Keresés

Részletes keresés

T_Ilona Creative Commons License 2013.04.14 0 0 304

Szavaid közt ott bújkál a bánat.

Előzmény: prszm (296)
Szeretetláng Creative Commons License 2013.04.14 0 0 303

„Drága Atyám, én a te elveszett gyermeked vagyok, aki oly összezavarodott és vak, hogy semmi vagyok a Te Segítséged és Szereteted nélkül.

Ments meg Engem Fiad, Jézus Krisztus Szeretete által és add nekem földi Új Paradicsomod Kulcsát. Ámen.” 

 

prszm Creative Commons License 2013.04.13 0 0 302

1 Móz. 3,1
A kígyó pedig ravaszabb vala minden mezei vadnál, melyet az Úr Isten teremtett vala, és monda az asszonynak: Csakugyan azt mondta az Isten, hogy a kertnek egy fájáról se egyetek?
1 Móz. 3,2
És monda az asszony a kígyónak: A kert fáinak gyümölcséből ehetünk;
1 Móz. 3,3
De annak a fának gyümölcséből, mely a kertnek közepette van, azt mondá Isten: abból ne egyetek, azt meg se illessétek, hogy meg ne haljatok.
1 Móz. 3,4
És monda a kígyó az asszonynak: Bizony nem haltok meg;
1 Móz. 3,5
Hanem tudja az Isten, hogy a mely napon ejéndetek abból, megnyilatkoznak a ti szemeitek, és olyanok lésztek mint az Isten: jónak és gonosznak tudói.
1 Móz. 3,6
És látá az asszony, hogy jó az a fa eledelre s hogy kedves a szemnek, és kivánatos az a fa a bölcseségért: szakaszta azért annak gyümölcséből, és evék, és ada vele levő férjének is, és az is evék.

 

Isten megtiltotta, hogy rajta kivül máshoz imádkozzunk, a Sátán úgyan azt teszi ma is kétdégbe vonja Isten parancsát, és arra csábtíja az embereket, hogy imádjanak halandókat, szellemi lényeket, azért hogy bűnt kövessenek el, ahogy Éva elkövcette.

 

Ama régi kigyó kit csalt meg az asszonyt Évát. A Sátán nem Ádámot csalta meg elöször, hanem az Évát, mert ő volt a gyengébb nem.

 

1 Móz. 3,15
És ellenségeskedést szerzek közötted és az asszony között, a te magod között, és az ő magva között: az neked fejedre tapos, te pedig annak sarkát mardosod.

 

Két szellemi asszony van ma, az egyik az Isten népe, Isten egyháza. A másik a nagy parázna, aki gyülöli az Igazságot, mivel nem abból való, hanem a hazugságból. Nagy parázna atyja a Sátán, és az ő szellemei vezetik, és nem a Szentlélek, hanem hazug szellemek, amely társközbenjárónak, égkirálynőjének, örök szűznek adja ki magát, hogy elhitesse azokat akik nem Istentől valók, ő lesz az antikrisztus mennyasszonya.

Az igaz egyház nem imádd sem angyalokat, sem teremtett lényeket, sem bálványokat, sem ereklyéket,  csak Istent.

 

Mivel az asszony gyengébb nem, ezért a nőket sokkal könnyebben becsapják a hamis szellemek. A nők hajlamosabbak arra, hogy anya isteneket imádjanak. Az ilyen nők lázadásuk miatt erőre van szükségük, amit Isten nekik nem ad, amig meg nem térnek, ezért keresik az ilyen nők az erőt és kegyelmet a Máriénak magát kiadó hamis szellemnél. Ők azt hiszik, hogy Máriához megy imájuk, de nem, hanem a hazug szellemhez, és Sátánhoz. Ahogy nincs megengedve az asszonynak, hogy szellemi tanításokat adjon, és a férfin uralkodjék, úgy nincs megengedve Máriának sem, hogy tanítson! Az a szellem aki Mária nevében üzenget, és tanít az nem a zsidó alázatos Mirjám!

 

 

1 Tim. 2,11
Az asszony csendességben tanuljon teljes engedelmességgel.
1 Tim. 2,12
A tanítást pedig nem engedem meg az asszonynak, sem hogy a férfin uralkodjék, hanem legyen csendességben.
1 Tim. 2,13
Mert Ádám teremtetett elsőnek, azután Éva.
1 Tim. 2,14
És Ádám nem csalattatott meg, hanem az asszony megcsalattatván, bűnbe esett:

 

1 Ján. 3,8
A ki a bűnt cselekszi az ördögből van; mert az ördög kezdettől fogva bűnben leledzik. Azért jelent meg az Istennek Fia, hogy az ördög munkáit lerontsa.

