Köszönjük, hogy felfedezted fórumunk reklámerejét. Kérjük, tevékenységed legalizálásáért az alábbi formon jelentkezz munkatársunknál forum.index.hu/reklamlink/
Eladom 2010-es Lilly (08-3106-os címlapmodel) menyasszonyi ruhámat. A ruhám mérete 36-os, de mivel fűzős 34-es ill. 38-asoknak is jó. Hossza 175 cm-es magasságig ok. Mellékeltem néhány képet, így állt rajtam májusban, de nem vagyok ám modelalkat, ezért itt a hivatalos link: http://www.lilly.de/Default.aspx?ID=139&ProductID=PROD766&GroupID=GROUP8&VariantID=VO58 Akit érdekel, írjon bátran, az árban, próbában, átvételben megegyezünk: bartis_katalin@gmail.com
Eladó a képeken látható egyszer használt elegáns, egyszerű de nagyon szép, mutatós menyasszonyi ruha. Hibátlan állapotban, kitisztítva kerül átadásra. 2009 augusztusában üzletből lett vásárolva, nem kölcsönzőből. Kiegészítők: Abroncsos alsószoknya ( nem a ruhába varrott ) Apró kövekkel díszített hímzett kesztyű A ruhát 178cm magas, és 58 kg súlyú menyasszony viselte. Méretei : Mellbőség: 94 cm, Derék: 70 cm, Csípő: 84 cm
Az ár irányár! A ruha megtekinthető, és felpróbálható. Érdeklődni : +36/20 57-55-398 timeabalog@gmail.com
Szerintem is jobb lenne, ha mint megelhetesi fotos nem szolnal le masokat akik a penznel elorebb tesznek par dolgot. Sokkal tobb felnivalod van az ilyen emberetol mint hinned. Aki nem megelhetesi fotos az rendre SOKKAL szebb kepeket csinal mert nincs belefasulva. A technika oldal pedig csak penz kerdese, sok "eskuvofotosnak" a komplett szettje kevesebbet er mint 1-1 ilyen embernek 1 obija
kapt egy mailt Dégi-től, miszerint nem korrekt a bejegyzésem, mert nem mutatkoztam be. Ezúton szeretnék elnézést kérni, ha a postom sértő lett volna az ingyenes fotózást végző kollégára, véletlenül sem szerettem vona őt rossz fényben feltüntetni.
Számomra egy esküvő fényképezés 10 óra az esküvő napján és körülbelül 3-4x8 óra utómunka, én ezt nem tudom ingyen megcsinálni, cserébe elvonalbeli technikával fotózom, és nagyon jól megtanultam, hogy milyen embert hogyan kell motiválni vagy éppen ellazítani. Mert a fényképezést 70-80%-ban a kommunikációról szól, csak a többi a technika. Weben talán nem tudom jól kifejezni magam, ez a baj ha az embert mindenben emóciói vezénylik ... fotózáskor viszont kifizetődik. :)
Szóval Láng Péter vagyok, de ha beírod a google-ba, hogy ivangorcsev, ezt magad is megtudhatod.
Még egyszer sajnálom, ha sértő volt a postom, csupán alternatívát szerettem volna kínálni. Elnézésedet kérem.
szerintem is nagyon jó dolog az ingyenes esküvői fotózás, azok számára akiknek nem elsődleges, hogy csodálatos - érzelemdús képek szülessenek róluk, de ha mégis a minőség és a megbízhatóság volna az első www.ivangorcsev.tumblr.com
Szabad Tőletek segítséget kérni? Párom 2008 nyarán jegyzett el engem, de azóta már rég szertefoszlott az esküvő képe. Megszületett a kisfiúnk és párom "nincstelen lett". Így a pénz most a babára és a közös jövőre (házra) kell. :'(
Most viszont részt veszünk párommal egy netes szavazásban, ahol a nyeremény egy ingyen esküvő. Eléggé lemaradtunk, de én hajlamos vagyok nem feladni egy könnyen. :) Szabad ilyen szavazós dologban itt segítséget kérni vagy inkább ne!?
Nekünk nem volt hajós esküvőnk, viszont az unokanővéreméknek igen. Nyár elején volt az Európa Hajón, hihetetlenül hangulatos volt, és különleges. A szertartás és a vacsora is egy helyen volt, így azzal sem volt probléma, hogy kit hogy kellene átszállítani egyik helyről a másikra :) A víz, a panoráma, és a gyönyörűen megterített asztalok, és a dekoráció nagyon sokat dobott az esküvőn. Én csak ajánlani tudom. Egyébként megkérdeztem tőle, hogy hol lehet megtalálni őket a neten. Ezt a linket küldte:
http://europaeskuvo.hu/europa-eskuvo
Akkor így előre is engedd meg nekem, hogy sok boldogságot kívánjak! :)
Sziasztok!
