Az Árpád híd nem kikerülhető (max. egy jóképű komppal :) ), de a többit reggel és este, valamint napközben, továbbá esős, havas és napsütéses időben nem ajánlom. :) Kiváló surranópályák vannak...
A Nagy Lajos-M3-Hungária-Árpádhid útvonalon kell majd reggelente autóval közlekednem. Ha van valakinek azirányú tapasztalata, hogy mely órákban, milyen időjárási viszonyok szokott a legnagyobb dugó lenni ebben az irányban, akkor legyen szives megosztani velem!
Esetleg egy gyorsabb alternativ útvonal?
1, A Pillangó Tesco, hát igen, kezdetben nagyon tettszet, jó választék, megfelelő árak, kellemesen meglehetett csinálnia havi nagybevásárlást. Azonban egyre jobban úgy tünik, -csak nekem? - hogy csak az eladott árú mennyisége számít. Adjunk el gyorsan sok bóvlit? Mintha ez lenne a jelszó. Az elmúlt kb. félévben ha kétszer voltam, de egyre rosszabbnak tünik.
2, Az Őrs, a Sugár és a többi bolt benne, kinek mi a véleménye, tapasztalata?
Én egészen pontosan azóta nem voltam az említett TESCO-ban, amióta legutóbb egy piszkos, elhanyagolt boltot találtam a helyén. Korábban - bevallom - szerettem oda járni, de legutóbb (úgy 2 hónapja) ragadt(!) a föld a kosztól, a mellékhelység használhatatlannak bizonyult, és a polcok pangtak az ürességtől.
Ez szerintem már nem csak emberhiány, hanem igénytelenség ...
Csak a boros sorhoz hozzátenném, hogy ha megszűnt, nem sajnálom. Már kétszer is előfordult, hogy buggyant volt a bor, amit ott vettem. 1500-2000 Ft-os egyébként megbizható, általam is jól ismert hazai borokról van szó, nem a kupakos-tablettásról. Valahogy nem tudják megfelelően tárolni.
Azóta csak és kizárólag borszaküzlet.
Nem tudom, ki, mikor járt a Pillangó utcai TESCO-ban?
Én a héten, és mélységesen csalódtam :-(((
A szépen és gusztususan és kedvcsinálóan és kulturáltan kialakitott boros sor immmár a múlté.
Maradt egy vegyed, vigyed sor.... pedig jön a karácsony, vagy inkább az adjunk el minél több bóvlit ideje jön el?
Legalábbis az üzletek mintha errefelé mennének? Nem csak a TESCO, de mások is.....
Éva moziba kevesebbet jártunk, de a Szőnyiben tanultam meg úszni, úgy hogy a bátyáim belöktek a vízbe, a legmélyebbe, az a medence vót az amellikbe trambulinról, vagy miről is lehetett ugrálni.
juhéééé!!! mi is odajártunk szánkázni néha, szintén tilosban, a Kassai téri templom magasságában... A sütöde, meg az Angol u. sarkán volt, közben eszembe jutott, de emléxem a Hungária krt.-i ra is
Hát a Hungária körútira, ugyanis azzal szemben laktunk 13 évig, az még mais meg van, de az épúletek már egész mások, meg a töltés oldalába jártunk télen szánkázni -persze a szülők meg tiltották, mert hogy mi van ha jön a vonat....
De hát a vonat a sinnen megy mi meg atöltés oldalén csúsztunk le....
..melyik kenyérgyárra gondolsz ? Van valami halovány emlékem, hogy mindennap elmentünk egy jóillatú hely mellett, sőt le lehetett látni a pincébe és ott hatalmas kemencékbe, nagy lapátokkal rámolták be a kenyeret... Micsoda illat volt...
68-ban jártam a Radnótiba...ha jól számolom. Akkor az már gimi is volt.
56-ban már megvoltál ? Nem tudom hanyadszorra meséltem el a lemenőimnek, hogy az 56-ot hogyan éltem át kicsi gyerekként.
A Thökölyi úton jöttek a tankok, iszonyatos dübörgés volt, a konyhaablakunkból oda lehetett
látni. A fürdőszobában aludtunk, mert ez volt az egyetlen védett helye a lakásnak. Mi gyerekek nagyon élveztük, főleg a felfordulást. A lakás összes ablakát nyitva tartotta Anyánk, hogy a légnyomás ki ne vigye az ablakokat. Mikor vége lett az egésznek és először kimehettünk az utcára, nem tudtunk kimenni a kapun, mert egy döglött fehér ló!!! feküdt a kapu előtt.
Jártam a Cházár A. utcába, (ált. isk) ami akkor még nem volt Radnóti. Majd az Ungvár u. (ált.isk.), ma nem tudom mi a neve. De ez még a 60-as évek volt. :-)))
Munkanap? ja papirforma szerint, :-))) igen...
Bár szerintem a nagytöbbség -mondjuk én is - "szabadnapot csinált" magának. Ennél lazább majd csak a jővőhét lesz a három munkanappal.
reHali :)) tök üres a város, pedig ma munkanap van :)) ülök a villamoson, majd nézelődöm a buszon s tök sztondi minden.. itt benn a gyárban pedig fél parkoló üres - felemás nap ez a mai
Igen, olyat is láttam már elég sűrűn, meg az ellenkezőjét is. Pont ez a bosszantó, hogy kiszámíthatatlan, pedig ha az lenne, talán én is átszoknék. Ezt az ajánlatot nem utasíthatja el a BKV :-DDD