 

Jel. 2,20
De van valami kevés panaszom ellened, mert megengeded amaz asszonynak, Jézabelnek, magát prófétának mondja, hogy tanítson és elhitesse az én szolgáimat, hogy paráználkodjanak és a bálványáldozatokból egyenek.
Jel. 2,21
Adtam néki időt is, hogy megtérjen az ő paráználkodásából; és nem tért meg.
Jel. 2,22
Íme én ágyba vetem őt, és azokat, a kik vele paráználkodnak, nagy nyomorúságba, ha meg nem térnek az ő cselekedeteikből.

 

 

Atyám adj kegyelmet választodainak, hogy kijöjjenek a nagy Babilonból, hogy ne imádjanak démonokat, és hazug szellemeket, és bálványokat, hanem meg térjennek hozzád a Jézus Krisztus nevében.

 

Ámen.

Előzmény: Szeretetláng (298)
prszm Creative Commons License 2013.04.13 0 0 301
Előzmény: Szeretetláng (297)
Never Man Creative Commons License 2013.04.13 0 0 300

Nothing is real and nothing to get hungabout.
Strawberry Fields forever.

Living is easy with eyes closed,

misunderstanding all you see.

 

http://www.youtube.com/watch?v=JzcZttcpYFQ

Előzmény: Szeretetláng (297)
Törölt nick Creative Commons License 2013.04.13 0 0 299

A bibliai "kigyó" j e l k é p !

Egyébként az állatvilág hagyományos "királya" az oroszlán/leo :)))

Előzmény: Szeretetláng (298)
Szeretetláng Creative Commons License 2013.04.13 0 0 298

Az állatvilág királya a kígyó

Szeretetláng Creative Commons License 2013.04.13 0 0 297
prszm Creative Commons License 2013.04.12 0 0 296

Nem az a szeretet, amikor azt szereted aki téged szeret, hanem az, amikor  azt szereted aki téged gyülöl, cselekedeteivel Istent gyalázza. Amikor valaki azt mondja nem jót csinálsz, nem jól imádkozzol, nem ahhoz imádkozzol, akihez mindig kellene. Ezért van benned rossz érzés, eluralkodik rajtad a gyűlölet? ... Nem velem van problémád, hanem akiről azt gondolod, hogy szereted, de valójában nem szereted, mert ha szeretnéd Istent akkor parancsait megtartanád, és nem a széles úton mennél, hanem a keskeny úton. Jézus mondja: "Én vagyok az ÚT, az IGAZSÁG, és az ÉLET, senki sem mehet az ATYÁHOZ, csak ÉN általam"

Nincs Mária, vagy Ferenc, vagy Istváni út, hanem csak egy út van az Istenhez ez Jézus.

 

Atyám adjál kegyelmet azoknak, akik szellemi vakok, hogy lássanak a Jézus Krisztus nevében.

 

Ámen.

 

Előzmény: T_Ilona (294)
prszm Creative Commons License 2013.04.12 0 0 295

Látszik ebből a betanított imából is, hogy a Mária imádói igazából nem Istenben biznak, hanem Máriában.

Mária nem imádkozik egyetlen Mária imádóért, mert végtelenül fáj neki, hogy ezek az emberek nem a Krisztust a megváltot követik, hanem jobban bíznak bárki másban. Végtelenül fájna nekem is ha, elmegyek az Úrhoz, akkor nem Istenhez imádkoznának, hanem hozzám. Az angyalok, halottak szellemeinek,  és bálványok imádata igen primitiv szintű általában betanult, és biblia tanításaitól idegen, és annak elentmondó imákat ismételgetnek, amelyek ráadásul nem aktuálisak, lásd. az "üdvöz légy", amely nem ima, haenm egy köszöntés. Mária már nem terhes, nem fog szülni, és tartja Jézust a kebelén. A Mária tisztelet teljesen pogány alapokon nyugvó anya Isten átmentése volt a katolikus egyházba. Nincs Fatimai Mária, ahogy nincs Medjugorje Mária, sem egyéb Mária, hanem csak Izraeli Mirjám van, aki meghalt, és nem ragadatott el, és várja a feltámadás napját, amikor Jézus visszajön. Sem Máriának, sem senkinek nem kell imádni a szívét, máját, veséjét, és egyéb belsőségeit, és ehhez balgaság imádkozni is.

