Ha a Nikon rendszeréhez tartozó eszközöket adnál el, vagy vennél, akkor itt a helyed. Licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
D80: 18-105-öt kerestem, de sajnos csak egy helyen találtam. (mediker-nél is volt a szett, de már nem lehet kapni) ez a bolt a gondom az, hogy nem szívesen mennék fel 200e fölé, ugye itt 190e a szett. de ha külön veszek only body+ az obi, akkor megint 200 fölött vagyok, amit nem jó nekünk. kérdésem, hogy ismeritek-e ezt a boltot, vélemény, tapasztalat? meg nem tudom, hogy benne van-e a nikon hivatalos partnerek között. esetleg egyéb boltokat, áruházakat, ahol utána tudnék nézni a szettnek (persze olcsón:) ) mondhatnátok, nagyon megköszönném. a keret már összejött a gépre, már csak a bolt hiányzik.
Szívesen válaszolok. Elsősorban azért nem FX-re váltok, mert nincs rá pénzem. Év végére összejönne egy D700, de objektíveket is kellene cserélni (12-24), és az alsó tartományban amit elfogadhatónak tartok az a váz mellett megfizethetetlen. Úgy érzem még nem jött el számomra a FullFrame-re váltás ideje. D300 előnei (számomra): CMOS, zajban jobb, 51pontos színkövető fókuszrendszer, 3"-os 920.000színű LCD, LV, a markolaton a fókuszválasztó, az opcionális 8kép/mp...+ ráadásul most már akár videó is. Elsősorban riport és esküvő a felhasználói terület, azokban pedig bizony jó szolgálatot tesznek a fentebb felsorolt előnyök.
én többért vettem nemrég. hirdettem is fórumon hogy keresek, nemsok reakció volt 150esre. sajnálom hogy nem ütközött a két érdek egymással azonos tér-idő kontinuumban :P
Semmi gond, csak kérdeztem. Fotópestnél 430 dodo (már így adja meg az árat, nem véletlen), az olyan 100e a mai árfolyáson. Szerintem 80 körül egyáltalán nem rossz ár, feltételezve, h szép darab (ezek nem elromlósak). Ne nagyon számítson arra senki, h majd hamar lemegy megint a dodo 170-re, mert nem fog. Gyorsan kell vásárolni, amig a készelet tart az üzletekben, mert most konkrétan usa ár alig tér el a magyartól (pl N24-70 1700dodo=390e, itthon meg 400e), amig itthon van a régi cuccokból. Persze abból kell gazdálkodni, ami van.
Eladó Micro-Nikkor 60 AF-S f2.8 objektív. Újszerű, minden tartozékkal, 10 hó Nikon-gari van még rá. Kb. 7-800 expó készült vele. Ára: 100e, mely fix, mint mindegyik.
Most először próbáltam úgy eladni valamit, hogy a vevőktől várok árak. Mit mondjak: nem jött be, e-mailben továbbra is tőlem kérnek árat. Hiába, egy rendes piacon az eladó mondja meg, mennyiért méri a portékáját. Mondom: - Joby Gorillapod SLR Zoom:irányár 11.000 - Babzsák: irányár 6.500 - Nikon 28-105mm f/3.5-4.5D AF: irányár: 43.000 - Nikon 35/F2.0 AF-D: irányár 64.000 - Nikon 50/F1.8 AF-D: irányár: 29.000 - Nikon 85/F1.8 AF-D: irányár 78.000
Eladók a következő, általam nem (nagyon) használt eszközeim:
- Nikon 28-105mm f/3.5-4.5D AF: használtan vettem (illetve cseréltem), de szép, megkímélt állapotú - Nikon 35/F2.0 AF-D: tavaly nyáron ebayon vettem újonnan Hongkongból, így csak elvileg garaniális, párszor használtam, ahol nem volt szabad vakuzni... - Nikon 50/F1.8 AF-D: közel egy éves, magyarországi beszerzés, még garanciális, ezt alig használtam - Nikon 85/F1.8 AF-D gyári (fém) napellenzővel: ezt is használtan vettem, de szintén szép, megkímélt állapotú, a napellenző belső felén vannak kopásnyomok, valószínűleg a táskában beleállított optikától (én már tettem közé "pukkanós" csomagolóanyagot...)
Minden optikához első és hátsó kupak van (az 50/1.8-hoz a hátsó az a gyári, fehér fajta), a fixekhez (a 85-öshöz is!) megvan az összes gyári doboz, leírás, stb.
Árakat kivételesen nem írok, nem szeretném semmilyen irányban befolyásolni a "nagyérdeműt", de mivel nem kenyérre kell az ellenértékük, ezért kérem, hogy a "mennyit engedsz a feléből" című ajánlatoktól kíméljetek meg :)) A címem publikus, a cuccok Békés megyében vannak, postázás megoldható, átutalásos fizetés preferált (és olcsóbb is, mint az utánvét)
Ha valaki tud szó szerint lelakott sok expós (100-150k, tök mindegy), de jól működő D200-at valami fotóstól, kérem írjon email-ben. Csak a csupasz váz kell akkuval meg töltővel. Doboz, papirok, marcsi, csecse nyakbaakasztó nem kell.
AF Sigma 20/1.8 (hordtáska, n.ellenző, kupakok + 1 Nikon frontsatyi) 65e Ft AF Nikon 85/1.8D (doboz, n.ellenző, kupakok) 85e Ft AF Nikon 180/2.8 Mark I (bőrtok, kupakok, n.ellenző beépített ugye) 85e Ft (ezt még meg fogom bánni...)
Minden makulátlan és jó darab (Sigma is, de nagyon!), csak az írjon mailt, akit érdekel fix pénzecskéért, cserebere nem jöhet szóba sajnos. Bp - személyes átvétel. Aki megkérdezi, h valóban makulátlan és pontos af-es, az egy körből kimarad és kettőt visszalép :)
Keresek Nikon D300 vázat kevés expóval, lehetőleg budapesti vagy pécsi átvétellel. Ajánlatokat expószámmal és árral mailben várok: balazs@kisbergics.hu