Keresés

Részletes keresés

zizi Creative Commons License 2001.11.29 0 0 158
Nem mindig, bár általában tényleg az, de még mindig sokkal jobb, mint az Egressy vagy a Mogyoródi, viszont nem a Thökölyn kell menni, hanem a párhuzamos utcán :-) Amúgy meg 8 óra előtt kell menni vagy fél 10 után, akkor jobb a helyzet.

A Tatai út jó lenne menekülőnek, de a sorompó eléggé visszariasztó és tavaly teljesen kiszámíthatatlannak bizonyult.

A tegnap "élménye" :
nem szoktunk, de úgy adódott, hogy rendeltünk kaját és annyira rossz volt, hogy kénytelen vagyok "reklámozni" : a (ha jól értettem a telefonban, mert a szórólapon nincs rajta a nevük)Holló étterem, a cím viszont biztos : Erzsébet kirné 38/A. Mindkét kaja súrolta az ehetetlenség határát, így az nem is volt baj, hogy ráadásul miniadagok voltak természetesen "normál" árért. Összeégett rizspacnik, nyúlós sajt, gyanús sonkadarabok, szóval akárhol, de tőlük NE rendeljetek.

Előzmény: Labor (157)
Labor Creative Commons License 2001.11.27 0 0 157
A Thököly a Róna-Hungária között katasztrófa fél kilenckor. Most, hogy még BKV-zok, mindig gyaloglok az 1-es villamosig, 4-5 hetest mindig lehagyok gyalog...

A felújitás miatt akkor valószinüleg Angyalföldön kellene majd keresztülröfögni, csak egyátalán nem ismerem azt a környéket. Na mindegy, 1-2 hét múlva már talán okosabb leszek... :)

Előzmény: banya (156)
banya Creative Commons License 2001.11.26 0 0 156
Komolyra fordítva: az említett útvonal télleg nagyon borzalmas tud lenni. Magam is autóval járok, történetesen a Nagy Lajáról a Lehel térfele, mitöbb, fél 9-9 magasságában. Szerintem a következő útvonal elviselhető szokott lenni: Egressy út (ha nagy tumultus láccik, akkor Róna utca, mint surranó, Thököly út), Stefánia út, Városliget mellett el, Damjanich, Bajza, Ferdinánd híd. (alternatíva Árpád híd fele: Dózsa György, Dráva, jobbra Népfürdő utca, majd hídra fel)

Bár ez az útvonal rajtad nem sokat segít, bár... :) Lehet, hogy kerülőnek tűnik, de időben - szerintem - gyorsabb. Azt tapasztalom, hogy reggel a Hungária egyszerűen tragédia. Főleg, hogy a Vidámparknál lévő felüljáró részleges lezárását tervezik, mert felújítják...Még belegondolni is szörnyű! :)

John Howard Creative Commons License 2001.11.26 0 0 155
???
Lehet, hogy többet tudnak nálam (ami azért nem oly' nehéz...)

De az már az angyalföldi oldal, nem? :-)))

(JH gondolkodik és térképet vesz elő)
Nem tudok más utat/utcát, ami átvezetne a váci vasútvonalon... A taxisokra meg nem érdemes alapozni: azok mindenhol elközlekednek, ami nem függőleges, vagy nem folyékony... :-)