Fatimai Máriaának, Medjugorjei Máriának semmi közeni nincs az alázatos Mirjámhoz, hanem pogány területek helyi "nőnemű" gonosz szellemei.

Előzmény: Szeretetláng (293)
T_Ilona Creative Commons License 2013.04.12 0 0 294

A testvéri szeretet nem könnyű, hogy ítélkezés, harag és gyűlölet ne vonja be, és képes legyek szeretni azt a testvéremet is, akiről rosszat gondolok.

Te már megmutattad Magadat nekem, Szeretetedbe bevontál, és most elémhozod testvéreimet, hogy próbára tegyed hűségemet.

Azt kérdezed, képes vagyok-e Téged testvéreimben szüntelenül szeretni, mert azzal bizonyítom legnagyobb hűségemet Tehozzád.

Téged szeretni nem nehéz, mert Te mindenkor-mindenben szeretsz. Ha alázatos a szívem és kicsinységemet magamra veszem, akkor betérsz hozzám, de testvéreim nagy feladat számomra, Te adtad őket nekem, hogy bennük is megtalállak-e Téged.

Meg tudom-e tartani alázatomat és kicsinységemet, nem kél-e fel bennem irígység, ítélkezés, harag és gyűlölet, utolsó leszek-e, a Te szolgálatodban maradok-e?

 

Igenem a szívemben megélt és felidézett szeretetből születik, mely maga a hűség; és e szeretetben megszólalsz, Te fogod megmondani, mit kell tennem. Ha képes vagyok szolgálatodban maradni, meg is teszem, hogy Te örülhessél bennem; mert örömöm a Te örömöd.

Megfeszítettem testem minden indulatát, minden tévedését, és a Te Fényed felragyog közöttünk.

Előzmény: prszm (291)
Szeretetláng Creative Commons License 2013.04.12 0 0 293

                                                               Salve Regina

 

V. Üdvözlégy Királynő,

R. irgalmasság Anyja! Életünk, édességünk, reménységünk, üdvözlégy! Hozzád kiáltunk Évának számkivetett fiai, hozzád sóhajtunk sírva és zokogva e siralom völgyéből. For­dítsd reánk tehát Szószólónk irgalmas sze­medet, és e számkivetés után mutasd meg nekünk Jézust, méhednek áldott gyümölcsét! Ó irgalmas, ó kegyes, ó édes Szűz Mária!

V. Imádkozzál érettünk Istennek szent Anyja.

R. Hogy méltók lehessünk Krisztus ígéretére.

V. Könyörögjünk. - Isten, kinek Egyszülötte élete, halála és feltámadása által az örök élet jutalmát megszerezte nekünk, engedd ké­rünk, hogy e titkokról a boldogságos Szűz Mária szentolvasója elmondásával megemlé­kezvén, utánozzuk amit magukban foglalnak, és elnyerjük, amit ígérnek. A mi Urunk Jézus Krisztus által.

R. Ámen.

V. Jézus szentséges Szíve

R. Irgalmazz nekünk!

V. Szűz Mária szeplőtelen Szíve

R. Könyörögj érettünk!

V. Szent József

R. Könyörögj érettünk!

V. Szent János evangélista

R. Könyörögj érettünk!

V. Grignon Szent Lajos Mária

R. Könyörögj érettünk!

V. Az Atya, a Fiú ...

 

prszm Creative Commons License 2013.04.11 0 0 292

Názáreti Jézus a zsidók királya - ezt írták rómaiak a keresztjére.

 

Zakariás: 6:12: „Ezt mondja a Seregeknek Ura, mondván? ÍMÉ, egy férfiú, a neve Csemete, mert csemete támad belőle, és megépíti az Úrnak templomát!"

 

Názáret szó jelentése: Csemete, bimbó, sarj, hajtás

 

Fil. 2,6-11
A ki, mikor Istennek formájában vala, nem tekintette zsákmánynak azt, hogy ő az Istennel egyenlő, Hanem önmagát megüresíté, szolgai formát vévén föl, emberekhez hasonlóvá lévén; És mikor olyan állapotban találtatott mint ember, megalázta magát, engedelmes lévén halálig, még pedig a keresztfának haláláig. Annakokáért az Isten is felmagasztalá őt, és ajándékoza néki oly nevet, a mely minden név fölött való; Hogy a Jézus nevére minden térd meghajoljon, mennyeieké, földieké és föld alatt valóké.
És minden nyelv vallja, hogy Jézus Krisztus Úr az Atya Isten dicsőségére.

