Keresés

Részletes keresés

dez1 Creative Commons License 2003.08.14 0 0 181
Az index nyugodtan bemehett volna - csupán arról van szó, hogy a rendezvény igen jelentős költségeihez kicsit hozzá kellett volna járulni - ami látván az indexes riporter autóját nem okozhatott nagy problémát.

Bár tény, hogy a HVIM vezetés jobban örült volna, ha nem pont kedden jönnek, amikor a nemzetirockrendezvény volt, hanem bármelyik másik nap.

Előzmény: petttyka (179)
dez1 Creative Commons License 2003.08.14 0 0 180
Ejnye bejnye! Ezért remélem eltiltást kapsz:)
Előzmény: figyelő (176)
petttyka Creative Commons License 2003.08.14 0 0 179
Nem gondoltam, hogy baloldali vagy jobboldali lenne az index,

ebbe bele se menjunk, mert jellemzo a sarkitas,
en ezt leszarom

de az nem vitatott, gondolom en, hogy csak jobboldali sajroorganumokat engedett be a rendezoseg
ebbol kifolyolag az indexet baloldalinak titulálták ŐK, nem én,
bár nem az,

a kérdésem az volt, akkor minek az index forumban reszletes program,
aki számit, az ugyis olvassa a MAgyar Forumot, meg efféle faszságot, akkor mért szükséges közzé tenni a reklámot,
ezt tartom köpönyeg forgatásnak,

de nem érdekes, neked van igazad, menjenek, bánom is én!!!

figyelő Creative Commons License 2003.08.14 0 0 178
ne gyalázd nemzetet
Előzmény: McLek (177)
McLek Creative Commons License 2003.08.14 0 0 177
Hát hogy értsd. Attól, hogy a Magyar Sziget média támogatói a mai magyar IQ alapján jobboldalinak titulált sajtóorgánumok támogatták, attól még bárki odamehet, megnézheti . Megítélésem szerint inkább nemzeti jellegű a MSZ.
Ugyan nem vagyok egy nagy forumozó, de cca. 2000 óta tehát 3. éve járkálok ide olvasgatni és irogatni. Ezen időszak alatt cca. 50%-ban a baloldali és jobboldali irogatók aránya. Persze időnként ide oda +/-10%. De három év távlatában ez a tapasztalatom. Soha senki, nem állította, hogy az Index kimondottan baloldali forum lenne.

Megjegyzem mindig tágranyílt pupillákkal figyelem a liberálisok másságról alkotott véleményét. Eze a MSZ-et látógató fiatalok mások, tessék őket elfogadni!

Előzmény: petttyka (173)
figyelő Creative Commons License 2003.08.14 0 0 176
"három nemzeti zenekar"...
Kabbe mind, amijük van...
Előzmény: dez1 (172)
petttyka Creative Commons License 2003.08.14 0 0 175
kedden skinhead tábor, szerdán pedig ártatlan kerámiakészítők beszélgetése az igazán kerek köcsögröl?????

sajtóper???, már megint a tudatlan agymosott követők üres fenyegetése a vezetőik nevében,

mindig ez van!!!
Amióta az orbán vetya és a csurka pista alatt alatt elszaladt a ló, a lelkes hivei azt hiszik, hogy értenek a politikához, értenek mindenhez, amit a szájukba rágnak, de azt nem veszik észre, hogy pont azért lesznek lelkes követők, mert olyan buták, hogy beveszik a sok maszlagot, és ez a "vizet prédikál, de bort iszik" vezetők, pont ezt használják ki alantas céljaik eléréséhez

akárcsak a skinhead tábor, ja bocs, magyar sziget, sok buta fafejet beszerveznek náluk lényegesen okosabb emberek és kikupálják őket a rasszizmusból, nagy magyar igazságból, történelemből, amit - igaz - néha náluk lényegesen műveltebb történelem professzorok sem tudnak biztosan, aztán szétkapnak - ennek szellemében - egy nagyorrú kis zsidó srácot, vagy bárkit az utcán, mert nekik ezt tanitották,

igazából csak sajnálni tudom annak a "kb 1300" fős magyarszigetlakónak a nagyrészét, akiket elitélek, azok a szervezők,

észre kéne venni, hogy a gyűlőlet keltésnél vannak néha fontosabb dolgok, amivel kéne törödni,

ha minden ember arra törekedne, hogy boldog legyen, nem lennének ekkora nagy faszságok, mint a skinheadtábor/magyarsziget

Előzmény: dez1 (172)
McLek Creative Commons License 2003.08.14 0 0 174
Egyetértek. Én is kedden voltam, a belpésnél semmilyen rendkivüli dolog nem történt. Sem karlendítés sem egyéb.Sőt megjegyzem, hogy az Egészséges Fejbőrök zenekar vezetője, és énekese Zorán, a koncert előtt direkt kérte az amúgy karlendítésre hajlamos fiatalokat, hogy ne tegyék. Nem is tették.