Előzmény: Labor (154)
Labor Creative Commons License 2001.11.26 0 0 154
De, a villamosból szoktam látni, hogy mindenféle taxik meg helyi érdekű autósok osonnak ki valami földútról a hungáriára és abból az irányból, ahonnan jönnék.
Előzmény: John Howard (153)
John Howard Creative Commons License 2001.11.26 0 0 153
Az meg úgysem megy sehova :-)
A Szőnyi úti rákanyarodás után van egy megálló, a 32-es busz, meg a 74-es troli itt áll meg. Aztán a busz, ugye, pont arrafelé tör át "belülre" a Hungária felé, ha más nem, az után szabad az út... :-)))
Előzmény: Labor (152)
Labor Creative Commons License 2001.11.26 0 0 152
Ja, igazad van, a másikra gondoltam, ami a felüljáró alatt oson. Mindegy, azt úgysem próbálnám ki.
Pofa az van, csak hely legyen. :)))
Köszi szépen.
Előzmény: John Howard (151)
John Howard Creative Commons License 2001.11.26 0 0 151
Nem, dehogy földút, kockaköves, nem túl sima, de elég jól járható, ha a "kerítést" nem eresztették eléd. Amíg nem voltak készen a felüljárók (Hungária, Kacsóh), a 32-es busz is arra járt át - jó régen volt, az már igaz. Ráfordulni a Szőnyi útról lehet most (tehát: N.L. - Ógyalla - Szőnyi), a Nagy Lajos felüljáró egyenes folytatása lenne egyébként, ha meglenne a felüljáró végig.
A Szőnyi út felől be lehet sorolni az M3-as legbelső sávba, hely van rá elég, általában be is szokták engedni a kéretőzőt. "Pofa" kérdése, nekem még nem volt különösebb gondom ezzel a manőverrel... :-)
Előzmény: Labor (149)
Labor Creative Commons License 2001.11.26 0 0 150
Ja, hozzáteszem, hogy reggel 8:30 körülről van szó. Persze ez forgalomtól függően változhat - ezért is kérdezem.
Előzmény: Labor (146)
Labor Creative Commons License 2001.11.26 0 0 149
Igen, azt az át a vasúton verziót már láttam többektől, de az földút, nem? Meg aztán hol lehet oda ráfordulni?
Előzmény: John Howard (147)
Labor Creative Commons License 2001.11.26 0 0 148
A Szőnyiről még át lehet pofátlankodni a belső sávba?
Előzmény: John Howard (147)
John Howard Creative Commons License 2001.11.26 0 0 147
Valamivel rövidítheted még azt is, ha végig a trolivezeték alatt maradsz: Nagy Lajos király útja - Ógyalla tér (balra) - Szőnyi út - M3-as. Vagy meg lehet kockáztatni a Szegedi úti sorompót is, bár ehhez a vasúti menetrend nálam mélyebb szintű ismerete kellene...
Előzmény: Labor (146)
Labor Creative Commons License 2001.11.26 0 0 146
:)
Árpád hid buda felé nem szokott _gyakran_ rossz lenni. Igazából az M3-as rövid szakasza izgat.
Előzmény: banya (145)
banya Creative Commons License 2001.11.26 0 0 145
Az Árpád híd nem kikerülhető (max. egy jóképű komppal :) ), de a többit reggel és este, valamint napközben, továbbá esős, havas és napsütéses időben nem ajánlom. :) Kiváló surranópályák vannak...

Akarsz bizalmasabb részleteket? :))

Előzmény: Labor (144)
Labor Creative Commons License 2001.11.26 0 0 144
Sziasztok!

A Nagy Lajos-M3-Hungária-Árpádhid útvonalon kell majd reggelente autóval közlekednem. Ha van valakinek azirányú tapasztalata, hogy mely órákban, milyen időjárási viszonyok szokott a legnagyobb dugó lenni ebben az irányban, akkor legyen szives megosztani velem!
Esetleg egy gyorsabb alternativ útvonal?

Ezer hála és köszönet!

Labor

Labor Creative Commons License 2001.11.13 0 0 143
Na majd az Árkád megnyitó után meglátjuk. Bár bocsi, igaz is, az már nem Zugló. De azért a hatását még érezni fogják a többiek.
Előzmény: zuglo_14 (142)
zuglo_14 Creative Commons License 2001.11.13 0 0 142
Hali!

Mi a véleményetek a zuglói boltokról, üzletekről?

1, A Pillangó Tesco, hát igen, kezdetben nagyon tettszet, jó választék, megfelelő árak, kellemesen meglehetett csinálnia havi nagybevásárlást. Azonban egyre jobban úgy tünik, -csak nekem? - hogy csak az eladott árú mennyisége számít. Adjunk el gyorsan sok bóvlit? Mintha ez lenne a jelszó. Az elmúlt kb. félévben ha kétszer voltam, de egyre rosszabbnak tünik.

2, Az Őrs, a Sugár és a többi bolt benne, kinek mi a véleménye, tapasztalata?

napsüti Creative Commons License 2001.11.12 0 0 141
Sziasztok!