 

Az eredeti neve Jesua.

 

Mossíaḥ Jesua ben Jahveh

 

Annakokáért az Isten is felmagasztalá őt, és ajándékoza néki oly nevet, a mely minden név fölött való; Hogy a Jézus nevére minden térd meghajoljon, mennyeieké, földieké és föld alatt valóké

 

Minden név fölött való név Mossíaḥ Jesua (Jézus Krisztus) neve, amelyre minden térd meghajol mennyeieké, földieké és föld alatt valóké. Nincs más név, amelyben lenne megtartatásunk, és csak ebben a névben van a megtartatásunk! :)

 

Ezért felháborító, hogy vannak emberek akik halandó emberek lelkeihez, és angyalokhoz imádkoznak.

 

Áldjon meg az Úr Téged.

 

Eféz. 1,17
Hogy a mi Urunk Jézus Krisztusnak Istene, a dicsőségnek Atyja adjon néktek bölcseségnek és kijelentésnek Lelkét az Ő megismerésében;
Eféz. 1,18
És világosítsa meg értelmetek szemeit, hogy tudhassátok, hogy mi az Ő elhívásának a reménysége, mi az Ő öröksége dicsőségének a gazdagsága a szentek között,
Eféz. 1,19
És mi az Ő hatalmának felséges nagysága irántunk, a kik hiszünk, az Ő hatalma erejének ama munkája szerint,
Eféz. 1,20
A melyet megmutatott a Krisztusban, mikor feltámasztotta Őt a halálból, és ültette Őt a maga jobbjára a mennyekben.
Eféz. 1,21
Felül minden fejedelemségen és hatalmasságon és erőn és uraságon és minden néven, mely neveztetik nemcsak e világon, hanem a következendőben is:
Eféz. 1,22
És mindeneket vetett az Ő lábai alá, és Őt tette mindeneknek fölötte az anyaszentegyháznak fejévé,
Eféz. 1,23
Mely az Ő teste, teljessége Ő néki, a ki mindeneket betölt mindenekkel.

 

Ez az egyház nem a bálvány, ereklyék és Mária, halott lelkek, angyalok imádója, hanem az Atya, és a mindenek felett felmagasztalt Jézus Krisztus imádója.

 

De ezt te mind tudod, azoknak írtam akik nem tudják.

Előzmény: sittimfa (290)
prszm Creative Commons License 2013.04.11 0 0 291

Bálványokban nincs Isten, a Máriának magát kiadó gonosz szellem sem Istentől van, hanem Sátántól, ahogy a hamis prófétákat és a hazug kijelentéseket közlő emberek is. Nem kell mindenben az Istent látni, hanem csak abban ami valóban Istentől van.

Előzmény: T_Ilona (281)
sittimfa Creative Commons License 2013.04.11 0 0 290

Az Isten beszéde, és a Szent Lélek erejével megtöröm a sötétséget, és a hazugságot, és parancsolok a Názáreti Jézus nevében, hogy Jézabel szelleme, antikrisztus szelleme megkötözlek a választottak életében,

 

Miért a názáreti jézus nevében??

Előzmény: prszm (288)
T_Ilona Creative Commons License 2013.04.11 0 0 289

Amen.

prszm Creative Commons License 2013.04.11 0 0 288

Atyám szabadítsd meg azokat a választottaidat, akik ma Máriának, vagy más szentnek magát kiadó gonosz szellemnek szolgálnak, és többre becsülik a te Igédnél a démonok, és hamis próféták hazug beszédeit. Az Isten beszéde, és a Szent Lélek erejével megtöröm a sötétséget, és a hazugságot, és parancsolok a Názáreti Jézus nevében, hogy Jézabel szelleme, antikrisztus szelleme megkötözlek a választottak életében, és parancsolok nektek nincs jogotok sem hatalmatok Isten választottai felett, mert Jézus Krisztus legyőzött benneteket, jöjjetek ki én népem a szellemi Babilonból ne legyetek részesei Isten csapásaiban.