Utálom, ha szándékosan keltenek hangulatot! Ez egy teljesen elszeparált rendezvény. Aki akar menjen, aki nem akar, ne menjen, de ne is alkosson feltételezett dolgokról véleményt.

Előzmény: dez1 (172)
petttyka Creative Commons License 2003.08.14 0 0 173
skaccerek, tudjátok mit nem értek, (igazából nagyon sok mindent nem értek, de most az adott témával kapcsolatban)
végig olvastam a forumot, egyértelmű, szimpatizánsok és "unszimpatizánsok" irnak.
A szimpatizánsoktól kérdezem, mint kiderült a médiatámogatottság csak a szélsőjobb oldali sajtó részéről volt, hogy úgymondjam, elfogadva, csak akkor azt nem értem, hogy mit kerestek itt az indexen, reklámozva ezt a szart,
csináljátok magatok között, vagy ez valamilyen köpönyeg forgatás lenne?

ha nem hivják meg, nem etetik a sajtót, akkor nincs reklám,
és ugy látszik azért van mitől félni, hogy ne is legyen..

dez1 Creative Commons License 2003.08.14 0 0 172
Pont akkor voltam ott a beléptetésnél, amikor az indexes fiatal srác be akart menni.

Két megjegyzés:

1. Vajon teljesen véletlenül jött az index pont kedden - amikor három nemzeti zenekar is adott koncertet - és tényleg elég sok erősen rövid hajú fiatalember jött őket meghallgatni. Jöhetett volna esetleg szerdán, amikor népzenei est volt....

2. Nem volt semmiféle karlendítés a beléptetésnél, ez sima hazugság.

3. A szkinhedtábor minősítést - bár nem vagyok HVIM tag - a HVIM nevében visszautasítom, a HVIM helyreigazítást fog kérni, ha nem történik meg, akkor sajtóper.

Fine Tune Creative Commons License 2003.08.14 0 0 171
Rémtörténetek, a be nem engedett Index tudosítói szerint lényegében fasiszta. (Bár ha beengedik és jól megvendégelik őket, akkor is az lenne)

Ez az a tipikus eset mint régebben a jobbos tüntetések esetében, el kell menni ahhoz, hogy lássuk milyen. Már a neve is visszatetszést kelt egyesekben, Magyar Sziget. Gondolom, akadhat ott ráadásul egy csomó provokátor is, ciki lenne, ha itt is sokan lennének. Vajon miért?

1000wattos kampánycsend Creative Commons License 2003.08.14 0 0 170
Hülye primitív köcsögök, ez azért van. Csak ne hinnék magukról, hogy olyan normálisak. Az se komplett aki odamegy, ha meg nem haragszol :)
Előzmény: PurpleTentacle (166)
1000wattos kampánycsend Creative Commons License 2003.08.14 0 0 169
"gonoszság a lelketekben"
mondta egy náci :))
Előzmény: ninive3 (152)
szanta Creative Commons License 2003.08.14 0 0 168
Infantrio Ficcer, elküldenéd nekem is a megoldást eme talányra??
köszi!!!
mángorló Creative Commons License 2003.08.14 0 0 167
jól van asszem mégis kihagyom a magyar szigetet, kábé ezt vártam az "igaz magyaroktól", jártam annó a pecsa környékén ha mond ez vkinek vmit mode klub meg, fmhba stb. inkább kosz és szemét a szigeten, de nem vernek meg és pl a tekintetes úr énekesével is el tudok beszélgetni nyugiban.
PurpleTentacle Creative Commons License 2003.08.14 0 0 166
Évek óta járunk Kismarosra a haverokkal ilyen 2-3 napos ivótúrára. Soha nem volt semmi problémánk senkivel. Tavaly véletlenségből a Magyar Sziget fesztivál előtt pár nappal sikerült ott tölteni egy estét.
A sztori lényege, hogy minden különösebb ok nélkül velem együtt kb 10-12 - véletlenszerűen kiválasztott - embert jól megvertek feltünően rövid hajú emberek. Engem történetesen a mentők vittek el, haveromtól másnap tudtam meg hogy őt is megtalálták amikor épp egyedül volt (WC-re ment).. A többi elvert embert nem ismertük, ők ELTE gólyatábor keretében voltak ott.
A vicc az egészben az, hogy a tábor vezetői ismerik az illetőket, de közölték a társasággal hogy semmit sem tudnak tenni mivel ők is félnek.
A rendőrök pedig természetesen ki se jöttek.. :))
Bant Creative Commons License 2003.08.14 0 0 165
magozott cseresznye gondolom oda nem illő dolgoktól megtisztított valami. de mihez? lekvárfőzéshez?
usalien Creative Commons License 2003.08.13 0 0 164
Talan:

