Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Sony MILC fényképezőgépek, objektívek és tartozékaik adok-veszek topicja.
Vaterás és egyéb licitnövelés portálok linkelése nem megengedett - törléssel, tiltással jár.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Az A6000 + SEL70200G kb annyiba kerül mint a motorom :).
Első körben meglévő erőforrásokkal (+ egy SEL55210) szerettem volna megoldani a problémát, de úgy tűnik vagy nagy szenvedés lesz, vagy egyáltalán nem fog működni.
Úgy tűnik elhamarkodott vétel volt az ILCE5000 (pedig egész jó fotós ajánlotta, bár hozzátette, hogy "kezdésnek jó lesz"). Bár ha Ő nem javasolja ezt, akkor egy Bridge gépet vettem volna, 50-es zoommal.
Egyet értek. Kereső nélküli géppel sportot fotózni iszonyat kínlódás. Eleve szerintem kényelmetlen hátsó kijelzővel fényképezni, főleg telével a váz másik végén...
Hááát, új vázat nem szeretnék venni, mert főként a gyerkőcöt fényképezem otthon, arra egész jó. Objektiven azért gondolkodtam, ha néha elmegyek motorozni, készitenék néhány fotót a többiekről.
Tavaszig el kell döntenem, bár elég bizonytalan vagyok.
Ezek pont egy ilyen obival és egy nem túl szikla Sony ilce 3000 k val lett lőve.Az autó fókusz kicsit lassú, de nekem bejött.Ha rá vagy állva a kb távolságra akkor viszont ugrik:)
ui: remélem nem gond hogy tettem fel képet. de mosta az egyszer nem ti segítetek nekem hanem talán én is tudok valakinek:)
Nagyon kevés a 25 pontos kontraszt érzékelős fókusza. Nincs keresője, bizonyos fényviszonyok között nem látod a témát, sorolhatnám, sportra nem tartom alkalmasnak. Bent a boxban, rajtrácson igen, mozgó tárgyra nem alkalmas. Ennyit a vázról, az obi nekem az a6000-esen átlagon felül teljesít, nem ezt látom problémának, hanem a vázat. Ha mégis csinálod, oldalról, behúzottat, vagy előre beállított fókuszpontra sztem tudsz versenyképet csinálni, nagy hibaszázalékkal. Mindenképpen keresős és gyors AF-es, sőt gyors sorozatra alkalmas gépet javaslok.
Sony SEL1650 PZ objektív eladó hibátlan állapotban, első és hátsó védősapkával. Az ár fix. 30 000. Átvétel elsősorban a IX. kerületben. Érdeklődni e-mailben, ott adok mobilszámot: abrahamandrass@gmail.com.
Sportfotókat szeretnék késziteni, főként autó és motorversenyeket, hobby célra. Van egy SONY alpha 5000-es gépem. Kérdésem az lenne, hogy ha veszek rá egy Sony E 55-210mm f/4.5-6.3 OSS objektivet, tudok készíteni értékelhető képet, vagy ez a technika nem alkalmas rá? Viszonylag közel tudok menni a pályához.
Esetleg ha valaki készitett már ilyen jellegű képeket ilyen objektivvel, megoszthatná.
SONY LA-EA1 ADAPTER, a Sony-Minolta A bajonettes objektívek NEX gépekhez való alkalmazásához.
Minden adatot átvisz az objektívről a vázra és fordítva. A motoros (SAM, stb.) objektívekkel az autófokusz is működik, igaz nem villámgyors, statikus témákhoz jó.
Nekem az A6000 alkalmazva a focuspeaking villámgyors kézi élesség állítást adott.
Eladósorba kerültek az alábbi Sony objektív és kiegészítők!
Sony SEL-1855 f3.5-5.6 OSS - fekete ELKELT
Kiváló, keveset használt, újszerű állapotban, első- és hátsó sapkával, napellenzővel.
Gyári szám: 7862576
Ár: 35.000.- Ft
Sony STP-XH70 minőségi, premium bőr vállszíj
Teljesen újszerű, alig használt állapotban.
A Sony fényképezők gyári, kiegészítő, míg az RX1 sorozat gyári tartozéka.
Ára: 9.000.- Ft
Vanguard UP-Rise18 válltáska
Keveset használt, újszerű állapotban. Első zsebbel valamint oldalzsebekkel, esőkabáttal. Ideális válltáska bármely E bajonettes vázhoz és egy tartalékobjektívhez, tartozékokhoz (szűrők, akkumulátor, töltő, kábelek).
Eladósorba kerültek az alábbi Sony objektív és kiegészítők!
Sony SEL-1855 f3.5-5.6 OSS - fekete
Kiváló, keveset használt, újszerű állapotban, első- és hátsó sapkával, napellenzővel.
Gyári szám: 7862576
Ár: 35.000.- Ft
Sony STP-XH70 minőségi, premium bőr vállszíj
Teljesen újszerű, alig használt állapotban.
A Sony fényképezők gyári, kiegészítő, míg az RX1 sorozat gyári tartozéka.
Ára: 9.000.- Ft
Vanguard UP-Rise18 válltáska
Keveset használt, újszerű állapotban. Első zsebbel valamint oldalzsebekkel, esőkabáttal. Ideális válltáska bármely E bajonettes vázhoz és egy tartalékobjektívhez, tartozékokhoz (szűrők, akkumulátor, töltő, kábelek).
Hát, no ilyen szegény :( másrészt pedig szép képeket lehet vele csinálni, ha valakinek fullframe 17mm kéne, tessék jelenkezni, kipróbálni mire jó, remélem új gazdára talál :)