A thai túszok Irán direkt közbenjárásával, külön alku alapján szabadulnak.
A Spiegel online egyik cikktartalmaban a Hamas terrorszervezet nyilatkozata szerint a thai tuszoknak a szabadon bocsajtasa erdekeben a török allamfö, Erdogannak az intervenalasa/faradozasa vezetett eredmenyre >
In einer Erklärung der Hamas hieß es, dass die thailändischen Geiseln nach den Bemühungen des türkischen Präsidenten Recep Tayyip Erdoğan freigelassen worden seien.
PS.: de a lenyeg megis az hogy a thai > tuszkent elhurcolt vendegmunkasok egy reszet a Hamas terroristak szabadon engedtek. (Talan meg egy fülöpszigetit is elengedtek.)
Ezt nem lehet megalapozottan allitani, igy pl svajci forras szerint tegnap penteken a gazastreifeni területre 137 teharautonyi rakomany ment be, ehhez az adatot az UN/ENSZ-OCHA biztositotta >
A Hamas terrorszervezet hazudott, ez teny az index cikktartalom szerint.
Lefordítva magyarra: kettő (2) nap alatt 65 jutott el északra, nem a mai napon,
Hogy Te mit interpretalsz a Hamasnak a narrativajanak a nyomasa erdekeben- az a Te dolgod. Ahogy meset irni is a Te dolgod.
PS.: tegnap kb 130-140 teherauto ment összesen a Gazastreifenbe be, es ha most a Hamas terrorszervezet az index cikk szerint azt allitja, hogy az eszakra eddig bemenö 65 teharauto meg csak a fele sem annak amit allitolag a megallapodas szerint Israelnek eszakra kellett volna engednie, akkor az azt jelento a matekban, hogy minden tegnapi teherautonak csak az eszaki reszben kellett mennie, es oda is ment akkor a Hamas terrorszervezet szerint, hiszen tegnap meg ugy latta a Hamas, hogy Israel minden megallapodasi pontot kielegitett, igy a több mint 130 teherautonak az eszakra beengedeset is, node akkor mi a szent szart vett at tegnap a delen levö EN/ENSZ segitö szervezet delen? Pedig atvett rengeteg teherautonyi rakomanyt ugye.
(Hogy te tovabbra is a Hamas terrorszervezetnek a hamis mantrajat nyomod, az -mint irtam- a Te dolgod.)
Most tettem be (most mar csinaltam monitor kepet) azt, hogy a Hamas terrorszervezetnek a szovivöje 65 teherautorol beszelt, ennyi ment be a rakomanyaval eszakra.
A Hámasz állításával akarod cáfolni a Hamász állítását? A cikked szerint:
Hamdan szerint péntek óta összesen 340 segélyszállító teherautót küldtek Gázába, de csak 65 jutott el Gáza északi részébe, kevesebb mint a fele annak, amiben Izraellel megállapodtak.
Lefordítva magyarra: kettő (2) nap alatt 65 jutott el északra, nem a mai napon, és ez a fele annak amiben megállapodtak, azaz tegnap sem teljesült a feltétel.
Az ENSZ nem állított semmit, a két hazudós banda licitál egymásra több kevesebb sikerrel.
Most tettem be (most mar csinaltam monitor kepet) azt, hogy a Hamas terrorszervezetnek a szovivöje 65 teherautorol beszelt, ennyi ment be a rakomanyaval eszakra.