 

Jel. 14,6-7

És láték más angyalt az ég közepén repülni, a kinél vala az örökkévaló evangyéliom, hogy a föld lakosainak hirdesse az evangyéliomot, és minden nemzetségnek és ágazatnak, és nyelvnek és népnek, ezt mondván nagy szóval: Féljétek az Istent, és néki adjatok dicsőséget: mert eljött az ő ítéletének órája; és imádjátok azt, a ki teremtette a mennyet és a földet, és a tengert és a vizek forrásait.

 

Jel. 18,2-3

És kiálta teljes erejéből, nagy szóval mondván: Leomlott, leomlott a nagy Babilon, és lett ördögöknek lakhelyévé, minden tisztátalan léleknek tömlöczévé, és minden tisztátalan és gyűlölséges madárnak tömlöcévé.

 

http://www.elizeus.atw.hu/fatima.html

Szeretetláng Creative Commons License 2013.04.11 0 0 287
prszm Creative Commons License 2013.04.10 0 0 286

Ezeket nem Jézus mondta, hanem vagy egy gonosz szellem, vagy egy hamis próféta.

Átkozott az aki a hazugságot igazságnak mondja!

A tudatlanságod már nem mentség, mert ha figyelmeztetnek arra, hogy bűn amit, csinálsz, akkor tudd meg, hogy nem mondhatod az itéletkor, hogy nem tudtam hogy bűn az amit csinálsz!

Térj meg, és olvasd a bibliát, és abból idézzél!

 

A bálványimádás, és a Mária imádat elveszi az észt!


A Isten és Jézus ne adta senki másnak sem hatalmát, sem az ő országát! Az Ő országa nem ebből a világból való!

Csak az ebből a világból valók hadakoznak, harcolnak, ennek a világnak a hatalmáért, és az Antikirisztus orsuzágát készítik, aki magát Krisztusnak, vagy Krisztus földi helytartójának mondja!

Előzmény: Szeretetláng (283)
sittimfa Creative Commons License 2013.04.09 0 0 285

Jól benne vagyunk...

 

Mt 24,24

Mert hamis Krisztusok és hamis próféták támadnak, és nagy jeleket és csodákat tesznek, annyira, hogy elhitessék, ha lehet, a választottakat is.
Isten irgalmazzon a hamis próféták és krisztusok szócsöveinek, meg azoknak, is, akik hallgatják őket!
Előzmény: Szeretetláng (283)
Törölt nick Creative Commons License 2013.04.09 0 0 284

Honnan szedted ezt? Már lassan én is deresedem, de még ezt soha nem hallottam.  Ha ez igaz lenne, úgy is prédikáltak volna már róla. Vagy a bibliában benne lenne.

 

Megkérdezem a papokat a fészen.

Előzmény: Szeretetláng (282)
Szeretetláng Creative Commons License 2013.04.09 0 0 283

"Miként a betlehemi istállóban elkezdődött a Megváltás, úgy a magyar földön elkezdődik az én nagy munkám: a bűn megszüntetése, eltörlése a föld színéről, a lelkek megszentelése, a sátán legyőzése és az én országomnak diadalmas uralma. Ez pedig annyiban fog sikerülni, amennyiben Szeplőtelen Anyámnak, mint a Világ Győzelmes Királynőjének megadják a nyilvános tiszteletet és elismerést ..."

 

"Ha a fiú királynak van elismerve, illik, hogy a fiú anyja is azzá legyen. Ezért akarom és kívánom, hogy Szeplőtelen Anyámat az egész világ mint Világ Győzelmes Királynőjét ismerje el. Ez az elismerés nyilvános legyen! Május elseje legyen Szeplőtelen Anyámnak, mint Világ Győzelmes Királynőjének szentelve. Ezt a napot az Egyház ünnepélyesen ülje meg!" (Jézus)

 

 

Forrás:  http://www.natalia-nover.lapok.eu/fooldal

 

Szeretetláng Creative Commons License 2013.04.09 0 0 282

Jézus egyetlen gyermeke, szeplőtelenül fogantatott gyermeke volt a Szűzanyának

Az özvegy Józsefnek pedig öt gyermeke volt

És ha ez így volt, és így volt, akkor találtál valamit

A deresedő hajú Józsefre bízták a Szüzet

 

Előzmény: Törölt nick (275)
T_Ilona Creative Commons License 2013.04.09 0 0 281

Mindenkiben Őt szeretem és Őt szólítom, hívogatom, hogy Ő éljen közöttünk.

Előzmény: prszm (276)
T_Ilona Creative Commons License 2013.04.09 0 0 280

Igen, Szeretet alatt Isten Szent Lelkének munkáját értem, és ne csak értsem, hanem engedjem, hogy dolgozhasson közöttünk.