Mostanában egyre többször kérik mind menyasszonyok, mind pedig vőlegények, hogy tanítsak be nekik egy szép, romantikus, vagy akár egy vidám meglepetés dalt, ezért az jutott eszembe, hogy olyan embereknek is átadhatnék valamit az éneklés gyönyörű rejtelmeiből, akik nem szeretnének hosszasan énekelni-tanulni és olyan Pároknak is örömet szerezhetnék ezzel a kedves meglepetéssel, akiknek az esküvőjén nem mi játszunk.
Szívesen megosztom a tapasztalataimat: info@foolishmood.huhttp://www.backflash.hu/partnereink.php
Muszáj megosztanom ezt az élményt... Nyáron koszorúslány voltam a barátnőm esküvőjén, amihez úgy kezdtünk neki, hogy mi úgyis meg tudjuk szervezni. Hát mondanom sem kell, elakadtunk nem sokkal kezdés után. Aztán a neten böngészve megtaláltam azt a csapatot, akik segítenek a menyasszonyoknak, hogy zökkenőmentesen meg tudják szervezni a nagy napot. Először a barátnőm nem akart eljönni, de aztán abban maradtunk, hogy ennél csak jobb lehet, és tényleg klasszisokkal jobb lett! Minden kérdésünkre azonnal válaszoltak, nagyon sokat segítettek és marha jófejek voltak! Én csak ajánlani tudom őket mindenkinek!
Már csak egy hét és minden felhasználónk 25%os ÁTRUHÁZHATÓ kedvezménykupont kap ajándékba! Legyél Te is regisztrált felhasználónk és 7 nap múlva tied az egyik!
Szeretné, rendezvényét tökéletessé és emlékezetessé varázsolni? Béreljen elegáns székhuzatot hozzá illő szatén masnival, több színben, most még kedvezőbb áron!
Vállaljuk a székhuzatok helyszínre történő szállítását (elsősorban Budapest és Nagykanizsa vonzáskörzetében), és igény szerint a felhelyezésükről is gondoskodunk.
Nálunk biztosan megtalálja a megfelelő a székhuzatot, akár esküvőkre, akár családi összejövetelre vagy bármely más rendezvényre keres stílusos dekor-kiegészítőt!
Érdeklődni: lineth@vipmail.hu
Egy ismerősöm csináltatott, de nagy csalódás volt neki, mert a színmintát félórán keresztül nézegetve sem látszott semmi különbség. aztán megcsinálták mégegyszer (2szer lehet max - legalábbis ott és azzal a módszerrel, ahol az ismerős volt) és talán egy félárnyalatnyit fehérebb lett, de napokig annyira érzékenyek voltak a fogai, hogy enni sem tudott. Szóval csak óvatosan ezekkel! Érdemes alaposan utánanézni, és persze akkor sem garantált az eredmény. Van akinek az eredeti fogszíne sem annyira fehér, és ezek a fogfehérítő eljárások csak a rárakódott szennyeződéseket távolítják el, az eredetinél fehérebb sohasem lesz..
Ti csináltatok már fogfehérítést? Szeretnék az esküvőm előtt elmenni fogorvoshoz és vagy otthoni vagy fogorvosi fehérítést csinálni? Tapasztalatok, javaslatok? Felesleges, vagy megéri? Szeretnék szép mosolyt az esküvőmre, és még lehet, hogy a páromat is rá tudom venni :)
Én egy ellenpéldával szolgálnék. Sajnos én is jártam hasonlóképpen, hogy a szolgáltató azt hiszi Ő az egyetlen és amit vennék azt csak nála lehet megkapni...
Nem tudom miért hiszi azt valaki, hogy ha beleszelemesedek pl egy ruhába akkor mindnképpen azt fogom megvenni és onnantól bármi megengedhet magának.
Volt hogy szó nélkül sarkon fordultam én is:)
Az én ellenpéldám most az oltárelőtt.hu webáruháza. Nagyon jó fejek voltak, amikor a pár napja vásároltam náluk. Csak egy dolog bánt, hogy miután megvettem ami kell és most nézem, hogy 25%kedvezményt fognakl osztogatni:)
Így jártam, a végére sem szabad hagyni semmit, de ezek szerint elkapkodni sem kell:)