas fajta :)

Csatolok par kepet hatha valakit erdekel :D

Orsi

Alfika0926 Creative Commons License 2015.05.25 0 0 125221

Sziasztok!

Shari pei kutyámnak keresnék Budapesten egy jó, lelkiismeretes állatorvost! Tudtok ajánlani valakit? (lehet bárhol Bp-en ha jó, de a lakhelyünkhöz közel is örülnék ha tudnék egyet - XIX, XX, XVIII) Köszönöm!

zsazska Creative Commons License 2015.05.23 0 0 125220

Szia Sorsi!

Jó volt hírt kapni felőletek! 

Hihetetlen, hogy milyen pangás van ezen az oldalon, ahol korábban nem múlt el nap, hogy ne beszélgettünk volna egymással. 

Előzmény: Sorsi86 (125214)
zsazska Creative Commons License 2015.05.23 0 0 125219

Bellusnak ezúton is utólagosan szeretnék Boldog szülinapot kívánni! :D

Előzmény: molera (125215)
zsazska Creative Commons License 2015.05.23 0 0 125218

Déeles! 

A videót nem én készítettem, csak tovább osztottam a fb-ról. Nekem nagyon tetszett. Egy látszólag 3-4 hónapos kis shar-pei úgy dolgozik, mint a nagyok :D 

Minden tiszteletem, amiért ilyen szép eredményeket értél el egy Shar-pei-jel. Bizony, náluk ez eredménynek számít, amit mi, akiknek volt, van kapcsulatunk a fajta képviselőivel, ezt pontosan tudjuk.

Neked volt, vagy van egy fekete keveréked, fehér mellkassal. Vele mi van? Nincs róla felnőtt kori képed? 

Lentebb talán láthattad, hogy még novemberben örökbe fogadtunk egy Shar-pei + valami keveréket, és kísértetiesen emlékeztet a régi képeiden látható kutyusra. 

Előzmény: Déeles (125213)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!