Előzmény: magyarpityu (272)
nilnocere Creative Commons License 2013.04.09 0 0 279
Mózest idezted.

Kérlek ne közelíts. Maradj ahol vagy. Rendben?

Mi már mindent megbeszéltünk.


Isten aldjon meg téged és őrizzen meg minden rossztól.
Előzmény: prszm (276)
prszm Creative Commons License 2013.04.08 0 0 278

Nem csalta meg mindegyik Máriától volt. :)

Előzmény: Törölt nick (273)
prszm Creative Commons License 2013.04.08 0 0 277

Rozálka!

 

Bitos olvastad már.

 

Mát. 19,29
És a ki elhagyta házait, vagy fitestvéreit, vagy nőtestvéreit, vagy atyját, vagy anyját, vagy feleségét, vagy gyermekeit, vagy szántóföldjeit az én nevemért, mindaz száz annyit vészen, és örökség szerint nyer örök életet.

 

János elhagyta apját, és anyját így követte Jézust, hogy ne kapna új anyákat, és apákat.

Márianak nem volt könnyű ezért bizta Jánosra, de Jézus nem csak meghalt hanem fel is támadt, ezért feltámadása után Mária megvigasztalodott!

 

Jézus feltámadt, amelyről bizonyságot tettek az apostolok, nem úgy Máriáról, akiról, a XX. században jelentette ki a pápa, hogy elragadtatott. Hogy hogy erről nem tudtak az apostolok? ... Azért mert meg sem történt!

Nekünk egy közbenjáronk van az Jézus, aki számunkra az ÚT, az IGAZSÁG, és az ÉLET, csak a balgák keresik ezeket máshol.

Előzmény: Törölt nick (275)
prszm Creative Commons License 2013.04.08 0 0 276

Több katolikus pappal is beszéltem, többnek felhívtam már a figyelmét a megtérésre!

Az igazság nem a papoknál van, mert nem csak az Igazságot tanítják, hanem vallásos bibliának ellentmondó tanításokat is.

A kereszténységen belül ez egyik legeretnekebb tanítás a Mária kultusz tanításai, és szentek, bálványok imádata.

Ha keskenyúton járnál akkor nem imádkoznál Máriához, és nem borulnál le a bálvonyok elött imára.

Szeretlek, ahogy szeretem szeretett lángját is, vagy T. Ilonát, azért írok itt este, hogy el ne kárhozatok, ezért nyugtalan a lelkem.

De a többi a ti dolgotok, hogy mit tesztek, mert figyelmeztetünk benneteket.

 

Aki az Úrat szereti az nem gyönyörködik a bálványokban, nem tesz olyat amit az Úr gyülöl, és megtiltott.

 

Ezt parancsolta Úr!

 

2 Móz. 20,3
Ne legyenek néked idegen isteneid én előttem.
2 Móz. 20,4
Ne csinálj magadnak faragott képet, és semmi hasonlót azokhoz, a melyek fenn az égben, vagy a melyek alant a földön, vagy a melyek a vizekben a föld alatt vannak.
2 Móz. 20,5
Ne imádd és ne tiszteld azokat; mert én, az Úr a te Istened, féltőn-szerető Isten vagyok, a ki megbüntetem az atyák vétkét a fiakban, harmad és negyediziglen, a kik engem gyűlölnek.
2 Móz. 20,6
De irgalmasságot cselekszem ezeriziglen azokkal, a kik engem szeretnek, és az én parancsolatimat megtartják.

 

Most is szereted? ... Vagy megcsalod a féltőn szertő Istent? Sokan nem is gondolják, hogy a szellemi paraznaság még súlyosabb bűn, mint a testi paraznaság, mert az a testen marad, de a szellemi paraznasággal szellemedet, és az Istent gyalázod meg.

 

Nem számít, hogy mit gondolsz azért, mert nem fogadom el engedetlenkedésedet.

Előzmény: nilnocere (267)
Törölt nick Creative Commons License 2013.04.08 0 0 275

Ha lett volna Máriának és Józsefnek Jézuson kívül még több gyermeke, akkor a kereszten nem kellett volna Máriát Jánosra bíznia.  Mert a többi gyermek közül valaki  gondoskodott volna róla.  De mivel Jézus egyke volt, így Jánosra a szeretett tanítványra bízta az anyját.

Előzmény: prszm (274)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!