Én egészen pontosan azóta nem voltam az említett TESCO-ban, amióta legutóbb egy piszkos, elhanyagolt boltot találtam a helyén. Korábban - bevallom - szerettem oda járni, de legutóbb (úgy 2 hónapja) ragadt(!) a föld a kosztól, a mellékhelység használhatatlannak bizonyult, és a polcok pangtak az ürességtől.
Ez szerintem már nem csak emberhiány, hanem igénytelenség ...

/me másik TESCO-ba jár azóta

Előzmény: zuglo_14 (139)
Labor Creative Commons License 2001.11.09 0 0 140
Csak a boros sorhoz hozzátenném, hogy ha megszűnt, nem sajnálom. Már kétszer is előfordult, hogy buggyant volt a bor, amit ott vettem. 1500-2000 Ft-os egyébként megbizható, általam is jól ismert hazai borokról van szó, nem a kupakos-tablettásról. Valahogy nem tudják megfelelően tárolni.
Azóta csak és kizárólag borszaküzlet.
Előzmény: zuglo_14 (139)
zuglo_14 Creative Commons License 2001.11.08 0 0 139
Hali!

(Nos, nehagyjuk elsülyedni ????)

Nem tudom, ki, mikor járt a Pillangó utcai TESCO-ban?

Én a héten, és mélységesen csalódtam :-(((

A szépen és gusztususan és kedvcsinálóan és kulturáltan kialakitott boros sor immmár a múlté.

Maradt egy vegyed, vigyed sor.... pedig jön a karácsony, vagy inkább az adjunk el minél több bóvlit ideje jön el?
Legalábbis az üzletek mintha errefelé mennének? Nem csak a TESCO, de mások is.....

Szomorú, vagy nem?

y3k Creative Commons License 2001.11.01 0 0 138
Allat szel fu!
Előzmény: zuglo_14 (136)
zuglo_14 Creative Commons License 2001.11.01 0 0 137
"...Egy, csak egy legény van talpon széles-e vidéken..."
Előzmény: zuglo_14 (136)
zuglo_14 Creative Commons License 2001.10.27 0 0 136
Hali!

Megint egy megkevert hétvége, de legalább jó idő lesz.

Nincs semmi újdonság Zuglóban?

kaviat Creative Commons License 2001.10.21 0 0 135
én láttam..

.kav]4t r.e.b.

Előzmény: zuglo_14 (134)
zuglo_14 Creative Commons License 2001.10.21 0 0 134
Jóóóóó Reggelt Zuglóóóóóóóóó!

Elökerült a nap, ki látja?

(Hogy én milyen hibákkal irtam tegnap este :-((()

zuglo_14 Creative Commons License 2001.10.20 0 0 133
Tizsta nosztalgia :-))))))

De már a Heti7=-esnek is vége......
Igy hát

Jóóóó estét Zuglóóóóóó!!!!!

(irány durmolni, mert holnap is lesz nap...., ha csak el nem lopják, mert ma alig lehetett látni, jó lenne ha holnapra előkerülne...)

cukkanyó Creative Commons License 2001.10.20 0 0 132

Éva moziba kevesebbet jártunk, de a Szőnyiben tanultam meg úszni, úgy hogy a bátyáim belöktek a vízbe, a legmélyebbe, az a medence vót az amellikbe trambulinról, vagy miről is lehetett ugrálni.
Előzmény: zuglo_14 (131)
zuglo_14 Creative Commons License 2001.10.20 0 0 131
Szia!

A Kassai téri templom..., akkor tudod, hol van a Kacsóh P, lakótelep, meg hol volt az Éva mozi, meg a BVSC sport telep....

cukkanyó Creative Commons License 2001.10.20 0 0 130

juhéééé!!! mi is odajártunk szánkázni néha, szintén tilosban, a Kassai téri templom magasságában... A sütöde, meg az Angol u. sarkán volt, közben eszembe jutott, de emléxem a Hungária krt.-i ra is
Előzmény: zuglo_14 (129)
zuglo_14 Creative Commons License 2001.10.20 0 0 129
Szia!

Hát a Hungária körútira, ugyanis azzal szemben laktunk 13 évig, az még mais meg van, de az épúletek már egész mások, meg a töltés oldalába jártunk télen szánkázni -persze a szülők meg tiltották, mert hogy mi van ha jön a vonat....
De hát a vonat a sinnen megy mi meg atöltés oldalén csúsztunk le....

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!