Nem a Zoliról van itt szó hanem rólad, rólam és a hc-ről alkotott véleményedről és a Zoli ebbe beletartozik, örülök h vele megbeszélted, de nekem még mindig nem tudtál épkézláb érveket felmutatni, de mindegy. Ezzel a hozzászólásoddal is csak magadat minősíted, részemről ennyi. Bocs nova h ezt még el kellett olvasnod, többet nem zavarlak ilyen hozzászólásokkal...:)
nem véletlenül írtam oda évszámot! ha ismernéd a divatot, tudnád, hogy a kilncvenes évek elején a gungerobbanás még a focibuzikra is kihatott. és ez lett belőle
szerinted a warner mit tud csinálni ha megnyeri egy zenekar a versenyt és azt mondja h csumi bameg nem érdekelsz, csak játszani akartam néhány meber elött... Mondjuk abban a szerződésaláirásban van valami, mert ha limb eljátszotta akkor a warner is elfogja... Mindegy majd ma kiderül...
staind az mi? ja, az, akinek az énekesének kiirtották a családját, neki pedig a heréibe ültettek folyamatos fájdalmat okozó implantátumot, ezért vág olyan fejet, nem?
ja, az sem nu-metal, max nu-aor
szerintem a warnernek elég lenne egy mongol idióta is
vagy felállítanak egy standot, ahol wink-et, meg rejbak-ot lehet venni, és mikor megkérdezed az eladót, hogy mennyi? aszongya 'kettőszáharmisze'
Mennék én krég, jó lenne egy kicsit offnak lenni, dehát tudod hogy van ez a munkával.
Dolgozni kell, max majd egy hét sziget az lesz a szabadság.
Ja egyébként meg megyek az utcán, láttam egy plakátot hogy Wired UP, nu metál istenek, stb.
Mégnéztem, valami válogatás olyanokkal hogy Nickelback, meg Puddle Of Mudd, meg Staind, meg Limp.
Biztos jó lehet:-)) Bár a Puddle Of Muddnak szvsz semmi köze a numetálhoz, hacsak annyiban nem, hogy viszonylag új a zenekar.
szentem egyebkent az a nagy helyzet, hogy mielott barkit barmilyen szinpadra fellengednenek, aranyos kis papirokat irogatnak veluk ala, hogy "igen, meg a jo anyamrol is lemondok...", es kb. ekkor fog meghatralni pl. a newborn. nem zoli?
Te arra céloztál, hogy a NB, ha nyer, majd jól lenyúlja a multik pénzét.
De ez nem úgy megy, hogy "oké, nyertetek, fiúk, és megértjük, hogy nektek nagykiadós lemezszerződés nem kell, mindegy, itt van 10 milla, menjetek isten hírével, végül is nem azért szerveztük az egészet, hogy szarrá keressük magunkat a nyertesen, örülünk, hogy együtt töltöttünk pár estét, és ráadásul még a vivapluszon is mutatják mosolygó arcszerkezetünket, szóval jó buli volt, sok szerencsét a továbbiakban!".
Ha szerinted soha nem menne a Warnerhez (az már nem lenne hc), akkor miért jelentkezett a Warner tehetségkutatójára? Az még hc? Kicsit sok az ideológia.