Magozott = Ivartalanitott, sterilizalt
Cseresznye = Idegen, semmilyen es foleg mas figura :)

egyebkent fogalmam sincs :)))

Előzmény: fortin (163)
fortin Creative Commons License 2003.08.13 0 0 163
Urak, talán itt segít valaki: a téma érdekeltjeinek kedvenc zenekarai között található a Magozott Cseresznye nevű. No ennek nem értem a nevét, mire utal? A többié világos, de (lévén kissé tájékozatlan eme szubkultúrában) erről fogalmam nincs. Előre is köszönöm a felvilágosítást!
usalien Creative Commons License 2003.08.13 0 0 162
En viszont tenyleg nem ereszkedem le meg a szapulasig sem, azonban megjegyeznem, hogy a "joszandeku agyalagyultak" kifejezes enyhe eufemizmus.

Sajnos, vannak kivetelek.

Tavaly, 2002-ben ott nyaraltunk, azaz csak probaltunk, mivel a kismarosi szervezes konvergalt a nullahoz, ugyanis egy ELTE bulit es ezt a rendezvenyt atfedessel inteztek el abban a tekintetben, hogy az ELTE-s okossag estejen mar kezdtek szallingozni a kezdetben nem riaszto, kesobb viszont ostobasagukrol tanubizonysagot ado elemek.

Hozzateszem, mi kulon mentunk az ELTE-sektol is, de egy helyen lehet csak iszogatni. / Aki meg nem jart volna ott, bar EFOTT is szervezodott arrafele 2001-ben, azt hiszem: Tehat igazan csak egy hely van a kozos ucsorgesre, az pedig az allandoan valtozo nevu kiskorcsma...

El lehet kepzelni a "kulturalis kulonbsegeket" osszezarva nehany asztalnal.
Eleinte mindenki iszogatott maga, ahogy a tulszervezett hazibulikon megszoktuk meg csopp korunkban, ergo szeparalva.

Az ido mulasaval valamint a veralkoholszint novekedesevel viszont kezdett egyre kinosabba valni a helyzet, ami foleg ejjel csapodott le es erte el tetopontjat, amikor egy baratom korhazba kellett vinnunk felhasadt ajkakkal es szemoldokkel, valamint masikunknak rendbetettek a csontozatat a Jetta-kkal. ( Rajtam csak szimpla Martens volt, ez van :)

A helyzetet nem kivanom szepiteni, de valojaban csak a jelenletunk irritalta a legveszelyesebbnek szamito max. tizennyolc koruli kessel es riasztopisztollyal hadonaszo lurkokat (ez nem volt jellemzo.. most tuloztam, csak ket sracnal lattunk, de az eleg, ha elborul az agy es a szem verben forog).

Engem is megtalalt egy mar jelentosen illuminalt fiucska (rovid hajjal, nem kopasz)... Kifejezetten az a tipus vagyok, inkabb fogalmazzunk ugy, hogy annak erzem magam es mar jo parszor ugy is alakult, hogy ot perc utan egyutt sorozom masokkal es megprobalom megerteni, mikent gondolkodnak es talan ravilagitani, miert is lehetne az altaluk feltart vilag az ertelmezo keziszotarban a 'suletlenseg' egyszeru magyarazo szovege... ES persze felfogni azt is, amiben igazuk van, ilyen is van :)
Noss, ezt nem lehet megtenni olyan emberekkel, akikben szemernyi hajlandosag sincs erre.
Vegul meg kellett hunyaszkodnom nekem is, amikor a keseket meglattuk, nem kivanva felajzani az indulatokat a nyilvanvalo es oket is bosszanto szinrol valo verbalis lesopressel.
Talan en is szalka voltam egy-ket szemparban - biztosra is veszem, mivel eleinte pimaszul mosolyogtam -, de a korhaz utan gyorsan eltuntunk aludni... masnap pedig haza, szomoruan, olykor viszont halk, de irgalmatlan karomkodasok kozepette...

Vegezetul:
1. Tudom, hogy mindig vannak un. sallangok egy csoport szelen, akikhez a gondolati magvak nem jutnak el, csak egyszeru TV-gyerekek.
2. Mivel nekem is vannak jobboldali haverjaim, tudom milyen az, mikor egy hatalmas dromadarral szemben leul az ember es vitatkozunk, szeliden, mint ember az emberrel... premissza + konkluzio.
3. A magyar ontudatot valoban erositeni kell.
Ehhez egy-ket dolog:
a. Unnepelj szepen, ne akarj bizonyitani semmit.
b. Ne masok fujet irigyeld, amikor ugy is csak letaposnad az acelbetetessel.
c. Kutass, regeszkedj, jarj konyvtarba, tanulj verseket
d., Sportolj es bizonyits (fociban, olimpian, miazmas), tanulj meg szurkolni.
4. Ne ugy legy magyar, hogy masok nem azok, es halal rajuk. Ne kulhonban, ne hatarokat kovetelve. Ez csak pimasz szimplicitas es kepmutatas...

