Szia kedves justinianus!
Nem vagyok újdonsült.
1991-óta vagyok a zenekar rajongója. 1ébiránt írtam már jópárszor ide és a másik Republicos topikba is amit a köv. oldalon találsz meg:
klikkelj ide!!!
Beszkennelni nem tudom, mert már nincs meg az újság. Egyébként fekete-fehér volt és elég rossz minőségű.
Bocs, megyek megnézem a dalszövegeket.
Üdv: Justinianus
Kb másfél éve, a Budai Skála előtt játszottak a fiúk, és ott osztogatta a Szalay Gyula, a baráti kör vezetője ezt a kiadványt.
Azóta se láttam.
Koncertinfók és képek voltak benne.
A Közgáz gólyabálról én még csak annyit tudok, hogy lesz. November 18-án este 11-kor. Ennyi áll a honlapon. Közelebbi infók még nincsenek. (Ha esetleg megtudsz valamit, közkinccsé teheted.)
A SOTE gólyabálon kb. 2 órát játszottak októberben és az nagyon jó volt.
Az újságról még nem halottam - de ez csak az én műveletlenségemnek tulajdonítható...
Közgáz Gólyabál.
Mikor lesz és mennyit játszanak?
Egyébként köszönöm az infót.
Üdvözlet minden Republic rajongónak!
A Republic-tükör nevű "újság" létezik még?
Juditka! Nem mondhatod komolyan!!!!!!!!! Kelenvölgyben lakom - legalábbis félig! Ha ezt előbb tudom...
Ki jön a Közgáz gólyabálra?
justinianus: a dal címe: Éhes és fázik. Ezen kívül lesz még a "Só és cukor" (a címadó dal) és az "Egy mindenkiért". Ezeket játszák már koncerteken. A többit sajnos én még nem ismerem.
Nem vesztem el, csak azért nem írtam, mert még nem sikerült nekem sem megtekinteni a cél-objektumot. Tudom-tudom, szégyen és gyalázat! De az a helyzet, hogy most költözködünk, eddig meg ment ez az iszonytató felújítás, de ígérem, hogy felkerekedek erre a "hosszú és kimeríto" útra. Nem szép dolog, hogy jól befutök itt mindenkit, aztán meg semmi:-(
Viszont: létezik egy olyan intézmény, hogy kelenvölgyi muvelodési ház. Ebben üzemel egy sörözo-pizzéria, amihez a közelmúltban volt szerencsém. Eme helynek vannak szép nagy termei, amik próbákhoz ideálisak. Na, ki próbált ott a nyár folyamán?
Bocs. Már számolni sem tudok. Sajnos két hétnél még több. De kezdhetjük "vágni a centit"!!! (Legalábbis remélem, hogy ezúttal nem tolódik tovább a megjelenés...) N.
fruh: sajnos egyik sem. A hírek szerint a lemez még készül...
Mindenki: irány a honlap! Fantasztikus az archívum! Szerintem mindannyian találunk benne izgalmas csemegét... És működik a slágerlista is. (Ha már írtam, akkor bocsika!)