hmm... befejeztem... ugy is mindenki igy velekedik...
uff, beszeltem

Előzmény: tuzlakalacs (159)
tuzlakalacs Creative Commons License 2003.08.13 0 0 161
Nem tartottam hiteltelennek ezen a héten egyiket sem, mivel nem hallom őket. Elméleti alapon. Ezen típusú bizonyítékok sokat jelentenek nekem. Miért? Mit bizonyítanak?
Előzmény: magyarbüszkeség (160)
magyarbüszkeség Creative Commons License 2003.08.13 0 0 160
És ezen a héten melyik előadást tartottad hiteltelennek annak meghallgatása után? És egyébként is: milyen alapon? A történelmi bizonyítékok (nem az általad említett 'sztorikról' beszélek) Neked semmit sem jelentenek?
Előzmény: tuzlakalacs (158)
tuzlakalacs Creative Commons License 2003.08.13 0 0 159
Na nem cseszegetni akartam őket, csak bemutatni, hogy ezek általában jószándékú agyalágyultak, akiknek valami kimosta az agyukból a civilizáció 3 ezer éves logikai vívmányait. Csak a militáns cuccaikat cserélnék le bocskorra, meg házi szőttesre!
tuzlakalacs Creative Commons License 2003.08.13 0 0 158
Nekem egy név szúrt szemet a programban: Harangozó Imre beszél majd a csángókról. Gimnáiziummal nyertem egy tábort. És azt ez az ürge vezette. Az semmi, hogy 15 évesen belépsz egy kapun, és két hétig siránkozik a táborvezetőség a fiataloknak, hogy a rohadt pufajkások így meg úgy, de aztán jöttek az agyalágyultnál agyalágyultabb irracionális sztorik az ősmagyar világfáról, hétmérföldes csizmákról, az androméda ködről, hogy minden csillag a Babba Mária valagán át izzítja a magyar szellemet, ahogy az a szent koronán is írva vagyon atlantiszi kódolással, stb. A legjobb sztori az volt, hogy az egyik kunhalomban találtak egy 3 méter magas emberszerű csontvázat, aztán jött a KGB fekete volgával, és elvitte. PANNON X FILES.
Bant Creative Commons License 2003.08.13 0 0 157
nem értem miért kell a két rendezvényt összehasonlítani, max annyi közük van egymáshoz h mind2 nevében szerepel a sziget szó.
a "drogszigeten" a nemzeti/vallási/szexuális beállítottság/stb nincs napirenden (nem azt mondom h a magyar szigeten ezzel foglalkoznak, de nem hiszem h örülnének néhány gyökere iránt érdeklődő transzvesztitának, mindenesetre provokációnak vennének, az tény).
a "drogsziget" célközönségét a fesztiválokat, bulizást kedvelő fiatalok alkotják( magyarán egy elég tág réteg), a magyar szigeté azért lássuk be, hogy jóval szűkebb társaság.
lehetne még sorolni a különbségeket, de azt hiszem értelmetlen lenne.
Bimbum Creative Commons License 2003.08.13 0 0 156
Roosevelt, ne írd w-vel!
Előzmény: Törölt nick (106)
McLek Creative Commons License 2003.08.13 0 0 155
És? Itt nem volt sem szemét, sem por.
Előzmény: ninive3 (153)
mángorló Creative Commons License 2003.08.13 0 0 154
el vagy tévedve, a közönség elég kis % a rohangált ilyenekben, drog se volt olyan sok. elég sok normális fiatalt láttam ott, sőt több jobbik/miép/fidesz szimpatizánssal is beszélgettem, ők is ugyanabban a koszban söröztek, mint a mellettük ülő szdszes egyetemista ;)

de jövőre nem hagyom ki a magyar szigetet

Előzmény: ninive3 (153)
ninive3 Creative Commons License 2003.08.13 0 0 153
Belépő 3500 forint a drogszigetre. Por, szemét, kosz.
Ott is rengeteg fiatal volt feketében, bakancsban... Lenint, Che Guevarat, marihuána levelet, vöröscsillagot, CCCP-t ábrázoló polóban rohangáltak az emberek...
Előzmény: McLek (136)
ninive3 Creative Commons License 2003.08.13 0 0 152
:)))Kicsi rigó, nem akarsz tudomást venni róla?:))
Akkor ne vegyetek tudomást róluk!
De ezt úgysem fogják megtenni.
Belebetegednétek, he nem fröcsöghetnétek ki magatokból azt a sok gyülöletet és gonoszságot ami lelketekben lakozik...
Előzmény: ATTIS 54 (148)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!